Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחים שלי שמתי לב למשהו ואל תקטלו ישר!

במכוניות לפני שנת 2000 ומשנת 80 בערך (לא מדיוק כי אני לא בדיוק בודק את זה רק שמתי לב כי אני קונה עכשיו רכב) חיבור או חיסור של שני הספרות הימניות ביותר במספר רישוי או הספרה הימנית ביותר אומרות את שנת הייצור של הרכב כלומר אם הרכב שנתת 99 אז מספר הרישוי יהיה ככה xx-xxx-72

ודברים דומים

אני לא בטוח אבל שמתי לב לזה ביותר מ20 מכוניות

תחשבו על זה

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

במכוניות לפני שנת 2000 ומשנת 80 בערך (לא מדיוק כי אני לא בדיוק בודק את זה רק שמתי לב כי אני קונה עכשיו רכב) חיבור או חיסור של שני הספרות הימניות ביותר במספר רישוי או הספרה הימנית ביותר אומרות את שנת הייצור של הרכב כלומר אם הרכב שנתת 99 אז מספר הרישוי יהיה ככה xx-xxx-72

ודברים דומים

תחשבו על זה

:screwy: :screwy: :roflmao:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
קצת לא מובן לי פה משהו: בשיטה של 7 ספרות יש 10 מיליון מספרים. במדינה נוסעות בסביבות 2 מיליון מכוניות, נניח אפילו 2 וחצי מיליון. נניח שכל שנה יורדות מהכביש אפילו 100 אלף מכוניות (בפועל הרבה פחות אבל נניח). כפול 15 מאז שנת 90 זה מביא אותנו למקסימום 4 מיליון. זה אומר שנשארו 6 מיליון מספרים! אז למה כל הבלאגן הזה? :???:
ובנוסף למה שעמית אמר, צריך לקחת בחשבון גם אופנועים, רכב כבד, טרקטורונים, נגררים וכו'

שגם הם מקבלים כיום 57,

ולכן זה יותר מרק שני מיליון וחצי מכוניות.

גם אני ראיתי היום גטס עם 01

מישהו יכול להסביר?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

ודברים דומים

תחשבו על זה

אח של בן דוד של השכן הגבר אחושילינג משהו בן ****, אתה טועה.

אז לפי התיאוריה שלך הפיאט אונו שלנו (סיומת 05) היא בכלל משנת 2005. :?

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם
הנך שוכח מס' עובדות:

סיומת 7X לא קיימת למעט 77 לרכב ממשלתי.

רוב סיומות ה-5X שייכות לצבא.

סיומת 4X שייכת לרש"פ, כן גם רכביהן רשומים במאגר הישראלי.

סיומת 6X לא קיימת למעט 66(בעבר) לרכב משוקם.

וישנם עוד כהנה וכהנה מספרים מחוץ לתחום.

עמית

סיומת 7X שימשה / משמשת רכבים ממשלתיים משנות השמונים - וכן, מכוניות כאלה עדיין נעות בכבישי ארצנו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ורק אני שמח שסוף סוף יהיה מספיק בלאגן במספרים כך שמדעני לוחיות הרישוי יכירו בזה שאין חוקיות סבירה, וטוב שכך.

או שהמדינה תקיים סדר מופתי (ולכן כמובן מתוכנן שנים מראש) בחלוקת המספרים, או שהיא לא תתאמץ בכלל. במקרה שלנו, נראה שרצו סדר, אבל לא טרחו לתכנן (כרגיל).

לכן התוצאה היא שכדי לקיים יכולת להסיק מכל לוחית רישוי נתונה מידע באמינות טובה, צריך לזכור עשרות חוקים ומקרים פרטיים, ואת ההיסטוריה הכמעט מלאה של משרד הרישוי לדורותיו, כולל כל ההסדרים שלו עם היבואנים, עם משרד הבטחון, ועם הגזלן המקומי ומחלק התה של המשרד.

My responses are limited. You must ask the right questions

• תוכן חדש...