Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"הכי פשוט לנהוג נורמלי"

"חבל שיש אנשים כמוך בעולם"

מה נסגר איתכם?! 140 קמש זה אפילו לא קרוב למגבלות של לא מעט מהרכבים שיש על הכביש. חוקי זה לא, מסוכן זה גם יכול להיות (בעיקר אם זה לא מתאים למהירות של האנשים סביב), אבל הוא לא עשה פה איזה משהו מהפכני, לא חצה צומת באדום (כמו שעושים אותם הנהגים שמקפידים על המהירות המותרת כל יום בכבישי ישראל), לא חצה פס הפרדה לבן, לא כלום.

אם הגרמני הממוצע יכול לשייט ב140 באוטובאנים בגרמניה - למה ישראלי לא יכול לעשות את זה בכביש החוף כשהוא ריק?

אה כן, כי בגרמניה לא יהיה איזה אידיוט תורן שיסע בנתיב השמאלי ב70 קמש, רק כי הוא יכול, אבל הרי זו לא באמת עבירה במקומותינו - לא מבחינת המשטרה ולא אף אחד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"החובה לציית לחוק" קורס יסוד שעברתי אי שם באלף הקודם. מרתק (באמת!)

בראיה הלוקלית, אתם מחפשים תרוצים "נו באמת, אל תגיד לי שאתה לא עברת..." או "איפה יפרקו בעלי הרכבים המשופרים". מי נתן לו את הכלים להחליט מתי אפשר לעבור על החוק? האם היה לילה? היה ריק? היה חושך בקיטבג..? הם הצדקה לנסיעה מהירה?

מה שקורה בפועל הוא שכל אחד מחליט לאמץ את החוק מתי שנוח לו או "איש הישר בעיניו יעשה"

זה הבסיס למדינה המושחתת שלנו. מתחיל בראש הממשלה היוצא (אולי אפילו בנוכחי), נשיא המדינה (לשעבר) ונגמר בכל משפרי הרכב שעובר טסט בקומבינה בקלנסווה.

רוצים להמשיך להצטדק. בבקשה! אבל אל תבכו שאתם חיים ברפובליקת בננות.

אגב, הבחירות בפתח. תקימו מפלגה למען קידום הספורט המוטורי בישראל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה רוצה שנתחיל לספור חוקים מטומטמים??

אף אחד לא מחפש תירוצים,ובין לשפוט אדם על מעשה שעשה ועד איחולים לשלילת רשיון יש הבדל דק, אם החוק היה מאפשר באותם תנאים בדיוק לנסוע על 140 היית עושה כך?

גינת את המעשה כי הוא לא חוקי או כי הוא מסוכן?יש הבדל.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

גם וגם.

אם לדעתך יש חוקים "מטומטמים" מן הראוי שתפנה למחוקק בנסיון לשנות אותם ואל תיקח את החוק לידייך.

אגב, זאת חקיקה פטרנליסטית, שנועדה להגן עליך ועל הסובבים אותך מנזק, בדיוק כמו החובה לחגור חגורת בטיחות או קסדה ברכיבה על אופנוע.

אם המחוקק לא מצא לנכון לאפשר נסיעה במהירות של 140 קמ"ש בקטע הנ"ל בניגוד לגרמנים שמאפשרים לנהוג ללא הגבלת מהירות, כפי הנראה כביש 4 לא ממש בנוי כמו אוטובאן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

איזה בחילה על הבוקר מכמות המתחסדים פה. מה אתם עושים בפורום רכב?

פורום חיים הכט על נסיעה לפי כללי אור ירוק ודיון במסקנות התוכנית מכרכור לסינגפור קורא לכם, רק תוציאו קודם את האצבע מאיפה שהיא לא תקועה.

אריק

בשיפוצים

פורסם

לא ידעתי שהשיוך לפורום רכב הופך אותך בהכרח לפורע חוק. מעניין :roll:

אני פורש מהשרשור המרתק הזה.

תמשיכו להנות.

פורסם
גם וגם.

אם לדעתך יש חוקים "מטומטמים" מן הראוי שתפנה למחוקק בנסיון לשנות אותם ואל תיקח את החוק לידייך.

אגב, זאת חקיקה פטרנליסטית, שנועדה להגן עליך ועל הסובבים אותך מנזק, בדיוק כמו החובה לחגור חגורת בטיחות או קסדה ברכיבה על אופנוע.

אם המחוקק לא מצא לנכון לאפשר נסיעה במהירות של 140 קמ"ש בקטע הנ"ל בניגוד לגרמנים שמאפשרים לנהוג ללא הגבלת מהירות, כפי הנראה כביש 4 לא ממש בנוי כמו אוטובאן.

מסכים עם המשפט הראשון אך הוא לא רלוונטי לדיון,

אף אחד פה לא לוקח את החוקים לידיים ואני אשאל אותך שוב,בחיים לא נסעת ב140 קמ״ש?

