Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן קשקאי חדשה ב 124,000 ש"ח - מה אתם אומרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אחלה של מבצע לדעתי, ואם אתה רוצה להוסיף אבזור כמו מערכתGPS זה יעלה רק 127K, ואם אתה רוצה שבGPS יהיו גם מפות אז מדובר סה"כ ב130K, ואם אתה רוצה שיהיה כפתור שיאפשר להדליק את הGPS, אז זה יהיה אפשרי במחיר בדיחה של 140K בלבד!

אני עם נימנים - רוב קהל היעד זה אנשים שמעדיפים אוטומט, אבל עדיין שאפו על היוזמה המבורכת. אין לך רציף כפול מצמדים? תביא ידני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שכל הוזלה מבורכת אבל הקאשקאי רכב צפוף ובמחיר הזה עדיף היטי. (מי שכתב שהיטי מתחרה בג'וק זאת שטות וחבל להרחיב בכלל). בזמנו אישתי שקלה בין טוסון לקאשקאי ובחנו את שניהם והניסאן נפל בגלל המרחב הפנימי וגם השם הלא טוב של השרות והיבואן. בגלל זה העדפנו ללכת על היונדאי וטוב שכך כי לכולמוביל יש שרות מעולה. בכל מקרה, מתקרב מועד ההחלפה של רכב שלה והפעם זה כנראה יהיה באמת היטי. יותר ויותר חברים מצטיידים בו ומדווחים כי טוב. אם היא תסכים לידני, מה שאני בספק, בכלל יהיה מצוין גם לי.

כך או כך, טוב שמוכרים ידניות בארץ וככל שימכרו יותר, עוד יבואנים יסכימו להביא גרסאות כאלה וככל שההזמנות יהיו גדולות יותר, גם המחירים שיקבלו מהיצרנים בחו"ל יהיו אטרקטיבים יותר התוצאה תהיה הנאה מנהיגה, חזרה לשורשים וכמובן פחות צריכת דלק וזיהום אוויר.

פורסם

אני לא יודע מאיפה הבאת את הנתון שנמסרו 100 יטי ידניות, מתחילת השיווק עד סוף אוגוסט נסמרו כ-500 יטי ידניות (כולל גרסת הדיזל).

גרסת הדיזל מסרה 268 רכבים ורובן אוטומטיות ככה שיש יותר מ-100 יטי ידניות.

יש שמועות גם על גרסה ידנית עם מנוע 1600 ל-XV, מעניין מה יהיה התמחור שלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש שמועות גם על גרסה ידנית עם מנוע 1600 ל-XV, מעניין מה יהיה התמחור שלה.

מן הסתם, יקר מדי, בדומה לגרסאות 2 הליטר(מחירו של ה-2 ליטר הידני עומד על 155K). למען ההגינות, נציין רק שמחירי XV יקרים גם בחו"ל. מעבר לכך, נתוני הביצועים של ה-1.6 הזה יהיו לא מבריקים, בהתחשב בעובדה ש-114 כוחות הסוס שלו צריכים לסחוב משקל של 1370 ק"ג(כבד ב-73 ק"ג מהקשקאי 1.6); התאוצה למאה אורכת 13.1 שניות...

ולעניין הקשקאי, על הנייר זו עסקה מעניינת לחובבי הז'אנר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

חבילה חכמה ומצויינת.

במחיר הזה, לדעתי יש להם להיט ביד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני לא יודע מאיפה הבאת את הנתון שנמסרו 100 יטי ידניות, מתחילת השיווק עד סוף אוגוסט נסמרו כ-500 יטי ידניות (כולל גרסת הדיזל).

גרסת הדיזל מסרה 268 רכבים ורובן אוטומטיות ככה שיש יותר מ-100 יטי ידניות.

מאיפה את הבאת נתון של 500 ידניות? ואני לא מדבר על הדיזל - הן יקרות להחריד.

אני רכשתי את שלי בדצמבר (11) ולקראת מאי (אחרי "אוטומוטור") הם עמדו על בערך 30 מסירות של 1.2 ידניות.

בכל מקרה, בודקים לי מספר מדוייק ועדכני של 1.2 ידניות שנמכרו - אעדכן עד סוף היום.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בדקתי את המפרט שנמכר באנגליה, ובניגוד למה שפרסמו פה-ושם אנשים, זה לא המצאה בלעדית מקומית או חיסכון של היבואן קרסו: גם בחו"ל, גרסת ה-1.6 בנזין הידנית מסתפקת בתיבה ידנית עם 5 הילוכים בלבד.

