Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שראה את התחקיר על הרכבים, לא התעמקתי לגבי הנושא עצמו אלא התמקדתי בעובדה שעבריין (שטוען שהוא לא אבל במקרה זרקו לו רימון יד ומטען צד על הבית) ממש מזמן שוטר מכיר (ראש מחלק תשאול) שמגיע על אזרחי בניידת משטרתית ומפגין בריונות מהסוג הגרוע ביותר.

כולל קללות ואיומים שלא מביישים ראשי משפחות פשט בימינו, כאשר כל האירוע מתועד במצלמות וכשהשוטר מבין שמדובר בעיתונאי הוא לפתע מתחיל להזיע ומתבלבל עם עצמו.

בתגובה משקרת המשטרה במצח נחושה ואומרת שבמקום היו מספר אנשים שהיו נראים חשודים (היה רק התחקירן) שהם סרבו להזדהות (רואים בסרטון שהשוטר יוצא מהניידת צועק על הבחור שיביא לו ת.ז והוא מיד מביא) ושהשוטר פעל כראוי, נקרא לשיחה עם מפקד המחוז וננזף ובסוף מוסיפים שתוכן השפה לא עומד בקנה אחד עם התפיסה המשטרתית או משהו כזה.

בפירוש אומר רפי גינת שהם ניסו להשיג תגובה נוספת לאימות השקרים ושנתקלו בחומה בצורה של שתיקה, ואף לא היו מוכנים להגיד מי הוא אותו שוטר עבריין.

לי אישית הקטע עשה פשוט בחילה ואם לא מספיק שיש שוטרים שסרחו ומתנהגים ככה אז עוד לראות שמשטרת ישראל נותנת להם גב במקום לטפל בהם.

דעות?

עריכה: השוטר המדובר הוא רב סמל מאיר קנדרו, ראש אגף תשאול במשטרת זבולון, כבר נפתח דף בפייסבוק שקורא לפיטוריו: http://www.facebook.com/pages/%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%A8-%D7%A8%D7%91-%D7%A1%D7%9E%D7%9C-%D7%9E%D7%90%D7%99%D7%A8-%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95-%D7%A8%D7%90%D7%A9-%D7%90%D7%92%D7%A3-%D7%AA%D7%A9%D7%90%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%AA-%D7%96%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%9F/449101545131618

עריכה 2:

משטרת ישראל פרסמה תגובה חדשה בעמוד הפייסבוק שלה

"גולשים יקרים,

תגובת המשטרה לכתבה ששודרה הערב בתכנית כלבוטק ניתנה על בסיס שאילתא בכתב, מבלי שניתנה האפשרות לצפות מראש בחומרים. לאחר צפייה בכתבה במלואה, אנו מבקשים להבהיר כי מדובר בהתנהגות גסה ומבזה של השוטר שאין לה מקום במשטרת ישראל.

לאור זאת הורה ראש אגף משאבי אנוש, ניצב ירון בארי, להוציא את השוטר לחופשה כפויה לאלתר, עד לסיום הבדיקה בעניין."

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי מחר יתחילו התגובות של שר לבטחון פנים (שאני מאמין ביושרה שלו), אולי דנינו גם, ובטח כל מיני חברי כנסת שהזדעזעו לפחות כמו כל מי שצפה בתכנית.

זו בושה וחרפה, לא רק למשטרת ישראל אלה לחברה הישראלית בכלל שנותנת לדברים כאלה לקרות ולא מגיבים, הרי כולנו יודעים שזו לא הפעם הראשונה ובטח לא האחרונה שדברים מסוג זה מתרחשים.

פורסם
יש קישור לקטע? תכננתי לצפות בתכנית אבל פספסתי.

אני חושב שזה לוקח פחות זמן ומאמץ לכתוב בגוגל "כלבוטק" בשביל למצוא את הקטע בקלות, מאשר לכתוב את מה ששאלת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נו, אז נגיד שיפטרו בלש אחד. כמה כמוהו עוד יש?

ההודעה הראשונה שלי בקארספורום היתה לפני כ-7 שנים, לאחר מפגש 1X1 עם בלש כזה שאיים לשבור לי את הביצים. לבלש שלום. גם לביצים.

חופשה כפויה? הייתי פותח לו תיק במח"ש. ואח"כ לא מבינים מדוע הציבור כל כך שונא את המשטרה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הנה קישור לתוכנית באתר רשת http://reshet.tv/Shows/Kolbotek/videomarklist,211504/ להעביר ל15:20 דקות.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
נו, אז נגיד שיפטרו בלש אחד. כמה כמוהו עוד יש?

