Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בוחנים במכוני בדיקות הם רק בני אדם, וגם הם טועים.

בניגוד לרופאים, טעויות שלהם מתחילות ונגמרות בכסף.

את החשוב מכל לא ציינת - איך הגעת למסקנה שהמכונית היתה מעורבת בתאונה ?

אולי ישנה בעיה במתלה שלא נגרמה מתאונה ?

בדוק הכל בצורה יסודית, ואז תשוב עם מסקנות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

טעות כזו בהחלט יכולה להעלות בחיים ולא רק במחיר!

לא יודע מה חומרת הנזק, אבל ההבדל בין רכב עם שלדה לרכב נקי בתאונה של אפילו 40 קמ"ש יכול להוות הבדל בין טראומה קלה למוות.

אין מקום לטעות כזו, במיוחד כשהתיקון ברור לעין אפילו לא מקצועית

פורסם

חובה לבדוק מדוע הגשר התעקם, ואם הבעיה אינה מכאנית במהותה.

אם הרכב נקנה מיד ראשונה, המוכר חייב על פי חוק ליידע אותך אם הרכב היה מעורב בתאונה, ואם אכן עבר תאונה אתה יכול לתבוע אותו.

קשה להאמין שבוחן מנוסה לא "עלה" על רכב שבו התעקם הגשר, מה שמעיד על תאונה קשה מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חברים המון תודה על העצות וההתייחסות

שם המכון זה קומפיוזקאר באזור תעשייה נתניה.

אני בהלם שזה נחשב פגיעה בשאסי אין ספק שאני צריך עורך דין נורא לחשוב שיש אנשים כל כך רמאים בעולם

אין אמון באיש אם הייתם רואים את המוכר הייתם רואים אדם נורמטיבי משפחה עם כסף וככה לרמות פשוט נורא

פורסם

שם המכון זה קומפיוזקאר באזור תעשייה נתניה.

אני מנחש שקנית מסוחר (בין אם אתה יודע או לא) והוא ללא ספק מקושר לבוחן

תשכח מלנסות לקבל פיצוי כלשהו , תעשיית הרכב יד שניה שם היא לא פחות מעולם תחתון

פורסם

לך למכון מהר ותבקש את הכסף של הרכב ועוד הוצאות שיחדו את הבוחן זה לא ברור לך אי אפשר לפספס דבר כזה במיוחד אם שלחו אותך לכוון פרונט-הרגישו שהרכב לא יציב ראו מה הבעיה לא סיפרו לך שהרכב עבר תאונה ושלחו אותך לכוון פרונט תחזיר למכון את הרכב ודרוש את כספך בחזרה בתקיפות - ברר מי הבעלים הקודם והוא יספר לך שהרכב עבר תאונה גם המוכר לא תמים בסיפור הזה ולפי החוק עליו לדווח לרוכש שהרכב עבר תאונה לגבי המוכר פנה למשטרה

פורסם

שלום חברים שוב תודה על התשובות

הבעיה היא שדבר ראשון אני בחרתי את הבוחן רכב , דבר שני עשיתי איתו זכרון דברים ובזכרון דברים שהורדתי מהאינטרנט לא דובר על פגיעת שאסי, גיר או מנוע אלא רק על זה שאין שיעבודים. בדף של המכון בדיקה רשום במסגרת למטה

״להסרת ספר מובהר כי בדיקת הרכב המבוצעת על ידי מכון הבדיקה הינה בדיקה מכנית בדבר מצבו המכני של הרכב ומערכותיו בלבד ״

מה זה אומר??? הוא מסיר אחריות מבדיקת השאסי חשוב לי לציין שיש רובליקה שלמה בה שקוראים לה שילדת מרכב והוא מפרט כל מיני דברים של תיקוני פח וכו וכו

אני מתכוון להתייעץ עם עורך דין אך בכל זאת מה דעתכם בעניין?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב חברים

רציתי לעדכן אתכם בנושא הסרן האחורי שהיה עקום.

נסעתי למכון הבדיקה והראתי לבודק את מה שהוא פספס ואכן הוא הסכים עם העניין שיש כאן סרן עקום אבל סירב לקחת אחריות מלאה

והציע לי שהוא יימצא סרן אחורי במחיר טוב שאני אשלם עליו, והוא יקח את העבודה על עצמו.

לא הסכמתי והתקשרתי לבעל המכון בדיקה והסברתי לו שזו טעות שלו והוא צריך לקחת אחריות מלאה ואם לא, אלך איתו עד הסוף לבית משפט.

בעל המכון הגיב בזלזול ובהתעלמות מהאיום שלי בכל מיני תירוצים עלובים שהוא מכוסה והוא לא דואג וכו.

אני התעקשתי התקשרתי אליו שוב למחרת והסברתי לו טוב טוב איפה הוא טעה והמחשתי לו בכסף מה המשמעות של הליכה למשפט כל ההוצאות ותיקון ימי עבודה ועל הבדיקה הרשלנית שאני אדרוש ממנו .

לאחר שהבין הוא הגיע למסקנה שפשוט כדאי לו לתקן את הרכב להחליף סרן על חשבונו וזהו. (אחרי חודש!!)

אז דבר ראשון תודה לכולם על העזרה והייעוץ כאן באמת תבורכו.

ודבר שני זה בא ללמד את כולם שעם התעקשות והסבר מפורט של המשמעויות זה יכול לחסוך הליכה למשפט!!!

תודה רבה ושבוע טוב!!!!

פורסם

לפני שאתה מכניס את האוטו לתיקון לך למכון אחר, שלם עוד 400 ש"ח וקבל דוח בדיקה נוסף. שם יהיה כתוב בדיוק מה הפגיעה.

אחרי התיקון כנס שוב לבדיקה אצל מוסכניק שאתה סומך עליו שיבדוק אם הכל בוצע כמו שצריך ואם יש ירידת ערך. אחרי שיהיו לך את כל הפרטים תחליט אם אתה תובע וכמה אתה תובע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז אין פגיעת שילדה?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

בדיקה נוספת. שמאי, פניה למוכר.

אתה יכול לתבוע על ניהול משא ומתן בחוסר תום לב ולבקש ביטול עיסקה והשבה לקדמותו.

אם זה לא הולך - פניה למכון. יש לו ביטוח.

• תוכן חדש...