Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב דיזל אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב דיזל אוטומט עד 120,000 ש"ח ,עדיפות ל4X4 , טנדר גם אפשרי.

חשוב לי שעלויות האחזקה יהיו סבירים , לא כמו של איסוזו טרופר למשל ... :wink:

תודה לכל הממליצים

אין אדם יכול לטפס בסולם ההצלחה כשידיו בכיסים :wink:

פורסם

מיצובישי האנטר DAKAR אולי יתאים לך

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

דווקא איסוזו די מקס נחשב לטנדר מוצלח יחסית ובתקציב שלך תוכל למצוא אחד במצב מצוין ועם קילומטראז' נמוך יחסית. יש גרסת דיזל 4X4 אוטומטית מוצלחת, כך שאם תתגבר על הרתיעה שלך מהטרופר היא בהחלט יכולה להתאים לך.

גם המיצובישי האנטר או האנטר דאקר יכולה להתאים לך ואם אתה לא חייב את ה-4X4 אז יש את דגם ההיי-ריידר שנראה כמו 4X4 אבל אין לו הנעה כפולה וכמובן שצריכת הדלק שלו קצת יותר נמוכה.

פורסם

פולקסווגן פאסט דיזל. תיבת ה DSG מאוד חסכונית, ובכלל, הפאסט דיזל היא המכונית המשפחתית בעלת צריכת הדלק הנמוכה ביותר בעולם (לא כולל מכוניות חשמליות). אמנם לא 4x4, אבל היא מאוד איכותית ונוחה. חדשה עולה 140,000, אז אני מניח שתוכל למצוא משומשת עם ק"מ נמוך.

.Your average Notepad

פורסם

אם אתה מוכן לוותר על עניין ה 4X4 כדאי לבדוק C3 דיזל,איזו שנה נכנסת בתקציב (אולי אפילו חדש).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
פולקסווגן פאסט דיזל. תיבת ה DSG מאוד חסכונית, ובכלל, הפאסט דיזל היא המכונית המשפחתית בעלת צריכת הדלק הנמוכה ביותר בעולם (לא כולל מכוניות חשמליות). אמנם לא 4x4, אבל היא מאוד איכותית ונוחה. חדשה עולה 140,000, אז אני מניח שתוכל למצוא משומשת עם ק"מ נמוך.

תביא לי VW PASSAT TDI DSG חדשה ב140 אלף ש"ח ואני מזמין עכשיו 1500 יחידות, הרכב הזה מתחיל ב 220 אלף וממש לא נגמר שם. יש פאסאט TDI משומשות שאולי באמת יכולות להתאים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני מתקשה להבין מה פותח השרשור רוצה.

טנדר דיזל אוטומטי 4X4 הגם שהוא דיזל - אינו זול לאחזקה בכלל, וצריכת הסולר שלו איננה מי יודע מה נמוכה.

הייתי רוצה להבין מה הוא מחפש יותר חסכון או עבירות? או שמא יכולת נשיאת משאות גדולים?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הכוונה הייתה לג'טה 1.6 TDI ידנית, אני מבין נכון? כי גם אני מתעניין.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...