Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש ESP מה הבעיה?:wink:

אני כבר רואה את התאונות בין מעלות לכרמיאל,כול פעם יש תאונות כשמתחיל הגשם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש ESP מה הבעיה?:wink:

אני שמעתי ביטוי הזה הרבה פעמים, אומנם אתה רושם את זה בהומור אני רוצה לחדד את הנקודה ברצינות. גם עם ESP אנשים עפו עם הרכב והגיעו למצב הרכב טוטל לוס, כולל רכבים שנחשבים אוחזים במיוחד.

עדיף לנהוג בזהירות ולהתחשב בתנאי הדרך מאשר להסתמך על מערכת כלשהי שהיא כמו שרביט קסום שתציל מכל מצב.

מערכות בטיחות הן עוד שלב במקדם הבטיחות של הרכב, אבל כדאי לא להגיע לגבולות בהם מערכת כבר לא תדע להתמודד.

מערכת כמו ESP זה דבר נפלא, אבל הבעייה שהיא נותנת לעיתים לנהגים ביטחון עצמי מופרז.

צריך לדעת לנהוג בהתאם לתנאי הדרך וכיצד להתנהג במצבי קיצון ולא להזדקק לכך מאשר לא לדעת לנהוג אבל להיות עם ביטחון עצמי מופרז ולהגיד: "יש לי מערכת שתציל אותי מכל מצב" - דבר כזה גורם לנהוג לא בהתאם לתנאי הדרך ולהגיע למצבים ששום מערכת לא תוכל לעזור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא יודע מה איתכם,אבל בבימר שלי עם 230 סוסים והנעה אחורית עם תשתית כבישים מחורבנת וגשם ראשון,הבקרת אחיזה לא הפסיקה להבהב כל רמזור.

כמה חבל שחברה שלי הייתה ברכב איתי,היציאה לכיוון צפון מאיילון נראתה מזמינה במיוחד :evil:.

Porsche 944 turbo

פורסם
לא הייתי קורא לזה גשם , לפחות לא באשדוד.

היה בירושלים המון גשם,כל הלילה אתמול וקצת במוצאי שבת.

לא יודע מה איתכם,אבל בבימר שלי עם 230 סוסים והנעה אחורית עם תשתית כבישים מחורבנת וגשם ראשון,הבקרת אחיזה לא הפסיקה להבהב כל רמזור.

כמה חבל שחברה שלי הייתה ברכב איתי,היציאה לכיוון צפון מאיילון נראתה מזמינה במיוחד :evil:.

כמה אני מבין אותך,נדלקה לי הנורת ESP אתמול כמעט בכל יציאה מכיכר.

פורסם

כניראה כל רמזור אתה לוחץ. :twisted:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...