Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות ברכישת פלאפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הצלחתי למכור את הגלקסי 1 שהיה ברשו

האמת ששלא תיכננתי להשתדרג בזמן הקרוב ומאוד אהבתי אותו אבל קיבלתי עליו הצעה שלא יכולתי לסרב לה.

אז הגיע הזמן להתקדם ואני קצת מבולבל,האם כדאי לרכוש מכשיר חדש עכשיו או לחכות למילה האחרונה שתצא בקרוב?

בכל זאת כרגע ההתלבטות שלי היא בין הגלקסי 3 לבין הone x

הכסף פחות משחק תפקיד חשוב לי שיהיה מסך גדול ומערכת הפעלה של אנדרואיד.

מה הייתם ממליצים?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסך גדול זה הגאלקסי.

0.5 אינצ' הפרש, זה משמעותי

לי יש את הS3 וגם הHTC היה בתכנון, אבל החלטתי על סמסונג כי היא חברה גדולה יותר, ולמרות שהHTC מצוין !

החלטתי על סמסונג בגלל היתרונות שבחברה גדולה עם הרבה ניסיון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

אני גם תיכננתי לרכוש את ה-HTC אבל זה שאי אפשר להחליף לו סוללה זה בעיה גדולה ולכן הוא ניפסל,HTC עושים מכשירים מעולים אבל יש הרגשה שכל פעם חסר להם הגרוש ללירה.

פורסם

כן גם זה שיקול, אני אישית לא ידעתי עליו :lol:

הם מעולים אבל לא יודע, הS3 מרגיש לי יותר טוב, יכול להיות שזה בגלל שקניתי אותו

ולא את הONE X

פורסם

הONE X וה-S3 כמעט באותו הגודל. אנרכי, אתה מתבלבל עם הONE S שהוא 4.3".

האמת? הייתי קונה את הגלקסי נקסוס. אין מחיר למכשיר שימשיך לקבל עידכונים אשמיים עד שימאס לך ממנו, בנוסף לשוק פיתוח רחב יותר מכל השאר. מה גם שהחומרה שלו הרבה יותר מסבירה.

קח בחשבון הכרזה על הגלקסי נקסוס 2 (כנראה שככה יקרא, GT-I9260) בעוד כחודש.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אז כנראה טעות שלי, הגאלקסי נקסוס טוב יותר מבחינת תוכנה.

אם יש לך סבלנות חכה לנקסוס 2 באמת

פורסם

גלקסי 3, כי הוא נפוץ יותר בשוק, משמע תמיכה מצד מפתחי אפליקציות, רומים מקוסטמים, אפטרמרקט עשיר יותר, וחלקי חילוף בשפע.

הוא גם כבר קיבל עדכון רשמי לאנדרואיד 4.1.

בונוס - לא צריך מיקרו סים ולפרק את המסך כדי להחליף סוללה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתי כמוך - בחרתי ב SIII.

האמת? סמסונג פישלו.

מרוב מהירות לתת תשובה לHTC הם שכחו שבמכשיר שלהם גם צריך להשתמש ולא רק לעשות באנצ'מארקינג.

הטאצ'וויז כבד מאד, גורם למכשיר הנפלא הזה לגמגמם בפתיחה של אנשי קשר ובחייגן. צריכת הזכרון מטורפת לגמרי - סביב ה 600-700 מגה. דליפות קשות של זיכרון וכל העסק עושה רושם של מערכת שפיתח אותה איזה ילד מתחיל.

בקטע הזה - HTC אוכלים את סמסונג בלי מלח עם ממשק ה SENSE שלהם.

מה גם שעכשיו יצאה גירסה חדשה - X+ עם מעבד חזק עוד יותר, סוללה גדולה יותר ו 64 גיגה של זיכרון.

הגרפיקה של SIII מצויינת, איכות השמע מעולה, האפליקציות בפני עצמן טובות מאד במיוחד לוח השנה והיומן. רק מה? הכל לא מתחבר כל כך טוב.

