Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג לווינדוס 8 כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רגע רגע

עכשיו זה נהיה מעניין

איזה HOST מריץ לך איזה גרסה של 8?

כשאני ניסיתי להתקין 8 על VMWARE, גם על ESXi 5 וגם על workstation הוא לא הסכים להתניע

פרטים בבקשה :-)

מה הכוונה ב"לא התניע"? אני זוכר באמת שהייתה לי בעיה כלשהי בהתקנה, אני לא זוכר כרגע בדיוק מה אבל חיפוש בגוגל הניב תשובה. מה הבעיה אצלך, הודעת שגיאה כלשהי?

אני עם WIN8 RTM PRO X64, וגרסאת VMWARE 8.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"לא התניעה" אומר שמערכת ההפעלה (WIN8) לא אהבה את המעבד ש VWMARE WORKSTATION סימלץ לה לפי מה שהבנתי (וניסיתי גם את workstation7 וגם workstation8)

שמעתי שהם עבדו על הבעיה הזו אבל אני לא יודע איזה גרסה פתרה אותה ובנתיים לא ניסיתי שוב

אולי הגיע הזמן לנסות שוב באמת

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ומה אתם מייעצים לגבי שדרוג מחשבים עם XP ל-8? יש לי שני מחשבים כאלה, בני שלוש-ארבע, ו-XP ממלאת את הצרכים הצנועים שלי בצורה די טובה. הבעייה היא שבעוד שנה וחצי המערכת הזו תגיע לסוף חייה ותפסיק לקבל עדכוני אבטחה, אז אני מתלבט אם כדאי לי לנצל את ההזדמנות שתהיה בחודשיים הקרובים ולשדרג בזול לחלונות 8.

פורסם

WIN8 עדיפה על XP מכל הבחינות, WIN8 גוזלת פחות משאבי מערכת ועובדת מהר יותר, בעקרון אחרי התקנת WIN8 אתה אמור לראות שיפור במהירות בהשוואה ל XP.

פורסם
מתודולוגיות זה לא רק ניהול הרשאות ומשתמשים ודברים שקורים מאחורי הקלעים.

אני מתכוון גם לדרכים שונות לתפעל את ממשק המשתמש בעבודה יום-יומית.

אחת הדוגמאות הבולטות שעולות לי לראש היא ההטמעה האגרסיבית של ממשק ה-ribbon במערכת ההפעלה החדשה, למשל בסייר הקבצים.

כדאי ורצוי להתרגל לדברים האלה כמה שיותר מוקדם... יכול להיות שבבית אתה יכול להישאר מאחור, אבל אם אתה עובד בארגונים שמכבדים את עצמם, השדרוגים הללו יגיעו יותר מהר ממה שאתה חושב, וכדאי שתהיה מוכן ומזומן על מנת שתהיה פרודוקטיבי מהרגע הראשון.

קישקוש אחד גדול.

אירגונים גדולים ובמיוחד בנקים לא רצים לשדרג מערכת הפעלה במהירות כמו שציינת.

חבר שלי מנהל יחידת מחשב באחד הבנקים הגדולים והוא סיפר לי שהם עדיין עובדים עם XP.

כניסה לשידרוג מערכת ההפעלה נעשית לאחר בדיקה מדוקדקת ולאחר מספר שנים שהמערכת רצה בשוק.

דרך אגב זו לא שאלה של שמרנות אלא שאלה של צרכים ועלות/תועלת.

אם אתה מתכוון לחברות אינטרנט וספקי שירות ותוכן אז אתה צודק.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני דווקא אמליץ לך כן לשדרג.

הממשק הראשי של הווינדוס הוא מותאם יותר למגע זה נכון, אבל ברגע שאתה נכנס ל"אפליקציית הדסקטופ" הכל נראה די רגיל ומוכר.

חוץ מכפתור ההתחל המסורתי שלא קיים אבל כפי שראית יש אפשרות להחזיר אותו.

מייקרוסופט גם דאגה שהעכבר לא יקופח ויש שלל מחוות כמו להביא את הסמן לפינה השמאלית העליונה כדי לפתוח את רשימת

האפליקציות הפתוחות, או לפינה הימנית העליונה כדי לפתוח את תפריט ההגדרות, כיבוי, שיתוף וכו'.

אני עובד כחודש עם ווינדוס 8 X64 כמערכת ראשית ואני מאוד נהנה ממנה.

אז במקום להחליק את רשימת האפליקציות עם האצבע אני גולל עם הכפתור גלילה של העכבר...ביג פאקינג דיל...

כשאתה נמצא באתר אינטרנט וצריך לרדת לתחתית העמוד, אתה מתבאס שאתה לא יכול להשתמש באצבע שלך?

מבחינת עליה וכיבוי, שיפור משמעותי מWIN7, המערכת מאוד מהירה.

יש עדיין עניין של דרייברים, אצלי למשל הדרייבר של הכרטיס קול הותקן אבל הלוח בקרה שלו לא נפתח, זה לא כזה משנה לי כי יש סאונד, דברים שהיו גם ב7 בתחילת דרכה וצריך לזכור ש8 עוד לא יצאה רשמית, בעוד חודש יתחילו לשחרר דרייברים תואמים.

פורסם
אני אל רואה סיבה למה לא לרכוש את ה-8 ב15 דולר.

