Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע לטענה שבאירופה לא נוסעים ככה ולא עוברים את המהירות המותרת ב50%, הייתי לפני שנתיים בצרפת וגם אני חשבתי שלא מעיזים לנסוע שם ככה.

עד שראיתי שבכבישים המהירים (מהירות מותרת 130קמ"ש) זה עובד ככה: (זאת הייתה ההתרשמות שלי)

נתיב ימני- משאיות, קארוונים וכד' - נוסעים ב120-130קמ"ש

נתיב אמצעי- התנועה נעה במהירות של 150-160קמ"ש

נתיב שמאלי- אל תרד מ170-180קמ"ש, אתה תאט את קצב ההתקדמות בנתיב הזה.

וכמובן שנוסעים במהירויות האלה שהכביש לא ריק לחלוטין כמו המקרה הנוכחי, אלא שהכביש עם לא מעט רכבים עליו.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

falou (וחלק גם ליבגניפ)- אז יופי, עברת על חוקים גם במדינות אחרות. נחמד לי לפחות לדעת שבמקומות אחרים אזרחי מדינה מעדיפים לשמור חוק מאשר לספק את ההנאה שלהם בלנסוע מהר. אם את המאמץ שלכם הייתם משקיעים בלהלחם בחוקים המגוכחים במקום להתחמק מהם ולנסות שלא להתפס, משהו כבר היה כאן קורה. יש כאן מאות אלפי משתמשים, ואם היו מקימים כאן עצומה וקוראים לכל נהגי ישראל להתנגד למהירות המוגבלת במספר מקומות- ממזמן כבר שהיה זז כאן משהו. אני הייתי חותם על עצומה שכזו.

לא צריך להיות מומחה רכב/נהג מרוצים/נהג שנוסע ב140 קמ"ש כדי לאהוב את עולם הרכב והמוטוריקה. אתה יכול לנחש למה אני נמצא כאן בפורום הזה, ואם אתה חושב שאין מקום למשתמשים פה שחושבים שלעבור על החוק זה דבר אסור ובל יעבור למרות שמדובר במשהו מנוגד לשאיפות וההרגלים המוטוריים שלכם- תגיד לי, ואני מייד מפסיק להכנס לכאן.

שי, רוני אהרנוביץ' (אם אני מדייק בשם) ניסה כבר את מה שאתה מציע. הוא ארגן עצומה באתר שלו ואפילו הלך לבגץ. לפי זה שהמצלמות הותקנו אתה יכול לנחש שלא ממש הלך לו. למה שילך לנו יותר טוב? הישראלי הממוצע רואה בפותח השרשור הזה עבריין חסר תקנה, ולא שם לב לזה שהוא עצמו (אותו הישראל הממוצע, כן?) עושה עבירות פי 50 יותר חמורות ומסוכנות. אני לא אצליח לשכנע אפילו את הכמה מאות אנשים שעובדים בבניין, שזה שהם מדי יום לא נותנים פה זכות קדימה להולכי רגל במעבר חציה, או לא עוצרים בעצור זוו עבירה מאוד חמורה. אין לא לי ולא אף אחד אחר סיכוי לעשות את זה, כי המדינה משקיעה מאמצי עתק, בעזרת עמותות כמו "אור ירוק", כדי לשכנע את כולם שמי שנוסע מהר הוא העבריין מס' אחד. חוץ מזה, דוחות מהירות הםמקור לא רע בכלל לעוד רווחה למדינה. מתי פעם אחרונה שמעת על מקרה בו מדינתו ויתרה על רווחים מהאזרח הקטן כך סתם?

לא אמרתי שאני נוסע ב140 כאן, במדינות אירופה נסעית במהירויות כאלו, כי ככה אנשים סביבי נסעו וזה הרגיש לי טבעי והגיוני ולא הרגשתי שאני איזה עבריין צמרת, שתכף דורס אנשים חפים מפשע.