ההודעה הראשונה שלי בקארספורום היתה לפני כ-7 שנים, לאחר מפגש 1X1 עם בלש כזה שאיים לשבור לי את הביצים. לבלש שלום. גם לביצים.

חופשה כפויה? הייתי פותח לו תיק במח"ש. ואח"כ לא מבינים מדוע הציבור כל כך שונא את המשטרה.

הם מבינים יפה מאוד.

כל מפכ'ל חדש שנכנס לתפקיד אומר את אותו המשפט-אני אדאג שהמשטרה תהיה של האזרח ולא ההיפך, ואף אחד לא מצליח (אני בטוח שמנסים), כנראה שהבעיה שם הרבה יותר חמורה ממה שחושבים, לדעתי הבעיה מתחילה ונגמרת בתפישה התרבותית, וכנראה שיקח עוד הרבה מאוד שנים עד שמשטרת ישראל תצא מהתדמית המזרח תיכונית שלה, ותתקרב מעט לאירופה המערבית או אפילו לארצות הברית-שם למדו יפה מאוד שהאזרח הוא הלקוח ולא ההיפך.

חובה לציין שרוב השוטרים לא מתנהגים כך-אבל יש רבים כאלה שהם השורש הרע, שאני בטוח שהמרחק שלהם מהעולם התחתון הוא קצר מאוד אם לא משיק.

פורסם

יש מיעוט של שוטרים שמתנהג ככה זה לא סוד, אבל זה שיש עוד 7 או 10 או 100 בלשים/שוטרים כאלה לא אומר שאותו ספציפית לא צריך להעניש. מספיק שיענישו אותו חזק ועוד אחד החברים שלו ישמע על זה וזה יקרה לאזרח אחד פחות כבר מצויין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מאד מקווה שהמשטרה לכאורה גיבתה את ה"שוטר" הערס המסריח הזה בגלל חוסר הבנה של המקרה ולא מתוך ניסיון לכסות את הלכלוך. אם לא, כנראה המצב שלנו עמוק בח*א.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ערס קטן עם פה גדול. טוב היה שהראו אותו מושפל ומתחנן על חייו לאחר שהבין שהסתבך עם כלבוטק.

מדהים שאלה האנשים שאחראים על הבטחון האישי שלנו. להקיא, להעיף את הזבל הזה, הוא כבר ימצא את מקומו הטבעי באחת ממשפחות הפשע.

פורסם

בדיוק מה שאני חושבתי. זה שיש פה רמאים ידוע וגם שוטרים שלא פחות עבריינים מהם אבל התגובה של המשטרה בהחלט גורמת לך לקוות שלא נצטרך אותה.

פורסם

" יש פה אנשים, אי אפשר לעשות מה שצריך לעשות "

" תגיד תודה שאני לא לוקח אותך לתחנה, למה רק יגיד לי או.קיי ותראה מה אני עושה לך היום, איזה סרט. עם הארכת מעצר ועם הכל"

בסצינה הזו יש את השוטר - מאיר, החשוד בעקיצת 13 אנשים - גבריאל (חבר של השוטר "את מאיר, אנחנו כמו אחים") ואת תחקירן כלבוטק.

אז נחשו מי אמר למי את המשפטים למעלה

שוטר אחד כזה מוציא שם רע לאלף שוטרים מסורים וטובים וחבל שכך.

אבל התגובה הצוננת של המשטרה והסבירות שבסופו של דבר השוטר לא יועמד לדין בבית משפט של המדינה על שימוש לרעה בסמכות, חריגה מסמכות ועוד ועוד בטח עבירות שקיימות בספר חוקי המדינה, היא זו שגורמת לכל אזרח לא לסמוך ולא להאמין למשטרה.

http://www.youtube.com/watch?v=JXJ8ybZ6A64 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מה שבטוח, השוטר הזה סיים את הקריירה שלו במשטרת ישראל.

גם אם הוא ישאר במשטרה, הוא לא יקודם וסביר להניח שיועבר מתפקידו, ולא רק בשל הפה המלוכלך שלו, אלא בשל העובדה שהגיע במיוחד לאירוע מבלי שנשלח ע"י המוקד, להתערב באירוע שלא בוצעה בו שום פעילות פלילית או משהו המתקרב לכך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מי אומר שהיה בכלל בתפקיד באותו זמן ?

מה שבטוח, סביר שסיים את הקריירה כי זו פרשה עם פרופיל גבוה וזו הדרך הכי טובה מבחינת המשטרה להשתיק אותה. אבל הכי רעה לאזרח הפשוט.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...