לא חייבים להתקין אותו על אותו מחשב ואפשר גם לא להתקינו מיידית.

אני למשל לא מתכנן להתקין אותו על הלפטופ, כי ה-7 בהחלט מוצלחת אבל כן להתקין על מחשב שיש לי בו XP.

בן.

למיטב הבנתי השדרוג ב15 דולר הוא שדרוג בלבד והרשיון נשאר OEM לאותו מחשב בלבד.

כלומר לא רק שאסור להריץ במקביל את ה-7 ואת ה-8 (כי שילמת על שדרוג, לא על רשיון חדש) אלא אפילו אסור לך להריץ את ה-8 (או את ה-7...) על מחשב אחר אם המחשב המקורי נשרף.

עכשיו תבוא ותגיד לי "אבל אף אחד לא יעלה על זה".

זו כבר טענה במישור של מה אפשר לעשות ולא מה מותר לעשות.

אם אתה הולך לכיוון הזה אז אין שום סיבה לשלם 15 דולר מלכתחילה.

אצל מיקרוספט תמיד טוב, אם אפשר, לחכות לחבילת שרות הראשונה

...

סקירה היסטורית של הדיוט כמוני, מראה שיש להם איזו שיטה? מערכת טובה ואחריה גרועה. כך היה עם 98 מצויינת לזמנה ואחריה חלונות 2000 (מי זוכר משהו טוב ממנה?), XP משובחת עד היום ואחריה ויסטה (שגם מיקרוסופט לא רוצים לזכור) ולפי תזה כזו - אחרי 7 הטובה תבוא אחת גרועה. 8 כבר אמרנו?

...

1. הכלל שלי הוא "כל דבר של מיקרוסופט עד SP2 זה בטא".

אני מודה שוינדוז7 הצליחה להפתיע לטובה במובן הזה, היא טובה כבר מההתחלה. אבל זה אולי בגלל שהיא בעצם ויסטה SP3...

2. חלונות 2000 היתה אחת ממערכות ההפעלה הכי מוצלחות ויציבות של מיקרוסופט.

אתה טיפה מתבלבל עם חלונות Me (מילניום) שיצאה קצת אחריה והיתה... בוא נאמר... לא טובה בלשון המעטה.

ומה אתם מייעצים לגבי שדרוג מחשבים עם XP ל-8? יש לי שני מחשבים כאלה, בני שלוש-ארבע, ו-XP ממלאת את הצרכים הצנועים שלי בצורה די טובה. הבעייה היא שבעוד שנה וחצי המערכת הזו תגיע לסוף חייה ותפסיק לקבל עדכוני אבטחה, אז אני מתלבט אם כדאי לי לנצל את ההזדמנות שתהיה בחודשיים הקרובים ולשדרג בזול לחלונות 8.

1. עם פחות מ1 ג'יגה (יש אומרים 1.5-2) זכרון אין לך מה לשדרג לחלונות 7 או 8, אתה לא תרוויח ביצועים אלא תפסיד.

2. איזה הזדמנות יש לשדרג בזול בחודשים הקרובים? למיטב ידיעתי השדרוג ב15 דולר הוא אך ורק מגרסת ה-OEM של חלונות 7 שנמכרת מן הסתם רק עם מחשבים חדשים.

אני טועה?

יש שדרוג זול מ-XP?

אפשר לינק?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

למשך תקופה מוגבלת יהיה אפשר לשדרג מכל גירסה של XP ומעלה ב-40 דולר. אני מקווה שזה יהיה זמין גם בישראל. הנה לינק לדוגמה:

http://www.tgspot.co.il/microsoft-offers-upgrade-to-windows-8-pro-for-just-39-99/

תודה על ההערה לגבי כמות הזיכרון -- היא מאוד רלוונטית לאחד המחשבים שלי :?

פורסם

לwill,

השידרוג של ה15 דולר מותנה בכך שתקנה מחשב בתקופת המבצע.

ההחלטה איפה להתקינו- היא שלך. אתה יכול על המחשב שקנית במבצע, ואתה יכול על כל מחשב אחר שברשותך. אבל רק מחשב אחד, ותוך התנייה שהמערכת המוחלפת ברשיון.

זה מופיע במפורש באתר מיקרוסופט.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
מערכת טובה ואחריה גרועה. כך היה עם 98 מצויינת לזמנה ואחריה חלונות 2000 (מי זוכר משהו טוב ממנה?), XP משובחת עד היום ואחריה ויסטה (שגם מיקרוסופט לא רוצים לזכור) ולפי תזה כזו - אחרי 7 הטובה תבוא אחת גרועה. 8 כבר אמרנו?

ליתר הדיוק, 95 הייתה סבירה לזמנה, אחריה יצאה 98 איטית וזוועתית ואחריה 98SE טיפה יותר נסבלת ואז באה 2000. 2000 הייתה מערכת לא כזאת גרועה, פריצת דרך של ממש לאומת 98 וגם לא מי יודע מה זוללת משאבים. XP היה סביר עד שיצא הSP ואז היא הפכה להיות טובה יותר ואז באה ויסטה שהייתה בין זוועה לסביר תלוי את מי שואלים ואז באה 7 שמהתחלה הייתה מערכת טובה. כל גירסאות הSERVER היו בסדר, כולל NT, 2000, 2003 וכמובן 2008.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...