Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נצל"ש היום נסעתי בכביש צמוד לאור יהודה מי שמכיר 3 נתיבים קצת לפני תחנת פז סביונים(הידועה בכמה שרשורים פה) אני הייתי בימני או אמצעי ופתאום איזו אוקטביה זזה מהשמאלי......עד הכי קיצוני כדי לפנות ימינה לאור יהודה...מה שקרה שהיא חתכה ככה את כל הכביש 3 נתיבים ולקחה ימינה...תקלטו...אני רק בולם ומצפצף...כאילו איפה השכל?לא רואים?אולי הנהג לא בדק...יש אפשרות כזאת אבל...אם חס וחלילה היה קורה משהו מי היה אשם הבמקרה כזה?

צביקה

מה קורה כשצופרים במקום לבלום?

לגמרי במקרה היום בבוקר הייתי עד לתאונה.

טור של מכוניות יצאו מרמזור בהאצה, ואחרי כמה עשרות מטרים הסקודה שהובילה את הטור השמאלי החלה להאט ללא שום סיבה ברורה (אולי הלך ראש מנוע).

מאחוריו היה סמארט (כבר התחלתי לנסות לדמיין איך נראה סמארט אחרי תאונת חזית אחור...), אחריו ברלינגו ואחריו ניסאן אלמרה הייטק.

אז הסקודה מאטה, ואני שומע יותר ממכונית אחת צופרת מאחוריה.

הסקודה ממשיכה להאט עד לעצירה מוחלטת. הנתיב הימני מלא ואין לאן לברוח.

הסמארט מצליח לעצור בזמן. הברלינגו אחריו, והאלמרה נכנסה בברלינגו מאחור.

כל הארוע הזה נמשך כמה שניות טובות, כי הסקודה לא בלמה בפתאומיות אלה האטה בהדרגה.

ולכל אורך ההאטה הזאת היו המון צפירות, אבל אפילו לא חריקת בלמים אחת....

אז בשורה התחתונה - יש מצב בעייתי על הכביש? קודם תבלמו! (או תתחמקו) אח"כ תתחילו לחשוב אם צריך לצפור.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
מה קורה כשצופרים במקום לבלום?

לגמרי במקרה היום בבוקר הייתי עד לתאונה.

טור של מכוניות יצאו מרמזור בהאצה, ואחרי כמה עשרות מטרים הסקודה שהובילה את הטור השמאלי החלה להאט ללא שום סיבה ברורה (אולי הלך ראש מנוע).

מאחוריו היה סמארט (כבר התחלתי לנסות לדמיין איך נראה סמארט אחרי תאונת חזית אחור...), אחריו ברלינגו ואחריו ניסאן אלמרה הייטק.

אז הסקודה מאטה, ואני שומע יותר ממכונית אחת צופרת מאחוריה.

הסקודה ממשיכה להאט עד לעצירה מוחלטת. הנתיב הימני מלא ואין לאן לברוח.

הסמארט מצליח לעצור בזמן. הברלינגו אחריו, והאלמרה נכנסה בברלינגו מאחור.

כל הארוע הזה נמשך כמה שניות טובות, כי הסקודה לא בלמה בפתאומיות אלה האטה בהדרגה.

ולכל אורך ההאטה הזאת היו המון צפירות, אבל אפילו לא חריקת בלמים אחת....

אז בשורה התחתונה - יש מצב בעייתי על הכביש? קודם תבלמו! (או תתחמקו) אח"כ תתחילו לחשוב אם צריך לצפור.

אבל בטסט מלמדים שהצופר פותר את כל הבעיות, מרחיק מכוניות, מונע תאונות, מאט את "זרימת הזמן", עוזר לפריון הגבר ותותר בעיות מישפחתיות...

אהה, לא? אז למה כולם במדינה המפגרת הזו צופרים כל פעם שנושבת הרוח?!:loco:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אולי לא הבנתי נכון אבל, ניסת להקוף מימין?
לדעתי הוא ניסה לעקוף מימין..:roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עצה לי אליך (ולכל מי שקורא כאן). נסה לשחק "מה יקרה עכשיו". כשאתה נוסע בכביש, מה אתה עושה?

