Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה בקניית) קיה ספורטאז' חדשה.

bmw700
שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בס"ד

שלום לכולם.

אמא שלי החליטה לקנות רכב קיה ספורטז' חדשה. ביום חמישי בקרנו בקיה ירושלים וסגרנו על קיה מדגם EX ותוספות. שלמנו מקדמה 2000 ש"ח ויצנו משם. כבר באותה הזמנה הרגשנו שהנציג מכירות לא סבלני כאילו הוא עושה לנו טובה שאנחנו קונים ממנו רכב. לאחר מכן שלחנו את כול המסמכים שנוכל להתקדם עם מימון והבטיחו לנו כמה שעות עד שיגיע אישור וניתקדם. אתמול בשעה 16:00 אחרי אן ספור טלפונים לברר מה קורה האויל בטובו הנציג לחזור ולהודיע לנו שאין אישור למימון והוא לא יודע למה, משהו שבחיים לא קרה וזו לא פעם הראשונה שאנחו קונים רכב חדש (האחרו ההיה קשקאי).

אחרי השיחה אתמול עם הנציג התפוצצה העיסקה ובטלנו את ההזמנה.

אמא שלי כרגע בלי רכב ורצה את הקיה.. אך לדעתכם הכי טוב לקנות את הרכב ללא הסוכנות?

אמול ראינו פרסום של אסתיקאר שנתנים 100% מימון משהו שמתאים לנו אל אני חשדן לגבהים יש משהו שיכול לחוות עלהם דעה??

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה תנאי המימון שהציעו לכם בקיה?

תשוו אותם מול התנאים שהבנק שלכם נותן ומקסימום תעשו מימון בבנק שלכם (בהנחה שדרך הבנק שלכם יהיה אישור)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הציעו לנו 70K ללא ריבית וצמדה. בבנק רוצים פריים-0.5 עד 80% מערך הרכב..

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הציעו לנו 70K ללא ריבית וצמדה. בבנק רוצים פריים-0.5 עד 80% מערך הרכב..

תבדוק בקיה כמה הנחה הם מוכנים לתת, ללא תנאי המימון שלהם, כך תוכל לבדוק באמת מה הריבית שקיה נותנים לך.

בדיוק!

אם המימון הוא ל- 36 חודשים השווי של ההטבה הוא בערך 3.5K ש"ח לפי ריבית הפריים הנוכחית.

אם החלטתם שזה הרכב עבורכם קחו את המימון מהבנק ואני בטוח שקיה יעשו לכם הנחה נוספת עבור עסקה ללא מימון מצידם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתם מעוניינים לקנות את הרכב שלא מהיבואן יש כמה וכמה מגרשי טרייד אין שמחזיקים כאלה חדשים לגמרי עם 0 קילומטרים. המחיר יהיה בהתאם ותוכלו לחסוך מעט לעומת רכישה של רכב חדש לגמרי. חיפוש קצר בלוח פוקוס/יד 2 יפגיש אותך עם הסוכנויות הללו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב עדכנו אותי שהיום היו שוב מגעים עם קיה והדברים מתקדמים לכיוון חיובי! (מה שמצחיק בסיפור שקבלנו סרוב מהמימון בגלל מקרה שהיה לפני יותר מ20 שנה:lol:)

אז תודה לכולם .

אגב Mike808 בדקנו את האפשרויות האלו ובחרנו לא להתעסק עם סוחרים.

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...