Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני

תודה על הוודיס.

הפקארד נראת מדהים. לאחרונה המגזר הזה מאד מעניין אותי, עד כדי יבוא אחת לישראל. בקרוב

אלעד

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חזרנו ארצה וישר למחשב ולמצלמה, צילומים מהיום האחרון.

השבת הגדולה שבה מתאספים חברי מועדון החמש האמריקאי מהאיזור המזרחי ליום תצוגה. חגיגה לעיניים וכמו שאלדד נבו אמר, יש לנו עוד הרבה מה ללמוד.

תפסנו זוית צילום קצת שונה מהפעמים הקודמות, כשהרכבים מסתובבים ונכנסים למתחם

IMG_2827.jpg

IMG_2830.jpg

IMG_2831.jpg

IMG_2834.jpg

IMG_2835.jpg

IMG_2841.jpg

IMG_2843.jpg

IMG_2845.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יפה נראה שנהנתם מי המאושר/ת שייבא מוסטנג 8 צילינדר?נראה מדהים רכב זהה לזה של אבי שרייבר בצבע צהוב 2 דלתות.

עופר בן צבי

פורסם

תמונות יפות מאוד,מבחר מגוון של רכבים,נהנתם וזה מה שחשוב.עמוסים בחוויות חזרתם.אהבתי את הלינקולן רכב מדהים,את המוסטנג ואת הלארק,מישו רכש את אחד מאלו הרכבים?

עופר בן צבי

פורסם

בני ונחום תודה על השיתוף של התמונות, כשאני רואה יצירות כאלה במיוחד כשזה קשור בכל הנוגע לאמריקאיות אני נמס מבפנים ופרפרים בתוכי מטיילים איזה רכבים יפיפים הקווים הצורה הסטייל והתרבות של פעם אךךך פשוט מדהים!

אני מקווה ששנה הבאה גם לי יצא לקפוץ להרשי לטיול.

דייב

• תוכן חדש...