Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות ברכישת פלאפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העדכון הורד, מריץ גיבוי ממש עכשיו. מיד אחר כך אתקין ותקבלו רשמים

עריכה: כרגע העדכון זמין רק לנקסוס 7, אני אצטרך לחכות עוד כמה ימים. נו שוויין

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני עובד עם CM10 של euroskank על נקסוס S ולא נתקלתי בשום באג או חומרה שלא עובדת, והוא עדיף משמעותית על הOTA שקבלתי.

נקסוס זה AOSP וסמסונג לא..זה כל ההבדל. (למרות שזה אותו יצרן)

CM לא מסתדר עדיין עם החומרה - לא יודע למה.

יש כל מיני בעיות עם הGPS, מצלמה, בלוטוט ועוד.

פורסם

הגלקסי 3 הוא מכשיר מגניב לאללה. לא הייתי קונה. רוצה אנדרואיד ומסך גדול? Galaxy Note II

מסך 5.5? יש

עט? יש

מעבד 1.6 מרובע-ליבות שמהיר יותר מכל דבר אחר בשוק (למעט אולי האייפון 5)? יש

SD? יש

סוללת 3100 מיליאמפר? גם יש

זכרון? 2 ג'יגה

אין שום דבר קרוב לזה בשוק.

יצא כבר בחו"ל, זמין דרך clove ואחרים. איזה טלפון מדהים.

אני משתדל לא לקנות יותר טלפונים בארץ, כולם נמכרים פרוצים עם ROM-ים שאין לך מושג מאיפה הם הגיעו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רוני, הGNEX ארוך בסנטימ מהS2.

ואיך המצלמה שלו ביחס ל-S2?

בלי קשר - איפה לקנות סוללה ספייר ל-S2? אני לא רוצה גדולה יותר, פשוט אחת נוספת. ראיתי שמקורית מאוד יקרה, השאלה היא אם תחליפית כמו זו שמוכרים פה היא סבירה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא הבנתי איך הגעת לשתי מצלמות. דיברתי על הגלקסי נקסוס. אם המצלמה שלו דומה לשל ה-S2 אז זה מספיק טוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

המצלמה בגלקסי נקסוס טובה באור יום, על הפנים בתנאי תאורה נמוכים. בכל מקרה, נקסוס חדש יוכרז בטווח של חודש, כדאי לחכות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ברור לי לגמרי - הכוונה שלי היתה המצלמה בגלקסי נקסוס מול המצלמה בS2 - שתיהן גרועות.

אם הS2 מספיק טוב לך אז גם זו של הגלקסי נקסוס תהיה סבירה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
FAT - ה CM10 עדיין מלא בבגים ובחומרה שלא עובדת.

כרגע הסטוק עדיף עליו בכל דבר.

תסביר את זה ל-GPS, שבסטוק לוקח לו 5-10 להינעל על לוויינים, לא משנה עם איזה רדיו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ברור לי לגמרי - הכוונה שלי היתה המצלמה בגלקסי נקסוס מול המצלמה בS2 - שתיהן גרועות.

אם הS2 מספיק טוב לך אז גם זו של הגלקסי נקסוס תהיה סבירה.

ליביו

גרועה זאת מילה מה-זה... גרועה. המצלמה ב-S2 אולי קצת פחות טובה מזו באייפון במצבים מסוימים, אבל גרועה היא ממש לא. אה, סליחה, היא ממש גרועה ביחס למצלמת הקאנון D500 שבה השתמשתי לאחרונה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
תמונה שצולמה עם מצלמה של גלאקסי נקסוס

בחוץ, 9 בבוקר, עננות כבדה.

img20121010085802.jpg

זה הסוזוקי עם הגיר הסורר או שאני מתבלבל ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
גרועה זאת מילה מה-זה... גרועה. המצלמה ב-S2 אולי קצת פחות טובה מזו באייפון במצבים מסוימים, אבל גרועה היא ממש לא. אה, סליחה, היא ממש גרועה ביחס למצלמת הקאנון D500 שבה השתמשתי לאחרונה :-P

יחסית לאיזה אייפון המצלמה שלו יותר טובה? אולי 3GS בערך.

היא פחות טובה מזו של ה4 וגרועה משמעותית מזו של ה4S (שנחשבת לטובה מאוד בעולם הפלאפונים).

המצלמה בכ"א בGNEX נחשבת טיפה פחות טובה מזו של הS2 בחלק מהמקרים , וטיפה יותר טובה בחלק קטן מאוד.

בסוף היום - בדור הנוכחי של הפלאפונים כבר יש מצלמות סבירות ביותר - הGNEX לצערי כולל מצלמה שמתאימה לדור אחד אחורה - וכנ"ל הS2 (ושוב - יש לי גלקסי נקסוס פה מולי, אחרי פעם , פעמיים - המצלמה שלו לא נפתחה אפילו כל עוד יש לי את ה4S עלי)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...