Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי סובארו R2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו רכישה נדירה! תתחדש.

כדי לנסות לחפש בפירוקיה של ויצמן בב''ש אולי יש משהו מעניין שם.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסוד שלי לא היתה הרבה פחות רקובה מזה.

נכון, המון עבודה זהירה ויקרה, אבל הרכב הזה יכול להיות משוקם.

רק מאיפה להשיג חלקים?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מהתמונות נראה שיש לך המון המון עבודה, או יותר נכון, לפחח יש המון עבודה, פח הרכב ממש במצב רקוב.

יש לך פחח שמוכן לקחת על עצמו שיקום כזה?

הכל רקוב נכון, כן יש פחח שמוכן לקחת על עצמו את זה, כולל עוד עבודה שלי..

חבר מועדון ה-5

פורסם
תתחדש ו ב-ה-צ-ל-ח-ה!

בחרת כבר צבע או שהוא ישאר מקורי?

ל'

עד שנגיע לבחירת הצבע ... ניראה מה יהיה אבל אני מאמין שהצבע יהיה רק מקורי !

חבר מועדון ה-5

פורסם
וואו!! אוטו מגניב לאללה! בחיים לא ראיתי כאלה!:shock: זה הדגם שקדם לרקס 600 שהיה לי- איזה מנוע יש לה?

וכן- מצב של הפח ממש גרוע, אני רוצה לראות את הפחח שיקח על עצמו את העבודה הזו ויעשה אותה טוב- כי גם לי יש אוטו במצב אם לא יותר גרוע- לא יותר טוב זה בטוח!:cry: בהצלחה!!!8)

יש לה מנוע 360 סמ"ק 2 פעימות מקורר אוויר.

(מאחורה).

תודה וחג שמח.

חבר מועדון ה-5

פורסם
שלום

יקרי אתה לא מערבב שום שמן אם דלק!!!

יש מיכל בתא המנוע נפרד המיועד לשמן, מהמיכל יש צינור הזנה למשאבת שמן שממוקמת מצד ימין ליד הפולי מנוע והמשאבה מזינה את השמן לגל הארכובה.

בברכה בני ל.

בני עם כל הכבוד למשאבת שמן אני לא יודע מה מצבה אחרי 20 שנה שהאוטו עמד, ואני בטח לא יקח את הסיכון ..אז בהתחלה אני יערבב לה דלק עם שמן וינסע להניע...

חג שמח.

חבר מועדון ה-5

פורסם
תתחדש אוטו מגניב ,עמדתי לרכוש אותו אבל לאחר בדיקה באיביי אין זכר לחלק אחד של הרכב כולל ביפן! ויש אחת לבנה משופצת שנוסעת

באותו האזור שממנו נלקח הרכב.

בהצלחה בשיפוץ!!!

ערן שלום , כתבת שיש אחת לבנה משופצת שנוסעת ????!?!? איך אף אחד לא ראה אותה, או לא שמע על דבר כזה.. עם אתה יודע עליה משהו אני אשמח עם תעדכן אותי מעניין אותי לראות אוטו כזה משופץ

תודה וחג שמח!

חבר מועדון ה-5

פורסם
זאת מציאה אמיתית ! ואפילו בקנה מידה עולמי ! (אין לראות "הרבה" R2 ששרדו..).

האמת שהיה עוד לקוח מאוד פוטנציאלי לרכב אך כנראה הקדמת אותו (או הצעת יותר :oops: ).

אגב עד לא מזמן כל הקאפות ניקל על הגלגלים היו, בתמונות הן חסרות כבר, מוזר.

עד לפני כמה שנים הייתה עוד אחת אך ללא ניירות באזור הדרום - שווה לחפש עקבותיה ואולי תוכל להיות תורמת איברים - סיכוי טוב שתמצא אותה !