1. אני? אני סופר מכוניות מאחורה, מביט במראה ורואה את המכוניות, ומנסה לזכור איפה נמצאת כל אחת, סוג, צבע, איך הם נוהגים וכו', אחרי תקופה זה לא לוקח יותר ממבט חטוף ואני זוכר את כל מי שמאחורי.
  2. מנסה לחשוב "מה היה קורה אם", נסה לדמיין מה היה קורה אם, מישהו היה חותך אותך, בולם לפתע, "מזגזג" בנתיב שלו. נסה להכין לך "תוכנית" לכל רע נתון. בהתחלה זה גוזל הרבה זמן אבל אחרי תקופה שמיתרגלים זה הופך לטבע שני, ואין כמו תוכנית מוכנה מראש. זה ממש מקצר תהליכים, אתה לא פועל מתוך אינסטינקט, אלא מתוך מודעות!
  3. אחרי שמימשת את 1 ו 2, נסה לחזות את האנשים, אנשים מיתחלקים לקבוצות והם צפויים. אני למשל שומר מרחק מכאילו שנוסעים לאט/"מרחפים" בנתיב/נוסעים עם אור גבוהה ומסנוורים את כל מי שבא ממול. נסה להביט במראות של האוטו שלהם, לראות אם הם מביטים בהן. לראות איך הראש שלהם זז, הרבה פעמים אתה יכול לראות תנועת ראש לפני ה"בלינקר_פניה"...
  4. נסיעה בעיר, אני תמיד מחפש רגליים מיתחת למכוניות, זה החלק שאתה ממש רואה לפני שהילד מיתפרץ לכביש.

כמובן שיש עוד.... אנשים מוזמנים להוסיף משלהם...

שמוליק, קח את זה בקלות, כסף בא וכסף הולך... בן-אדם, הולך, לא חוזר....

יום טוב...

גילי

אתה גאון!

אני נוהג בדיוק ככה... וכשסיפרתי את זה לאנשים חשבו שאני משוגע.. שזה מיותר... בלה בלה פקה פקה

טוב לדעת שאני לא היחיד :)

ד"א יש לי עוד טיפ

בנסיעה עירונית צפופה לחפש ראשים במכוניות חונות, בשביל למנוע מקרה של פתיחת דלת - לתוך האוטו שלכם

פורסם

עדכון

הבן של נהג הרכב לקח את הרכב לפחח והוא אמר לו שהתיקון לכל דלת הוא 800-900 ש"ח, מכיוון שיש שתיי דלתות אז הסכום הוא כפול. כמובן שניסיתי לשכנע אותו שזה מוגזם והרכב שלו לא חדש ושלא יורידו במחירון כאשר הוא ינסה למכור אותו. בהתחלה ללא הצלחה. אך כעבור שעה הצלחתי להוריד אותו ל-700 פיצוי וזהו.

לי נראה שהוא חירטט אותי וניסה לסחוט ממני כספים. לא נראה לי שהוא הלך לפחח בכלל, לא נראה לי שהוא קיבל הצעת מחיר, נראה לי שהכל בלוף.

אני נפגש איתו עוד מעט לשלם לו. אני רוצה לראות את הנזק באור יום ואולי אצליח להוריד לו עוד קצת.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק, עידכון קטן עבורך,

לכשתשלם לו את עלות התיקון (לדעתו) אל תשכח להחתים אותו על דף שאומר משהו כמו:

"אני, מר. _______ מס' ת.ז _______ בעל רכב מסוג: מיצובישי:_______ מס' רישוי:_______אשר היה מעורב בתאונת דרכים, מקום התאונה______ בתאריך: תאריך התאונה

.עם מר._שמוליק, שהינו בעל בעל רכב מסוג:_____ מס' לוחית______ מצהיר בזאת כי אין לי יותר תביעות וכי לא אתבע שום דבר נוסף ממנו בעתיד. כמו כן, הנזק תוקן לשביעות רצוני.

על החתום ______ (בעל המיצובישי...)

מס' תעודת זהות,

כתובת:_________

תאריך חתימה:_________

סער

ושוב, אל תתבאס יותר מדיי... :-)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
שמוליק, עידכון קטן עבורך,

לכשתשלם לו את עלות התיקון (לדעתו) אל תשכח להחתים אותו על דף שאומר משהו כמו:

"אני, מר. _______ מס' ת.ז _______ בעל רכב מסוג: מיצובישי:_______ מס' רישוי:_______אשר היה מעורב בתאונת דרכים, מקום התאונה______ בתאריך: תאריך התאונה

.עם מר._שמוליק, שהינו בעל בעל רכב מסוג:_____ מס' לוחית______ מצהיר בזאת כי אין לי יותר תביעות וכי לא אתבע שום דבר נוסף ממנו בעתיד. כמו כן, הנזק תוקן לשביעות רצוני.

על החתום ______ (בעל המיצובישי...)

מס' תעודת זהות,

כתובת:_________

תאריך חתימה:_________

סער

ושוב, אל תתבאס יותר מדיי... :-)

אל תדאג אחי, החתמתי אותו וסגרנו על 650 ש"ח.

זהו, נגמר!

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אל תדאג אחי, החתמתי אותו וסגרנו על 650 ש"ח.

זהו, נגמר!

שמוליק

מז"ט שזה נגמר ככה ואין טעם לחשוב כמה באמת עלה לו התיקון או כמה הוא ניסה להרוויח עליך.

תגיד תודה שזה המחיר של התאונה ולא משהו רציני יותר, וכפרה על ה-650 ש"ח.

תחשוב שזה כבר מאחוריך...

• תוכן חדש...