אתה נמצא בפורום רכב שחלק מהותי ממנו הוא משתמשים עם אהבה לנהיגה ספורטיבית/מהירה ואם תשלול את הרשיון לכל משתמש שעשה כך אתה תמצא את עצמך בפורום עם מספר אנשים מצומצם.

באופון כללי אתה יכול פשוט להכנס לפורום ייעוץ בשיפור ופשוט לשלול לכולם את רשיון הנהיגה כי משומה קשה לי להאמין שאנשים מוציאים עשרות אלפי שקלים לשיפור הרכב בכדי לנסוע על 100 קמש.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אני היחידי שנוסע באמצע הלילה שהכביש ריק לחלוטין ועושה את הבדיוק ההפך ומוריד את המהירות ל 70-80 ומתגלגל להנהתי ובודק במראה שאין רכבים מאחוריי, במידה ויש אני מעיץ למהירות אנושית יותר? :roll:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

האמת-הפתעת אותי. WAZE לא מתריע למיטב זכרוני על המצלמה הנ"ל. אינני זוכר אם היא גאטסו או לא, אבל במידה והיא לא גאטסו תתפלל שבמצלמה הנ"ל אין סרט.

וכן, לדעתי נסיעה על 100 קמ"ש מספיקה בהחלט, במיוחד בכביש הזה, שלא לדבר על השיפוצים שגורמים לכל כך הרבה פקקים :evil:

פורסם

גם וגם.

אם המחוקק לא מצא לנכון לאפשר נסיעה במהירות של 140 קמ"ש בקטע הנ"ל בניגוד לגרמנים שמאפשרים לנהוג ללא הגבלת מהירות, כפי הנראה כביש 4 לא ממש בנוי כמו אוטובאן

כאחד שנוהג כל פוקוס, ולא קיבל 20 שנה דו"ח כשלהו, אני בהחלט יכול לאמר לך שיש פעמים רבות מידי חקיקה מטומטמת. ולהשתמש במילים גבוהות לא יעשה אותה הגיונית יותר.

כביש 6 זה כביש של 110-120? עם הפוקוס שלי, 1.6 ל' "רצחניים" עם 100 כ"ס נהגתי בלי להרגיש על 140 . כביש 431 (אם אתה מכיר) זה כביש של 100 קמ"ש? אתה צוחק עלי? 4 נתיבים רחבים לכל כיוון, שוליים רחבים לטרקטור, צגי מידע כל שניים- שלושה ק"מ? ואלו כמובן רק דוגמאות מעטות.

אז אני לא מצדיק לנסוע 140 בכביש 4, אבל מפה ועד להאשים את "הרוצח" כי בגלל אנשים כמוהו המדינה מושחתת, יש עוד טיפ טיפונת מרחק. נהג שטעה, מיהר מידי, אפשר לתת לו יעוץ או לא. לא חייבים. אבל להאשים אותו בכל תחלואי החברה זה מוגזם מאד.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
גם וגם.

המחוקק גם לא מצא לנכון לסדר את נושא הספורט המוטורי עד לא מזמן. המחוקק לא מוצא לנכון לעשות הרבה דברים

הבעיה היא לא בכביש ואם הוא בנוי כמו אוטובאן או לא. יש הרבה כבישים בגרמניה בהם יצא לי לנהוג שהיו יותר גרועים מגהה ואיילון וכבישים מהירים בישראל. הבעיה היא היחס הכללי לנהיגה ותרבות הנהיגה בישראל, הרואה במהירות גבוהה את מקור כל האסונות בעולם, ומתעלמת לחלוטיון מאנשים חביבים כמו הגב' שחתכתה אותי לפני 20 דקות כשלא עצרה בעצור כי (כך הצלחתי לקרוא את השפתיים שלה) היתה צריכה להמשיך ישר ולא לפנות, ובעולם שלה נסיעה ישר לא מחייבת עצירה בעצור.

ברור ש140 זו מהירות מאוד מסוכנת בכבישי ישראל, אבל לא כי התשתית לקויה אלא כי אנשים עושים מה בראש שלהם - בא לך לנסוע על 50 בנתיב השמאלי בכביש 6? סבבה אחי, זורם.. בא לך לחתוך ארבעה נתיבים כי נזכרת מאוחר מדי שאתה צריך לרדת דווקא כאן? ואללה, לך על זה..

זה מגוחך לבוא בטענות למי שנוסע מהר, כי עצם המהירות כנתון אובייקטיבי לא מסכנת איש בעולם בו כולם מקפידים על חוקים סטנדרטיים ופשוטים, כמו שמירה על הנתיב ואי מעבר בצומת באור אדום. אנחנו פשוט לא חיים בעולם הזה, אלא במדינת ישראל.