גירסת JB כבר טובה מאד אבל עד שסאני יואילו בטובם להוציא גרסה עברית - אין למשתמש הישראלי שום ברירה.

ישנו רום שעבר שחרור עברית וישור לימין שמבוסס על הרום הרשמי שסמסונג שחררו , אבל המחיר הוא איבוד האחריות על המכשיר.

פורסם

הייתי באותה התלבטות כמוך, בסוף הלכתי על גלאקסי נקסוס.

אני משתמש כבד (מוזיקה, אפליקציות, ויי-פיי, בלוטות', מיילים) והוא רץ חלק ומהר בלי לשים לב בכלל (אפילו כשברקע פועלות עוד 15 אפליקציות). אני מניח שזה בעיקר בגלל פרוייקט חמאה של גוגל.

הביקורות שה one x קיבל פושרות והגלאקסי 3 מנצח כמעט בכל פרמטר. לכן הone x היה זה שנפסל ראשון (וזה אחרי שנתיים ש שימוש בדיזייר ורצון עז לפרוץ בבכי רק מעצם המחשבה של טלפון בלי סנס).

מבחינת חומרה, הנקסוס נותן כל מה שצריך, באמת שאין צורך ביותר מזה, אני רואה את זה עכשיו כשאני מריץ המון אפליקציות ואין לאגים, הוא לא נתקע, לא מתבלב ולא קופא לרגע.

לגלאקסי 3 יש המון פיצ'רים (אני חנון, מותר לי להשתמש במילה הזאת) נחמדים, כמו חיוג לאיש קשר היישר ממסך שליחת הודעת עם קירוב המכשיר לאוזן או שיתוף תמונות אוטומטי עם חברים (בתנאי שהם נמצאים על אותה רשת וויי-פיי), אבל בוא נהיה כנים, מה הבעיה ללחוץ על האייקון של השפורפרת שנמצא במסך ההודעה. שלא לדבר על לקרב את המכשיר לאוזן ולגלות אחרי חצי דקה שהוא לא מחייג (אני יודע וראיתי את השטיק הזה עובד יופי אבל אי אפשר לצפות שהוא יעבוד מושלם, וגם פעם אחת מתוך אלף מספיקה כדי להרגיש קצת מטומטם). או לחילופין מי באמת יגיע למסיבה או אירוע כלשהו ויתחיל לתייג חברים על הרשת רק כדי לקבל את התמונות המעפנות שהם מצלמים? :lol: ומה יקרה עם תחליט להכנס לשירותים ולצלם את החבילה? ושנייה אחרי שלחצת על הכפתור תיזכר ששכחת לבטל את השיתוף? לא נעים.

מבחינת חומרה, עולם הסמארטפונים הגיע לרוויה, לא צריך (עדיין) 4 ליבות בטלפון, ג'יגה בייט אחד של ראם הוא יותר ממספיק. המסכים נהיו גדולים ברמה מיותרת (גם הנקסוס הפיצי ("4.65) מרגיש לי אישית קצת גדול).

הנקסוס יותר ממספיק לכל שימוש הגיוני שבנאדם רגיל יכול לעשות עם טלפון, לכן הנקודה החזקה היא התוכנה: אם אתה עצלן מגעיל שרוצה הכל על מסך מגע של זהב (בצחוק כן? אלא אם כן אתה באמת עצלן מגעיל), לך על טלפון עם ממשק משתמש, קרי sense או touchwiz, כשסנס פי מיליארד יותר טוב, פשוט ככה, החל ממסך הנעילה, עד העיצוב של החייגן (לפחות ממה שאני זוכר מלחם ג'ינג'ר) והשעון המגה מגניב עם מזג האוויר (כן, אני יודע שגם לסמסונג יש כזה, הוא מעפן).