אנחנו מדברים במושגים שונים לחלוטין. מבחינתך, לפחות בתיאוריה החוק הוא מעל הכל ולא משנה כמה מפגר הוא אתה תקפיד עליו. מבחינתי, כמו שכבר כתבתי 3 פעמים, יש סיבה לזה שקיים תמרור עצור בכל מדינה בעולם (או רמזור אדום, לפחות באלו שאני מכיר). יש הגיון ואפשר לנמק את ההחלטה מאחורי התמרורים האלו, עצם קיומם וכו'. מאחורי מגבלות המהירות בישראל אין הגיון ולא יהיה אף פעם. לחוקים יש מטרה, הם לא קיימים בשביל עצמם, או בשביל המחוקק. הגבלת מהירות נסיעה באיילון ל100 או 110קמש אין לה מטרה של ממש, חוץ מזה שא) זה מאפשר לשים שם מצלמות ולגבות עוד כסף מהציבור, ב) זה מאפשר להתעלם מכל שאר הבעיות בכבישי ישראל ולהאשים את מי שנוסע יותר מהר בכל הצרות שבעולם.

אני אכתוב בפעם השלישית והאחרונה אני מקווה, שגם מבחינת מתנ"א, 120 (שהיא מהירות מעל למותרת) היא מהירות שלא נותנים עליה דוחות בדרך כלל. אם החוק הוא מעל הכל והוא לא מפגר - למה מפקדי משטרת התנועה הארצית מוציאים הנחיות כאלו לשוטרים? אתה בעצמך אומר שהיית חותם על עצומה להעלאת המהירות המותרת. אז איפה הבעיה ועל מה הויכוח? אתה מסכים שהחוק הוא מפגר, שהוא לא רלוונטי, שהוא לא משרת אף אחד ושאף אחד (אני מוכן להתערב שגם לא אתה ולא מרק) לא מקפידים עליו בדיוק של 100%, אז למה לשכנע אותנו שאנחנו לא בסדר כי אנחנו חושבים אחרת? שוב, אני לא אומר שאני נוסע ב140, לא מעודד אף אחד לעשות את זה, בטח שלא בשעות של פקקים. רק חושב שזה מתחסד מאוד לאחל למישהו שלילה ולקרוא לו עבריין, רק כי הוא לא מקפיד על חוק שאתה בעצמך לא מאמין בו ורוצה שישונה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
חופשי נוסעים ככה באירופה.

חופשי.

אפילו בשווויץ הדרקונית.

הפורום הזה קם כי נמאס לקבוצה של חובבי רכב ממה שנתפס בעינם (בעיננו) כהתחסדות.

זה הצידוק הראשון לקיומו.

זה פורום של חובבי רכב ונהיגה.

יש כאן ריכוז של אנשים שלא חושב שלנהוג 140 בכביש החוף זו בעיה.

פורום חובבי חוק נמצא "באור ירוק".

מרק10 הוכנס לניטור. מי שכל כך חשוב לו לכבד חוקים, שיכבד את חוקי הפורום לגבי התבטאות נאותה כלפי המשתמשים עצמם.

מעבר לזה, כל אחד יכול להחזיק באיזה דעה שהוא רוצה, להביע אותה (באופן תרבותי) ולהגן עליה, אבל כאן זה קודם כל ולפני הכל, הבית של אלו שחושבים שלנהוג 140, בתנאים מסויימים, זו לא בעיה (גם אם זה לא חוקי).

זו אבן יסוד של המקום הזה.

גם לי, בנוסף ל-ליין מן, יש איזושהי בעייה בתגובה הזו, ולדעתי היא נותנת או יכולה לתת לגיטימציה גם לקוראים מסויימים שחושבים שהם "נהגים טובים" (אבל הם לא), לסוע במהירות כזו (שהיא לכל הדיעות איננה איטית - אז מה אם כל רכב מגיע אליה בקלות, זו ממש לא הצדקה) ואולי בגלל שדעתם יכולה להיות מוסחת בקלות מכל מיני דברים (בצורה קבועה - רדיו / נוסעים נוספים ברכב / לא יודע מה) + העדר מיומנות בסיסית כיצד "לצאת ממצבים קשים" - כל טעות קטנה - יכולה להיות חו"ח האחרונה.

נוסיף על כך, שבכביש נוהגים גם "משוגעים" אחרים מלבדנו שגם הם אינם חפים מטעויות.

אחלה, כל אחד נהנה לסוע קצת מהר מהמותר, אבל לא צריך להגזים.

קודם שתרבות הנהיגה של רובנו תהייה כמו שבאירופה, ואח"כ שיתירו לנו לסוע במהירויות לא מוגבלות.

alfa 156 2.5.

פורסם

הבעיה איננה בכביש או בצמיג או באוטו או בתנועה.

הבעיה במקרה זה היא בנהג.