בכל מקרה, אני מאוד שמח שמישהו סוף סוף לקח אותה לפרוייקט שחזור ושיקום, יש המון המון עבודה על הבודי, ורק יד אומן מקצועית תעשה את העבודה כמו שצריך ! אני כל כך שמח עכשיו שיש עוד סובארו שתכנס למשפחה שאין לתאר את זה !! :-o וכמובן שאתה כבר נכנסת למשפחת "סובארוהוליק" ונחכה שתגיע איתה למפגשינו !

אל תשכח לעדכן בהתקדמות

שתהיה שנה טובה ומוצלחת - וכמובן בה-צ-ל-ח-ה בשיפוץ !!!

נ.ב

אם אתה זקוק לבעל מקצוע אמיתי ומקצועי תוכל לפנות אלי - הן הפחח (אמן) והן מבחינת המכאניקה והחשמל (שאין שני לו) והכל בסדנה אחת.

שלום, כל הקאפות והחלקים קיימים אני פריקתי אותם כדי לנפח אוויר בצמיגים.

חג שמח!

חבר מועדון ה-5

פורסם

אסף שלום,

אם הבנתי את בני נכון הוא מדבר על שימון לגל הרכובה ולא לתא הבעירה,

שים לב -

והמשאבה מזינה את השמן לגל הארכובה

שבת שלום,

אלעד.

פורסם
תתחדש!

קצת על ה-R-2: הסובארו הזו הושקה ביפן בקיץ 1969 ואלינו הגיעה החל בדצמבר 1970. זו היתה המחליפה ל- 360 הראשונה (והותיקה מאוד) של סובארו. עד הופעתה של המחליפה ל- R-2 עצמה, בקיץ 1972, יוצרו כ- 290 אלף יחידות, מהן במפרט אירופאי כ- 4,500. לישראל יוצאו 484 מכוניות כאלו. כנהוג במקומותינו אז, האחרונות מביניהן עברו רישוי כדגם 1973, אף שלמעשה היו משנת הדגם 1972.

כדי למצוא חלפים ומידע, רצוי להתחיל בחיפוש ביפנית דווקא.

הנה מחרוזת טובה, מן הסתם יש גם אחרות: スバル R-2 K12

שיהיה בהצלחה!

אז היא אכן הייתה יחסית נדירה גם שהייתה חדשה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

תתחדש על הבובה,שאפו על היוזמה להציל את הרכב המתוק הזה,תמשיך לעדכן ושיהיה המון המון בהצלחה!

אגב,את ה r2 החליפו דגמי ה rex 550,rex500,ולאחר מכן ה rex 600...

שיהיה לכולנו שבוע טוב ושנה טובה.

פורסם

ביקרתי ביפן בזמנו ויצא לדבר אם אנשים בתחום -הרכב שם מאוד נדיר וקשה להשיג לו חלקים.

בהצלחה בשיפוץ,והרבה סבלנות.

פורסם
הכל רקוב נכון, כן יש פחח שמוכן לקחת על עצמו את זה, כולל עוד עבודה שלי..

אז נשמח לראות את ההתקדמות של העבודה ולקבל את נתוני הפחח אם אפשר (והמחיר בערך, אפשר כמובן בפרטי)! המון הצלחה- אהיה מאד שמח לראות את הדבר הזה חוזר לכביש!8):twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היום אחרי פתרון בעיית הניצוץ, הצלחנו להניע את הR2 אחרי 20 שנה או יותר שהרכב עמד.

המנוע נשמע מציון הקומפרסיה חזקה , לא האמנתי שכל האורות עובדים (כולל אור מספר ורדיו מקורי).

פשוט תענוג למרות כמות העשן שהיא הוציאה..

תודה רבה לאלעדי על העזרה !!!

קצת תמונות וסרטון בקרוב.

חג שמח!

אסף.

IMG_0872.jpg

IMG_0875.jpg

IMG_0874.jpg

חבר מועדון ה-5

• תוכן חדש...