Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית יונדאי i20 כרכב שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם!

אני ואישתי נשואים שנה וקצת, ומתכננים אוטוטו להתחיל בהרחבת המשפחה.

היום יש לי רכב מהעבודה (לאנסר) ואישתי ללא רכב.

בימים האחרונים קיבלנו הצעה מההורים של אישתי לקנות מהם יונדאי i20 (שאבא שלה קנה לפניי שנה) שנת 2010 מהשכרה.

הרכב כמעט עם 100000 ק"מ, בסך הכל במצב טוב.

מה שבאמת מעניין שעקב רצון לעזור לנו אנחנו מקבלים אותו ב30000 ש"ח בלבד (מחירון עומד על אזור ה50000 אחרי הורדת ערך מהשכרה)

את היד אני לא מעביר ומשאיר על שם אבא שלה ככה שהוא יישאר יד 2 מהשכרה.

אני יודע שכלכלית זה מעולה כי יש לי פה הפרש של כמעט 20K שאני מקבל "מתנה", אבל אני דואג שעוד כמה שנים אני ייתקע עם הרכב עקב היותו מהשכרה.

הרכב מתוכנן לנסוע בקושי 20 קילומטר ביום.

הקטע אם אני לא ייתקע עם הרכב במכירה?

כמה ייעלה לי לעשות יישור קו והשבחת הרכב לראש שקט?

כמה הi20 באמת שותה דלק בנסיעה שבעיקר עירונית?

כמה עולים הטיפולים והאחזקה התקופתיים?

ואיך הi20 מבחינת אמינות, מחלות מיוחדות.

שאלה נוספת ואחרונה,

שקלתי לקחת את הרכב ולשדרג אותו ברכב אחר (פרטי או ליסינג) ואפילו להוסיף עד 10K, ואז בעצם להיות עם ראש שקט לגביי מכירה עתידית.

הקטע כמה זה אפשרי ואיפה? (חשבתי לגשת לשלמה סיקס החברה ממנה נקנה הרכב לפניי שנה)

אני מודה מראש על כל תשובה, ומצטער עם חפרתי יותר מידי.

שיהיה אחלה שבוע ותודה מראש לעונים/עוזרים!

פאביה 2010 1.6 אוטו׳ - אין כמו רכב מהעבודה!

לאנסר 2009 אוטו'- מהעבודה

אלטו 2010 ידני -SOLD

פונטו אקטואל 2006 ידני -SOLD

פורסם

אם אתה מתכנן להחזיק אותו לטווח קצר כניראה שתהיה בעיה עקב הקמ המאוד גבוה ,אך לאורך מספר שנים כיוון שהנסועה שלכם קטנה זה יתאזן.

יישור קו תלוי בהתאם למצבו,לכן צריך לקחת לבדיקה.

מבחינת אמינות אין בעיות,לי אישית לא ידוע על מחלות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשמע, בינינו ב30 אלף ש"ח לא תקבל רכב יותר טוב, לא משנה איך תסתכל על זה.

אתה מקבל רכב צעיר, עדיין באחריות, אמנם הק"מ גבוה, אבל בגלל שאתם לא נוסעים הרבה, זה יתאזן עם הזמן.

כפי שנאמר לך הבעייתיות של הק"מ תהיה רק אם אתם מתכוונים למכור בקרוב.

מעבר לכך מדובר ברכב אמין, בטיחוותי ועם תמורה טובה למחיר (בעיקר ב30 אלף ש"ח, לא תקבל משהו יותר טוב), צריכת הדלק טובה (1:12 בעיר אצל קרובי משפחה שלי עם סגנון לא הכי חסכוני), והטיפולים לא יקרים והרכב עושה את העבודה טוב מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא עדיף לך ניסם מיקרה?

ב30 אלף ש"ח הוא לא יקבל מיקרה מודל 2010.

אם היה מדובר על גטס 2006-2007 ב30 אלף ש"ח אולי היה שווה לו לבדוק עוד אופציות, אבל כשמציעים לו רכב כמו i20 במחיר כזה מצחיק? הייתי לוקח בלי לחשוב פעמיים!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לגבי טרייד אין לרכב אחר, אל תצפה לקבל מחירון אם תיגש לשלמה סיקסט, מדובר ברכב מהשכרה שנסע המון, אני מעריך שבטרייד אין הם יתנו משהו כמו 40 אלף שקלים.

בסך הכל מדובר ברכב לא רע, במיוחד במחיר שאתה מקבל אותו. הוא בטיחותי מרווח יחסית ולא שתיין דלק.

לגבי המכירה, אתה קונה אותו בזול אז יש לך מרווח להוריד עוד לקונה הפוטנציאלי שלך, כמובן שככל שתחזיק את הרכב יותר הקילומטראז' יתאזן בגלל הנסועה הנמוכה.

לגבי אמינות, זכורה לי איזשהי בעיה במערכת ההגה, כדאי לגשת למוסך מורשה ולעשות טיפול תקופתי ואז באמת שיבדקו את הרכב.

אם הוא כבר עבר 100 אלף קילומטרים אז סביר להניח שהאחריות פגה, אם הוא ממש בקצה אז כדאי כבר לגשת בכדי לממש אחריות במקרה ותהיה תקלה.

יישור קו לרכב כזה שהוא חדש יחסית יהיה לדעתי טיפול תקופתי ובדיקה של הצמיגים, אם הם לא בלויים ולא ממותג עלום שם אז אתה מכוסה.

כמו שכבר אמרו, ב-30 אלף שקלים לא תמצא משהו יותר טוב.

בהצלחה.

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

יש למישהו מושג לגביי עלות טיפולים שוטפים של i20?

חיפשתי ביונדאי ולא מצאתי.

פאביה 2010 1.6 אוטו׳ - אין כמו רכב מהעבודה!

לאנסר 2009 אוטו'- מהעבודה

אלטו 2010 ידני -SOLD

פונטו אקטואל 2006 ידני -SOLD

• תוכן חדש...