נהג שמתבטא כמו הר"מ צריך לקחת את התוקפנות שלו למקום אחר. על הכביש אסור לו להיות , בכל מהירות.ולא נותר אלא שהשופט לא יילך שולל אחרי נופת הצופים שייתדרך אותו עו"ד להציג ,ייראה מי באמת עומד לפניו ויגן עלינו בהתאם.

פורסם
לכל הממהרים שימו לב

זה נכון שהרכבים המודרניים מגיעים ללא כל קושי למהירות הזו ואף יותר אבל האם בדקתם את הצמיגים שלכם?

לצמיג יש גם מהירות מקסימלית שהוא בנוי אליה וגם אלן פרוסט לא יתפוס מאזדה 3 שמתפוצץ לה צמיג קידמי ב 140+

למיתב ידיעתי רוב המכוניות המשפחתיות בארץ נמכרות אם צמיגים שמתאימים עד 160 קמ"ש על פי הייצרן. אז אם הייצרן הוא מישלן עוד ניחא אבל אם מדובר ביצרן סיני לא מוכר, אני הייתי לוקח איזה 10-20% מרווח ביטחון.

כמובן שהמהירות המצויינת היא עבור צמיג אם לחץ אוויר מתאים, בדקת? התאמת לכמות היושבים והמטען ברכב?

אם אתם נוסעים בטנדר נדמה לי שהמהירות שלכם צריכה לרדת אף יותר כי הצמיגים שם עוד פחות מתאימים למהירות.

סעו במהירות מתאימה לרכבים, ותהנו.

שטויות,הדהייטסו שלי מגיעה עם צמיגים בקוד מהירות H! צמיגים המתאימים עד ל210 קמ"ש,כשמהירות המקסימלית של הרכב שלי היא 180!

תיהיה בטוח שהמאזדה לא מגיעה עם צמיגים פחות טובים משלי,והמהירות המקסימלית של שנינו היא +- אותו הדבר.

צמיגים סינים אינם קשורים לעניין,המדינה צריכה להפסיק יבוא של צמיגים כאלה,תאמין לי זה יוריד את אחוז תאונות הדרכים.

1. זה לא כל העולם הנאור וגם אפילו לא רבע מהעולם רק כמה מדינות בודדות ואגב רק כמה כבישים בודדים במדינות האלו.

2. ככל שמגבירים את המהירות מ-90 קמש מאבדים קצת את הרכב כך זה היה במכניות ישנות יותר לכן קשה לשנות את החוק, המדינה לא תכריח אנשים לקנות מכונית חדשה.

אולי בשנות ה70,וגם אז אני לא בטוח.

3. 140 קמש זה הרבה מעבר ל10-15 אחוז מהמותר, הוא אינו עבריין רגיל אך הוא כן עבריין תנועה (תגידו מה שתגידו זה עובדה בטח כאשר הוא קונה צ'יטה על מנת לעבור על החוק שוב ושוב)

הוא סך הכול רוצה למנוע מהמדינה למצוץ לו את הכסף על עבירות תנועה זניחות! ועובדה שצ'יטה ומכשירים דומים הם חוקיים במדינת ישראל.

4. גם היום יש מכוניות חדשות שקשה להן לעבור את ה-120 אנא ראו טויוטה יאיריס היברדית.

ליאריס היברידית אין קושי לעבור את ה120,אל תדבר שטויות,ואם כן קשה לה אז יש תקלה ברכב!

5. 140 קמ"ש זה לא בטיחותי בטח בכבישי הארץ שאין נהיגה נכונה ואתה צריך להיות דרוך על ההגה ובמיוחד בלילה (תגובת נהג, זמן בלימה ועצירה).

140 זה לא בטיחותי בכבישי הארץ? תמשיך לדקלם משפטים של אור ירוק.

יש כבישים בארץ שגם 50 זה לא בטיחותי,אבל יש מספיק כבישים ש140 זו מהירות סבירה לחלוטין!

6. מהירות כזאת בזבזנית ולא יעילה מה גם נחשבת למראית עין גרידה ואין חיסכון של זמן ודלק.

תלוי ברכב!

7. הכי חשוב לדעתי ממליץ לנהגים לרענן קורס נהיגה מונעת.

יחד עם זאת לא מאחל לנהג דבר רע רק שיילמד להבא וישמור על חיו ועל החוק בשביל הסובבים אותו.