במקום לאחל לו שישללו לו את הרישיון, אפשר להזכיר את זה שבמדינת העבריינים הוא אף פעם לא יודע איזה אידיוט יבחר לנסוע לפני על 30 כי הוא בדיוק מדבר בטלפון, אבל לבוא אליו בטענות על המהירות הנסיעה זו היא התחסדות מטורפת, והתעקשות לא לראות את הבעיות האמיתיות שיש כאן בכבישים.

וכן, בואו נקים מפלגה של מי שאוהב לנהוג מהר. עוד מפלגה זה בדיוק מה שחסר בישראל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ואו חשבתי שאני בפורום סבתות מתחסדות.

תפסיקו לבלבל במוח.

140 קמ"ש על השעון (שזה בערך 130 ואפילו פחות) זאת מהירות לגיטימית בכביש הנ"ל ומותרת בכל העולם הנאור.

זה לא עושה אף אחד רוצח מופרע או כל דבר אחר.

כל מי שחושב אחרת, או שלא יודע לנהוג או שנוהג בגרוטאה עתיקה.

אין שום קשר ל"רכב משופר" או שטויות אחרות שנכתבו כאן.

כמעט כ-ל רכב סביר (לא מדבר על מיני או בסגנון) מה5 שנים האחרונות מגיע למהירויות האלו בלי להשמיע ציוץ, בלי לקרקש או להתאבד על הכביש.

זה סטנדרט הנהיגה בכ-ל העולם ואתם יודעים מה? לגלות לכם סוד?יותר מ 60 אחוז מהנהגים כאן בפורום (ובמדינה) נוסעים ב 120 קמ"ש +- וזה לפי בדיקה של מצלמות המהירות בזמן הפיילוט בכביש 4 ובכבישים אחרים.

אין חולק על כך שכאן זו עבירה על החוק אבל לא ראיתי שהבחור מנסה להגיד משהו אחר. יש הבדל בין לעבור על חוק (מטופש ככל שיהיה) לבין להתקרא כאן עבריין פושע ועוד מילים מטופשות כשעברייני הכביש האחרים מסוכנים פי מאה ורואים את זה בסטטיסטיקות.

אני מצדיע לכל הצדיקים שלא נסעו קמ"ש אחד מעל המותר.

מי שנסע 95 במקום שמותר 90 - עבריין וכדאי שלא ידבר.

פורסם

לכל הממהרים שימו לב

זה נכון שהרכבים המודרניים מגיעים ללא כל קושי למהירות הזו ואף יותר אבל האם בדקתם את הצמיגים שלכם?

לצמיג יש גם מהירות מקסימלית שהוא בנוי אליה וגם אלן פרוסט לא יתפוס מאזדה 3 שמתפוצץ לה צמיג קידמי ב 140+

למיתב ידיעתי רוב המכוניות המשפחתיות בארץ נמכרות אם צמיגים שמתאימים עד 160 קמ"ש על פי הייצרן. אז אם הייצרן הוא מישלן עוד ניחא אבל אם מדובר ביצרן סיני לא מוכר, אני הייתי לוקח איזה 10-20% מרווח ביטחון.

כמובן שהמהירות המצויינת היא עבור צמיג אם לחץ אוויר מתאים, בדקת? התאמת לכמות היושבים והמטען ברכב?

אם אתם נוסעים בטנדר נדמה לי שהמהירות שלכם צריכה לרדת אף יותר כי הצמיגים שם עוד פחות מתאימים למהירות.

סעו במהירות מתאימה לרכבים, ותהנו.

פורסם

1. זה לא כל העולם הנאור וגם אפילו לא רבע מהעולם רק כמה מדינות בודדות ואגב רק כמה כבישים בודדים במדינות האלו.

2. ככל שמגבירים את המהירות מ-90 קמש מאבדים קצת את הרכב כך זה היה במכניות ישנות יותר לכן קשה לשנות את החוק, המדינה לא תכריח אנשים לקנות מכונית חדשה.

3. 140 קמש זה הרבה מעבר ל10-15 אחוז מהמותר, הוא אינו עבריין רגיל אך הוא כן עבריין תנועה (תגידו מה שתגידו זה עובדה בטח כאשר הוא קונה צ'יטה על מנת לעבור על החוק שוב ושוב)

4. גם היום יש מכוניות חדשות שקשה להן לעבור את ה-120 אנא ראו טויוטה יאיריס היברדית.

5. 140 קמ"ש זה לא בטיחותי בטח בכבישי הארץ שאין נהיגה נכונה ואתה צריך להיות דרוך על ההגה ובמיוחד בלילה (תגובת נהג, זמן בלימה ועצירה).

6. מהירות כזאת בזבזנית ולא יעילה מה גם נחשבת למראית עין גרידה ואין חיסכון של זמן ודלק.

7. הכי חשוב לדעתי ממליץ לנהגים לרענן קורס נהיגה מונעת.

יחד עם זאת לא מאחל לנהג דבר רע רק שיילמד להבא וישמור על חיו ועל החוק בשביל הסובבים אותו.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...