Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב שני לנסיעות לעבודה בדרך בינעירונית (בלבד) של כ-25,000 ק"מ בשנה למשך 3 שנים ויותר.

בטווח מחיר של 20000-30000 ש"ח, נוח, אמין וחסכוני בדלק (אפשרות לדיזל , ידני)

מעדיף רכבים מ-2005 ומעלה אם נכנס בתקציב.

חשבתי על מגאן 2, 1500 דיזל ידני, אך שמעתי שיש בעיות עם כרטיס ההתנעה ומערכות נילוות.

האם בכלל שווה להסתכל על רכבים כאלה שעשו מעל 200,000 ק"מ יד 2-3?

חיפשתי גם קליאו B משנתונים 2002-2005 דיזל, ידני , כנראה מאד קשה למצוא...

יש דגמים מומלצים בתקציב זה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ בחום על הפאביה SDI משנתונים 2005 2006. הייתה לי אחת כ 3 שנים שנסעתי איתה כ 50 אלף ק"מ בשנה. רכב חזק מאוד אמין מאוד וחסכוני.

רובן היו מוניות, אבל עדיין אפשר למצוא פרטית במצב טוב.

גם מחברה אל תשלול (כמו שלי הייתה) חברות מטפלות בד"כ רק במורשה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

לפאביה כנראה תצרוכת דלק ממש נמוכה, אך נראה לי שהבעיה העיקרית היא שלא ניתן למצוא דיזל פרטיות למכירה :-) (הכל מוניות או בית ספר לנהיגה)

מה דעתכם על שברולט אוואו בנזין ידני 2008 1.4 ליטר עם 100,000 ק"מ (ליסינג לשעבר)?

או אולי המלצות נוספות?

פורסם
לפאביה כנראה תצרוכת דלק ממש נמוכה, אך נראה לי שהבעיה העיקרית היא שלא ניתן למצוא דיזל פרטיות למכירה :-) (הכל מוניות או בית ספר לנהיגה)

מה דעתכם על שברולט אוואו בנזין ידני 2008 1.4 ליטר עם 100,000 ק"מ (ליסינג לשעבר)?

או אולי המלצות נוספות?

נהגתי על כזו תקופה מסויימת:

לא חסכונית.

לא חזקה.

לא בטיחותית,

אני הייתי מתרחק.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
אולי שווה לבדוק גם RIO בנזין.

גם לאלו יש פז"ם בתור מוניות, אבל זכור לי שראיתי כמה כאלו בליסינג

תודה לגבי חוות הדעת על השברולט אוואו, אני אשמור מרחק..

ריו בנזין לא חסכונית במיוחד 1/12 , הדיזל לעומת זאת 1/16 אבל גם כאלה מצאתי בעיקר מוניות ובתי ספר לנהיגה.

אופל אסטרה דיזל מצאתי רק (!) אחת וגם לה עם 330,000 ק"מ.

פורסם

אולי אני לא בכיוון ואשמח לעצה,

אני מחפש רכב אמין וחסכוני ומוכן להתפשר הרבה - ידני, דיזל, שנתון נמוך רכב משפחתי או קטן... אבל ההיצע למכירה של כאלה ממש נמוך.

אני מוצא בדרך כלל רכבים שעושים בין 40,000 ל-50,000 ק"מ בשנה - אין ממש 'מציאות' של 25,000 ק"מ בשנה ברכבי דיזל :?

נ.ב. אני מחפש מודעות ב:

winwin

yad2

homeless

יש אולי אתרים נוספים?

פורסם
בדקת במגרשי ליסינג?

אני שואל כי מהשירשור לא ברור לי)

בדקתי במגרש ליסינג אחד שהחזיק רק רכבי בנזין והחסכוני היחידי שלו היה האוואו.

אני מסתכל במודעות של פרטיים וסוכנויות בעיקר באיזור המרכז

פורסם

אני עושה נסועה שנתית דומה על פג'ו 206 ידנית שאינה דיזל ונכנסת לך יופי בתקציב. עושה 1:14.2 בימים חמים אלה, עם מזגן, בנסיעה משולבת.

אם אתה מתעקש על דיזל, יש כמה 307 ידניות דיזל בלוחות, אם כי עליהן אני לא יכולה להעיד דבר.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

ברלינגו/פרטנר/קנגו אפשר למצוא משהו טוב בתקציב שלך. גם חסכוני וגם חזק ובנוסף- תמיד טוב שיש טנדר במשפחה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אני מוצא בדרך כלל רכבים שעושים בין 40,000 ל-50,000 ק"מ בשנה - אין ממש 'מציאות' של 25,000 ק"מ בשנה ברכבי דיזל :?

מה הבעייה של 50K בשנה עם דיזל? דיזל קונים כדי לנסוע לא 100 מטר לסופר פעם בשבוע ועוד פעם בשבועיים למועדון שנמצא 40 מטר מהבית.

לפאביה כנראה תצרוכת דלק ממש נמוכה, אך נראה לי שהבעיה העיקרית היא שלא ניתן למצוא דיזל פרטיות למכירה :smile: (הכל מוניות או בית ספר לנהיגה)

אני לא רואה שום סיבה לא לקחת מונית לשעבר אם הרכב שמור ומטופל כמו שצריך. יש גם הרבה שקנו גולף/פולו SDI של בתי ספר לנהיגה ונהנים עם הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה לא רק קילומטרא'ז גבוה אלא גם רמת תחזוקה מספר נהגים וצורת הנהיגה.

עד לפני שנה הייתה לי גם רנו מגאן דיזל שנת 2000 צבאית ממכרז עם כמעט 300,000 ק"מ, מכנית הכל היה תקין (הטיפולים הרגילים), המנוע יכול למשוך עוד 300,000 נוספים, אבל הרכב ידע ימים טובים יותר וצריכת הדלק שלו כבר לא הייתה משהו - למעשה איבדתי את היתרון שחיפשתי ברכב דיזל (והרכב היה מטופל טיפ טופ).

בשנתון גבוה יותר אני מחפש רכב עם פחות קילומטרים.

לגבי ברלינגו וכו' חשבתי על זה וגם קיבלתי המלצות אך אני מחפש מכונית 'פרטית' לאותן שעתיים נהיגה ביום.

נראה לי שאתמקד במגאן דיזל...

פורסם

אל תשווה מגאן צבאית עם רכב ששיך למישהו שעובד עם הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...