תגובות באדום

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תרבות הנהיגה מתחילה מדבר אחד- לכבד את החוקים. מתן כבוד וסובלנות על הכביש רק שניים לחשיבותם של החוקים.

אתה טועה לחלוטין. האמת היא הפוכה. קודם כל, תן כבוד לאחרים. כדי שתוכל לעשות את זה, אתה צריך שיהיה לך כבוד לעצמך. ומי שמרגיש עלבון אישי כאשר עוקפים אותו - ומי מאתנו לא נתקל בנהגים כאלו מדי יום - כפי הנראה חסר לו משהו בנושא הזה.

אחרי שאתה מכבד את עצמך ואת האחרים, אתה יכול גם לכבד את מי שחוקק את החוקים (אם וכאשר מגיע להם, שזה למרבה הצער לא המצב) - ולכן לכבד את החוקים, כלומר לציית להם גם כשאין שוטר, שזה רוב הזמן.

ולמה לא מגיע למחוקקים שיכבדו אותם?

• כי הם קובעים מגבלות מהירות שמנותקות מהמציאות והופכות את רוב הציבור (!) לעבריינים.
  • כי הם מציירים קווים לבנים במקום שלא צריך.
  • כי הם מציירים קו מקווקוו במקום שאי אפשר (יותר גרוע מההיפך).
  • כי הם הופכים את משטרת התנועה לגובי מיסים במדים כחולים.
  • כי הם אוכפים עבירות תנועה לפי מה שכתוב בעיתון.
  • כי הם קובעים מגבלות דרקוניות ומיותרות על כל דבר שקשור בטיפול ברכב.

וכן הלאה.

ולכן, התוצאה היא:

• אנשים שלא מכבדים את עצמם לא מכבדים אחרים.
  • אנשים שלא מכבדים אחרים לא משתלבים בתנועה.
  • המחוקקים אינם ראויים לכבוד, והציבור אינו מכבד אותם.
  • חוקים שנחקקו על ידי אנשים שלא מכבדים אותם, גם הם לא מכובדים.

ובסופו של דבר - כל נהג נוהג לעצמו עם עצמו ולא אכפת לו משום דבר. "הנה אני נוסע לי במהירות סבירה לדעתי הקובעת של 85 קמ"ש בנתיב השמאלי, ובו גם אשאר ברבע השעה הקרובה. ולא, אף אחד לא יעקוף אותי, כי אני גם במקרה נוסע במקביל לנהג אחר שגם הוא נוסע 85 קמ"ש, וזה בסדר גמור מבחינתי, שהיא הבחינה היחידה שמעניינת אותי".

וההתנפלות של המשטרה על אנשים שנוסעים היטב במהירויות של 120+ רק מזיקה, כי היא גורמת לזלזול נוסף בחוקים ובאוכפים אותם, שגם כך כאמור מצבם בכי רע.

דני

פורסם
קודם שתרבות הנהיגה של רובנו תהייה כמו שבאירופה, ואח"כ שיתירו לנו לסוע במהירויות לא מוגבלות.

מי שנוסע כל חייו במהירויות איטיות באופן מוגזם, לעולם לא יפתח מיומנות בנהיגה. צריך להפסיק לפחד מהחופש.

דני

פורסם

איכס-זה מה שיש לי לומר לכל יפי הנפש שאומרים דברים כמו:

140,אתה עבריין,פורע חוק בלה בלה בלה...

מי אתם בכלל שתשפטו אותו יא חבורת יפי נפש שמשחקים אותה שומרי חוק יום יום.

מי אתם שתגידו לבן אדם איך לנסוע ומה מותר לו ומה אסור לו.

הבן אדם אמר שזה מגיע לו והבן אדם קנה צ'יטה בשביל שתתריע לו על מצלמות כי--------- בא לו לנסוע מעל המותר?

גם אני נוסע מעל המותר,לא שואל אותכם ואני לא עבריין.

החוק במדינה הזאת שווה לתחת,חוק מיושן ולא פרופורציונלי והחוק הזה לא משתנה על מנת לעשוק את הציבור.

אם הייתי יכול להיות בוטא הייתי אומר לכל אותם המתיפייפים בדיוק מה שאני חושב עליהם בצורה הכי קיצונית בדיבור הכי קיצוני שאפשר.

יום טוב.