אם אין לך בעיה לחפור קצת במרקט ולהוריד אפליקציות וווידג'טים (כמה ו'-ים יש במילה הזאת?!) לך על הנקסוס.

אם מצד שני בא לך להתעלם מכל מה שכתבתי, אתה יותר ממוזמן לחכות לLG optimus G שאמור להיות מפלצת חומרה מאוד רצינית (4 ליבות 1.5, 2 GB ראם, "4.8 בטכנולוגיה שעושה משהו שעושה את המסך נורא נורא מגניב) , וממה שראיתי גם בעל פיצ'רים (כן, השתמשתי במילה הזאת שוב, מה תעשו?) נורא שימושיים, כמו רשימת "פתק" תוך כדי שיחה, לטובת רשימת מספרי טלפון תוך כדי שיחה וכאלה וכמה נורא מגניבים ומטומטמים ומיותרים לחלוטין כמו שינוי השקיפות של וידאו כדי שתוכלו לשלוח SMS תוך כדי צפייה בווידאו (למען האמת, אם אתם שולחים SMS תוך צפייה בוידאו, אפשר או לעצור, או שמיותר לצפות בו בכלל).

הנקסוס הבא שאמור להיות מוכרז בחודש הבא, לפי מיטב הבנתי עומד להיות תאום של הLG והולך להיות לא פחות מפלצת ואם עדכונים שוטפים כמובן ובלי שטויות של LG מבחינת מערכת הפעלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קרובת משפחה מתלבטת גם בקניית מכשיר חדש. היא רוצה משהו לא גדול יותר מה-S2 ועם מצלמה טובה. מעדיפה להוציא פחות מ-3000 ועדיף קרוב יותר ל-2000. לא צריכה את ההכי חדש שיש. הגלקסי נקסוס מתאים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה דבר שרודף את המוצרים של סמסונג - חומרה מצויינת, ותוכנה ח#א.

אני עם sgs2 שמריץ cm10, וכל התלונות שלכם על לאגים וקירטועים זרות לי.

גם sgs1 שיש לי בבית, ועבר שדרוג לcm10, מציג חוויית משתמש לא רעה, כשעם רום סטוק (גם המוצלח שבהם, jw4), היה כל שניה נתקע וקורס.

אחריות זה לא מדד בשבילי, כי שני המכשירים נרכשו מיד שניה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בעל פיצ'רים (כן, השתמשתי במילה הזאת שוב, מה תעשו?) נורא שימושיים, כמו רשימת "פתק" תוך כדי שיחה, לטובת רשימת מספרי טלפון תוך כדי שיחה.

הפיצ'ר הזה היה קיים לפני 10 שנים בערך בPOCKET PC PHONES :lol:

אגב, תוריד עדכון, יצא היום אנדרואיד 4.1.2 לנקסוס.

FAT - ה CM10 עדיין מלא בבגים ובחומרה שלא עובדת.

כרגע הסטוק עדיף עליו בכל דבר.

פורסם
הפיצ'ר הזה היה קיים לפני 10 שנים בערך בPOCKET PC PHONES :lol:

FOR REAL???? :shock: אז למה זה לא קיים בכל טלפון??? זה כזה מגניב!!

*פה דרך אגב מופיע לך מסך של "צייר" ואתה יכול לכתוב עליו עם האצבע, אז לאו דווקא מספרי טלפון.

4.1.2? מתי? ולמה לא קיבלתי OTA עדיין? מאחר ואני יודע שגוגל קוראים את כל מה שאני כותב אני מצפה לתגובה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

FAT - ה CM10 עדיין מלא בבגים ובחומרה שלא עובדת.

כרגע הסטוק עדיף עליו בכל דבר.

אני עובד עם CM10 של euroskank על נקסוס S ולא נתקלתי בשום באג או חומרה שלא עובדת, והוא עדיף משמעותית על הOTA שקבלתי.

רוני, הGNEX ארוך בסנטימ מהS2.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...