Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 205 (לקנייה?)

s_talmy
שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חשבתי לקנות פיג'ו 205 כרכב שני. מה דעתכם על רכב זה שווה את המאמץ או שישן מידי? וכמה צריכת דלק עושה רכב כזה והאם יש לו בכלל עדיין חלקי חילוף במידה ומתקלקל משהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה ישן מידי? יש פה בפורום אנשים שנוסעים באופן יום-יומי עם רכבים משנות ה-70 וה-80 וזה לא נראה להם ישן מידי. בו תגדיר מה רמת הציפיות שלך ובהתאם נראה אם הרכב ישן מידי או לא.

אין בעיה של חלקי חילוף לרכב, חלקי חילוף מכאניים יש בשפע. כן יש בעיה עם חלקי פלסטיקה שונים, בעיקר בתא הנוסעים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קצת נדחף באותו נושא ,

מה עלות אגרת הרישוי השנתית של הרכב הנ"ל ?

האם אפשר לבטח את הרכב בצורה קצת אחרת - נניח :

נסועה בין 08:00 ל 16:00 בלי שישי שבת בכדי להוזיל עלויות ?

Gn'f'R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עלות רישוי שנתי - כ-1,000 ש"ח.

לא ניתן לבצע ביטוח חובה מוגבל בשעות מסוימות וכיוון שביטוח מקיף לא תעשה על רכב כזה התשובה לשאלה השנייה שלך היא לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי לקנות פיג'ו 205 כרכב שני. מה דעתכם על רכב זה שווה את המאמץ או שישן מידי? וכמה צריכת דלק עושה רכב כזה והאם יש לו בכלל עדיין חלקי חילוף במידה ומתקלקל משהו.

בתור אחד שיש לו 205 שנת 94 מתחת לבית (בדיוק נגמר הטסט ויש רכב חדש) הרכב חסכוני בדלק 1:13-14 בנסיעה משולבת.

מבחינת חלפים - יש הכל, בעיקר בגלל שאת הרוב תיקח מפירוקיות ולא חדש.

מבחינת אמינות, תלוי על מה נופלים, השנה הייתי צריך להחליף אלטרנטור (שעבד מעולה ב7 השנים שהרכב אצלי) וזהו.

אני הייתי שומר אותה בתור רכב שני אבל לא שווה לי לעשות עוד טסטים ולקוות שיחזור פרויקט הגריטה, כי בפועל אין לי צורך בעוד רכב.

לכן כרגע יש לי ברזל כבד על גלגלים מתחת לבית שכואב למכור אותו כברזל ב200 שקל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיג'ו מודל 97 נמצאת במשפחתנו כ7 שנים עוברת מאח לאח, הרכב עם 190 אלף ק'מ נקנה עם 60 וחוץ מתקלה במזגן והחלפת אלטרנטור לא היו תקלות כלל (כמובן טיפול 10000 בכל 7500), מאיצה מצוין וכיפית לנהיגה,, ממליץ על הרכב, החיסרון הכי גדול שהפלסטיקה מתפרקת אך לא קריטי כרכב שני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא שווה לי לעשות עוד טסטים ולקוות שיחזור פרויקט הגריטה, כי בפועל אין לי צורך בעוד רכב.

לא צריך לקוות שתכנית הגריטה תחזור.

היא חזרה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=447038

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא צריך לקוות שתכנית הגריטה תחזור.

היא חזרה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=447038

שלי שנת 94, לשלם שנתיים טסט + תחזוקה וזה כבר לא משתלם

חבל שלא מכלילים רכבי 18+

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...