לפותח השרשור אני מקווה שלא היה פילים במצלמה ושתמשיך לנסוע גם על 200 כל עוד אתה לא מסכן אף אחד.

פורסם
מי שנוסע כל חייו במהירויות איטיות באופן מוגזם, לעולם לא יפתח מיומנות בנהיגה. צריך להפסיק לפחד מהחופש.

דני

מאידך גיסא - מי שנוסע 140 + בכביש החוף, גם לא בטוח שמפתח איזושהי מיומנות (חוץ מהאדרנלין שאולי עולה לו למוח).

אף אחד לא דיבר על מהירויות נמוכות באופן מוגזם.

צריך להפסיק לפחד מהחופש ? - אולי, אבל גם לא להיות שאנן.

alfa 156 2.5.

פורסם

חלק מהתגובות כבר יצאו מהקשר, אבל- כביש 4 זה לא כביש החוף, זה כביש חיפה-ת"א הישן. קטע הכביש המדובר נמצא בין הרמזורים של בית ליד לרמזורים של פרדסיה, ובאופן כללי מדובר על כביש 2 נתיבים חשוך למדיי, ללא שוליים של ממש, עם תחנות עצירה לתחבורה ציבורית שאינן מופרדות במיוחד מנתיב הנסיעה ואינן מוארות, וכמות נכבדה של רוכבי אופניים והולכי רגל שמסתובבים עליו, בעיקר באיזור המדובר (ועד צומת בני דרור לפחות) בשל הקרבה של כמה מושבים שממש נושקים לכביש. אני לא יודעת אם מהירות של 140+ היא הדבר הכי חכם לעשות על הכביש הזה, ולא חשוב כמה שאתה מיומן.

למיטב ידיעתי, המצלמה שעומדת במקום המדובר לא היתה פעילה מאז שאני זוכרת אותה (שזה הרבה זמן אחורה...), ואם פותח השרשור צולם בה זה בהחלט יהיה מפתיע. בכל מקרה, נדמה לי שמה שמטריד בעיקר את השואל היא יעילות המכשיר שהוא קנה, ואת העונש (אם יהיה) הוא מקבל על עצמו.

אני לא מאלה שמהירות של 140+ מפחידה אותם או נראית להם איומה ונוראה, אבל הכל כתלות בתנאי הכביש והדרך, וקטע הכביש הזה על כביש 4 (לפחות עד מחלף כ"ס רעננה צפון) מהווה הימור גדול מדי במהירויות האלה. אז בבקשה, בפעם הבאה... למהירות גבוהה מדי יש מחיר יותר גבוה מקנסות- יהיה לך קשה הרבה יותר לחיות את שארית החיים שלך עם דריסה של הולך רגל על המצפון.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מבלי להתיחס להתחסדות של הכותבים כאן

שאלה לבחור שחושב שצולם :האם ראית פלש במראה האחורית שלך ?(קשה מאוד לפספס אותם)

לפי דעתי אתה יכול להיות רגוע ! המצלמות היחידות למהירות שפעילות הן החדשות שמופעלות ע"י הזכיין

במקום שאתה מתאר יש גוף של מצלמה ישנה שאינה פעילה זמן רב

ובדרך כלל אין בקטע כביש הזה מכמונות נידות

סע בשלום .ובפעם הבאה אל תכתוב בפורום את המהירות שנסעת בה

כי כרישי הפורום מחכים לדג שיזרק אליהם

(ואולי גם הכחולים)

ניר

פורסם

יבגני אתה לא מגיע לקו המחשבה שלי. אתה צודק שהחוק הוא טיפשי ושיש לבטל או לשנות אותו, אבל החינוך שאני גדלתי עליו הוא מאד יקה ונקודתי, וכאזרח במדינה לימדו אותי לכבד כל חוק וחוק ולא לכופף שום חוק גם אם אני חושב שהוא לא מוצדק. אותו רוני שהזכרת לא הצליח להרים את העצומה שלו כי העובדה היא שאני למשל, לא שמעתי על עצומה כזאת. אם הייתה כאן רוח פעילות (לא רק בפורום, בחברה הישראלית בכלל) והתאגדות החוקים היו שונים ממזמן, כי מעבר לכסף שהחוקים הללו מכניסים למדינה חברי כנסת ומפלגות רוצים להכנס לכנסת או לממשלה הבאה, והדרך הראשונה לעשות את זה זה לשכנע את הציבור בזה שרוצים את טובתם- וטובתנו, כציבור נהגים גדול ׁׁׁׁׁ(מאד) שחושב שיש לשנות את המהירות המותרת.

