Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך להחליף פילטר דלק בסיוויק 2007.

אני כמובן נוטה להחליף במוסך המרכזי את הפילטר.

השאלה שלי היא במידה ולא הוחלף עדיין הפילטר האם יש לזה קשר לתצרוכת הדלק ? חרגתי כבר ב 3000 ק"מ וצריך להחליף כל 75000.

תודה לעונים.

פורסם

יכול להשפיע לרעה על הצריכה אם הפילטר סתום.כדאי להחליף ולו בשביל השקט הנפשי שהכל נעשה כמו שצריך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני ב90 אלף ולא זכור לי שהחליפו פילטר דלק ב75, לדעתי זה על פי צורך, ואני מטפל במוסך המרכזי באשדוד.

ותצרוכת הדלק היא ללא שינוי בינתיים, אולי בטיפול הקרוב יחליפו לי.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
יכול להשפיע לרעה על הצריכה אם הפילטר סתום.כדאי להחליף ולו בשביל השקט הנפשי שהכל נעשה כמו שצריך.

לא הבנתי מדוע פילטר סתום (חלקית) עלול לגרום לצריכת דלק דלק מוגברת. אני מניח שאם המנוע מגיב היטב בנסיעה ללחיצה ממושכת על דושת הדלק והסלד עולה במידי ומתיצב ללא נפילות, הפילטר כנראה איננו סתום.

מצד שני אם הבנתי נכון את כותב השאלה הוא לא מתלונן על התנהגות מנוע חריגה לרעה אלא קושר בין צריכה חריגה לכך שלא הוחלף הפילטר על פי הספר. אילו זה הרכב שלי והמנוע מגיב כראוי לא הייתי מחליף את הפילטר ומחפש את התקלה אם בכלל קיימת במקום אחר

פורסם

בכלליות פילטר דלק סתום מוריד מהספק המנוע. ירידה בהספק מנוע גוררת עליה בצריכת דלק, כי אתה לוחץ יותר על הגז ונוסע בסל"ד גבוה יותר בשביל להגיע לאותם ביצועים.

גם אם לא מרגשת שום בעיה, רצוי להחליף את הפילטר לפי הוראות היצרן.

מצד שני, איחור ב 3000 קילומטר לא מאיד קריטי, אלא אם בדיוק תדלקת דלק מהול במשהו שסתם את הפילטר.

• תוכן חדש...