לעומתה, כל שאר גרסאות המנוע (2 ליטר בנזין, 1.5 ליטר ו-1.6 ליטר דיזל של רנו) משודכות לתיבה ידנית בעלת 6 הילוכים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

עדכון:

מאז התחלת יבוא גרסאות ה-2.0TDI / 1.2TSI הידניות של היטי - נמכרו 700 רכבים (מעודכן לרגע זה ממש, אחרי שלל המבצעים, כולל ה"חבר").

אני די בהלם, למען האמת. זכור לי שהם התלוננו על מכירות נורא איטיות בחודשים הראשונים של ה-1.2TSI הידנית, אלא שמתברר שבחודשים האחרונים (כנראה בזכות המבצעים המאוד אטרקטיביים) המכירות זינקו מהותית - בהחלט מעודד לשמוע שישנם עוד חובבי ידני - ולא מעט מהם :-D

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עדכון:

מאז התחלת יבוא גרסאות ה-2.0TDI / 1.2TSI הידניות של היטי - נמכרו 700 רכבים (מעודכן לרגע זה ממש, אחרי שלל המבצעים, כולל ה"חבר").

אני די בהלם, למען האמת. זכור לי שהם התלוננו על מכירות נורא איטיות בחודשים הראשונים של ה-1.2TSI הידנית, אלא שמתברר שבחודשים האחרונים (כנראה בזכות המבצעים המאוד אטרקטיביים) המכירות זינקו מהותית - בהחלט מעודד לשמוע שישנם עוד חובבי ידני - ולא מעט מהם :-D

מבצעים אטרקטיביים + הפחד מ- DSG. :wink:

בכל מקרה, מספרים יפים מאוד.

אם כך, אז אני מניח שלקראסו יהיה חיים קלים, סה"כ רכב טוב במחיר טוב.

וכניראה שיש גם קהל יעד לא קטן.

עכשיו נראה איך המתחרים יגיבו.

אגב, אני עדיין חושב שאם אחד מן המתחרים יצליח לייבא ארצה גירסה אוט' פשוטה וצנומת מנוע ב-135K ש"ח, הוא ישבור את השוק.

רכב כזה יכול לעשות לקבוצת המשפחתיות מה שעשו הג'יפונים לקבוצת "המנהלים".

אגב-2, עכשיו יכול כל דכפין הייטקיסת ליסינגאי לנהוג ברכב בדיוק כמו של הבוס (טוב לא בדיוק, אך מי כבר יודע מה הולך לו מתחת לעור).

האם צפויה לו הצלחה בליסינג?

פורסם

בהחלט נתון נאה מאוד - הופתעתי.

לגבי DSG, לא בדקתי. לא מעניין אותי במיוחד.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

99% מהאנשים אינם יודעים בכלל על חבלי הלידה של ה DSG7.

פשוט:

א. יש הרבה אנשים שמעדיפים ידני (אשתי למשל לא מוכנה לשמוע על אוטומט וכמוה לא מעט אנשים שאני מכיר).

ב. הפרמיה לאוטומט כ"כ גבוהה שאנשים מוכנים לעבוד עם רגל שמאל ויד ימין בשבילה :)

פורסם

איך שרשור על ניסן הופך לשרשור על היטי DSG7 ושאר רעות חולות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
כלומר, כמה יטי יש בסך הכל כעת על הכבישים ?

טוב, נראה לי שמצאתי תשובה לשאלה שלי כך שאענה בעצמי :

- 2012 (עד ספטמבר כולל ) - נמסרו 1370 רכבי יטי

-2011 מינואר עד נובמבר - 1840 יטי , כאשר בחודש נובמבר 144. אין לי את נתוני דצמבר, אבל אם להניח שהמספר היה דומה, אז אפשר לומר שב-2011 נמכרו כ-2000 יטי.

2010 (השיווק התחיל באמצע השנה) - נמכרו 440

בסה"כ יוצא שיש כעת משהו כמו 3800 יטי בארץ.

פורסם

אני לא התרשמתי גם היום שרכבים יפנים/קוריאנים או אפילו אירופיים אחרים הם ברמה של רכבים גרמניים.

למרות שקיים שיפור מתמיד .

• תוכן חדש...