לעניות דעתי, אין בסמכותנו ואין בסמכות המתנ"א לכופף חוקים, עם כמה מגוכחים שהם. בדיוק כמו שאין באפשרותי לכופף חוק נגד גניבה ולפרוץ למישהו הבייתה רק כי נראה לי שזה חוק מפגר, כך החוקים שקיימים על הכביש. כל החוקים במדינת ישראל מלבד חוקי היסוד הם בעלי מעמד זהה ויש לשמור עליהם באותה מידה. החוקים באים לשמור עלינו והם מעל הכל.

ואם זה לא ברור מספיק, אנשים- רדו מעניין המסוכנות של המהירות המותרת! אני לא מדבר בכלל על זה, אני מדבר על קלות הראש שחלק גדול מהאוכלוסייה כאן מפגין כנגד חוקי מדינת ישראל.

חבל שאני, שדואג לשמור על חוקים נחשב יפה נפש ולא אזרח למופת. אין לי מקום לענות להתלהמויות של אנשים כי זה רק מעיד על רמה נמוכה של מספר אנשים שיש כאן. פעם הבאה תקראו מה כתבתי, לא קראתי לאף אחד עבריין ולא קראתי לעצור אף אחד. הבעתי את הצער שלי לגבי התרבות השגוייה שקיימת כאן במדינה.

עוד נקודת מבט מעוררת מחלוקת- כל מי שנחשב לאוהב אדם, רודף שלום, שומר חוקים, פעיל חברתית וכו'- נחשב יפה נפש על פי אלו שנוהגים אחרת ממנו. אנשים כאן לא שמעו על חופש הביטוי, אבל זה לא מפתיע אותי, יש פה מדגם מייצג של האוכלוסייה במדינה הטמאה שלנו.

פורסם

כמה נקודות שמעלות חיוך:

ממש מעצבן, אבל מגיע לי.

אם אני מבין נכון מדובר בקורבט. (בהתייחס למי שהעיר לגבי התאמת הצמיגים למהירות ולאיזכורים לגבי משפחתומטיות וכד')

skitz עבר לאחרונה הכשרה אצל און יעקובסון. (אם נחבר את זה לסוג הרכב, במקום עם תרבות מוטורית, המהירות הנ"ל אינה אמורה לעורר תמיהות)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לנהוג 100..110...120...נגיד

אבל 140 זו קצת השתוללות.

אוהב להשתולל? אחלה, אבל אל תבואו לבכות שתפסו אתכם.

מצטרף לאיחולי השלילה.

חוק צריך לכבד. 140 זה זלזול בחוק!

ואולי להשאיר את המהירות המותרת בכביש על 90 קמ״ש וללא שינוי במשך עשרות שנים ולהתעלם מההתקדמות הטכנולוגית זה זילזול של המחוקק באזרח??

למה לשיירה של ראש הממשלה או שיירה שמלווה אורחים מכובדים מחו״ל מותר לשייט ב150??

למה המפכ״ל וניצביו שמים קצוץ על החוק כשהם מאחרים לישיבה?

תרבות ה ״מה שמותר לרב אסור לתלמיד״ הרווחת בסוגית המהירות נובעת מעצם האמונה (גם של המחוקק וגם של רשות האכיפה קרי המשטרה) שנהיגה במהירות גבוהה מהמותרת בחוק איננה באמת דבר מסוכן כשהיא נעשית ע״י נהג מיומן.

פורסם

הצ'יטה זה NICE TO HAVE נגד המצלמות החדשות. לא הייתי סומך עליו בצורה עיוורת כמו פותח השרשור.

מי שרוצה להמנע מעקיצה ע"י גטסו או דבורה, ראוי שירכוש לעצמו וולנטיין 1.

לנסוע בכביש 4 במהירות הזו בלי גלאי ראוי זו רשלנות פושעת.

המצלמות באיזור צומת בני דרור בשני הכיוונים - פעילות גם פעילות. לפעמים הדרומית לא פעילה אבל עקרונית שתיהן עובדות.

נ.ב. אני לא חושב שיש היום רכב שמגיע עם דירוג מהירות פחות מ H. אולי גרוטאות ה1 ליטר (אלטו) אבל קשה לי להאמין גם בזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...