Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים כאן מפספסים ומתחילים שוב עם תחרויות ה...הגדול. הפיקנטו יותר טובה האדם הכי טובה ה107 הכי טובה וכו' וכו'. אלו מכוניות עירוניות קומפקטיות שנועדו למטרה אחת והיא להתמודד עם הבעיות של הסביבה האורבנית וזה אומר חניה, תנועה צפופה זיהום וכל אגרות הגודש וההגבלות שיש בערים הגדולות על מכוניות. כאן בפורום הנכבד הזה מתחילים דיונים על צליל מנוע וכוחות סוס. המכוניות האלה לא שם. נכון שבישראל ארץ הקומבינה הבלתי נגמרת יהפכו את העירוניות האלה לפול טריילר עם יכולת שטח, וו גרירה וגגון והן תשמשנה כמוניות, ג'יפ לאבא קניות לאימא רייסים לילד וטרקטור לחקלאי אבל חליק, כנסו לפרופורציות - הסיטיגו ודמויו הם כלי רכב קטנים למשימות עירוניות קרובות במינימום מחיר והוצאות דלק.

פורסם
RS,

ישנו תכנון לייבא את הדגם בגרסאת 3 דלתות?

לי יש הרגשה שהסיאט MII תגיע ב-3 דל', ותפנה יותר לצעירים שמחפשים עיצוב יותר ספורטיבי. מקווה שאני לא טועה.

מבחן ראשון של נעם וינד (MAKO) על ה-MII:

http://www.youtube.com/watch?v=qW36XfqqGwc&list=FLLLK4eDG2XPSLl1lbsAkflA&index=1&feature=plpp_video דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-7c010fcec56f431006.htm

פורסם

בסופו של דבר הרכב הזה פסול ע"י כל אדם שאוהב שהמזגן מקרר אותו, ולא רק "עושה נעים".

פתח איוורור מרכזי שמקרר את השמשה או את הגג לא שווה כלום. כשנכנסים ביום לוהט לאוטו ורק מתים להתקרר, יש חשיבות קריטית לפתח מרכזי מתכוונן.

פורסם

ללא פתחי מיזוג במרכז הם יכולים לשלוח חזרה את הרכב ליצרן.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ניסיתי לקבוע נסיעת מבחן בסיטיגו עכשיו, דיברתי עם מישהי מהאולם תצוגה בת"א.

היא אמרה לי שבשביל לקבל נסיעת מבחן ברכב צריך קודם להגיע לפגישה אצל סוכן מכירות שלהם, והוא ייתן לי הצעת מחיר, ורק אז הוא יתאם לי לתאריך עתידי נסיעת מבחן. האם זה מקובל נוהל כזה?

אם אני כבר מטריח את עצמי לאולם תצוגה לא הגיוני שאפשר יהיה במקום לעשות נסיעת מבחן על הרכב?

למה צריך להגיע פעמיים לשם בשביל נסיעת מבחן?

היא טוענת שהם עושים את זה בשביל לסנן את האנשים. זה נשמע למישהו הגיוני?

תודה.

פורסם

אם זה השירות שאתה מקבל עכשיו ולא נראה לך טוב, תחשוב מה יהיה הלאה...

לסנן אנשים? מה זה 500 אברט? זה רכב בסגמנט הכי זול שיש בארץ תעבור ליבואן הבא

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ללא פתחי מיזוג במרכז הם יכולים לשלוח חזרה את הרכב ליצרן.

זאת אחת הסיבות העיקריות שאני לא רוכש את ה-107\C1. אני מת לרכב קטן מהסוג הזה, חסכוני בדלק ומעוצב יפה - אבל פתחי איוורור במרכז זה נשמע לי כמו משהו אלמנטרי במדינת ישראל. אולי באירופה אפשר לוותר על זה, כאן ממש לא.

כמו כן - הפח החשוף הזה, ביום קיץ לוהט - יקרין חום על הידיים ויגרום לכוויות למי שירצה להשעין את ידיו על החלון.

פורסם

האחות לבית VW (אפ!) תציע גרסת GT עם מנוע מוגדש ו-109 כ"ס בשנה הבאה.

בסופו של דבר הרכב הזה פסול ע"י כל אדם שאוהב שהמזגן מקרר אותו, ולא רק "עושה נעים".

פתח איוורור מרכזי שמקרר את השמשה או את הגג לא שווה כלום. כשנכנסים ביום לוהט לאוטו ורק מתים להתקרר, יש חשיבות קריטית לפתח מרכזי מתכוונן.

זו מסקנה מנסיעת מבחן ברכב ביולי-אוגוסט?

תנסה, אולי תראה שכן אפשר להסתדר בלי פתח מזגן מרכזי - הרי גם כך הרוב המוחלט של נסיעות ברכבים מסוג זה הוא לבד או עם נוסע אחד.

פורסם
כמו כן - הפח החשוף הזה, ביום קיץ לוהט - יקרין חום על הידיים ויגרום לכוויות למי שירצה להשעין את ידיו על החלון.

מעניין.. יש פה מישהו עם 107/C1/AYGO שיכול לאשש או להפריך?

:idea:
פורסם
לאחר שפרגנתי לרכב הזה במגוון פרמטרים, ולאחר שנכנסנו לימי הקיץ החמים, אני

יכול להסב את תשומת ליבכם שהמזגן בפיג'ו 107 - חלש. לוקח לו זמן לקרר, וגם

אז הוא נותן תחושה נעימה ולא יותר. אם אתם מאוהבי ה"פריזר" בימים החמים, שכחו מזה.

משום מה גם התחושה שלי היא שהאוטו מתחמם יותר מהר בשמש מרכבים אחרים

שהיתי רגיל אליהם (והוא בצבע אפור, לא כהה)

זה הדבר היחיד שבהחלט מפריע לי באוטו הזה.

66666666

פורסם

היום הייתי בסוכנות בת"א. אכן יש צורך לקבל הצעת מחיר ורק אח"כ נקבעת נסיעת מבחן. יום ראשון אסע על הרכב ואעדכן. הרכב מרגיש טוב יותר ואיכותי יותר מכל הפחנועים כגון אלטו. דלתות מסיביות ואיכות הרכבה של פולקסווגן. אונמם הפלסטיק לא דומה לפולו/גולף, אבל בסגמנט כזה האיכות עולה על כל הציפיות. מבירור קצר הבנתי שהדגם של סיאט יגיע תוך שבועיים לערך. מהתמונות נראה כאילו עיצוב הסיאט קצת יותר מוצלח. השאלה היא באיזה רמת גימור תגיע הסיאט וכיצד תנסה "להתחרות" באחות מבית סקודה.

פורסם

TT, רק ביום שני יחלו נסיעות המבחן - לא יודע מי אמר לך לגבי יום ראשון, אבל הוטעת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...