Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BX16 GTI 1989

Citroën Visa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה קניתי BX16 GTI. מדובר ברכב יד ראשונה (00 בעלים קודמים) שעבר 182,000 ק"מ. נרכש וטופל (ככה"נ בצורה טובה מאוד) ע"י אותו אדם במשך 23 שנים. כל התעסקות קטנה עם הרכב מתועדת והכל נמצא בארגזים, מתויק ומסודר! מדהים.

קצת על הרכב; מדובר בדגם יחודי, מבוסס BX19 GTI שיועד למדינות שבהן נפח המנוע קבע את גובה המס. המנוע הוא B6D, זהה כמעט לגמרי לזה שמותקן ב205GTI 1.6. ה"GTI" הזה הגיע לארץ עם ארבעה חלונות חשמליים, מראה ימנית חשמלית, כסאות מהודרים מתכווננים בצורה לא שגרתית גם בכלי רכב עכשווים, נעילה מרכזית עם שלט, לוח שעונים מפורט, ג'נטים מגנזיום, פנסי ערפל, ספויילר "ספורטיבי", פגושים ספורטיביים, ארבעה בלמי דיסק ועוד.

הרכב מבחוץ מצריך מעט אהבה בכל הקשור לפגושים, ג'נטים ושני פסי קישוט שנפלו. מבפנים המצב טוב באופן יחסי עם פיצוצים ספורים ולא עמוקים בדשבורד. מבחינה מכאנית הסיפור שונה לגמרי - אן נזילות כלל, לא של שמן מנוע ולא של LHM חלילה.

המנוע נשמע ומרגיש מצוין, אך לדעתי יש לו עוד פוטנציאל (בכ"ז, 113 כ"ס ב5400 סל"ד) וצריך לנקות היטב את כל מע' ההזרקה, תחילה מה-AFM שנראה מטונף למדי. העורקים ההידרופנאומטיים של הרכב חדשים לגמרי והמערכת מתפקדת היטב.

בשרשור זה אנהל מעקב (יומן אם תרצו) אחר תהליך השיפוץ של הרכב. המטרה היא להביא אותו למצב מקורי ככל הניתן!

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

IMG_1621.jpg

7.JPG

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש

זה חלום שלי כבר הרבה זמן. עוד ארכוש לי אחד כזה בעתיד.

בכל אופן רק המלצה , תוריד את המדבקה ואת מחזירי האור שהורסים מהיופי של הרכב המדהים הזה.

(מים חמים ואחרי זה עם מייבש שיער המדבקות יורדות בקלות)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

החזרת אותי אותי אחורה איזה 16 שנים,היתה אחת כזאת שחורה GTI עם סאן רוף רכב מדהים לנהיגה וחזק יחסית.

תהנה ממנו.

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

פורסם

תתחדש והמון הצלחה!8):-D היה לי כזה בצבע אדום עד לא מזמן- ומכרתי לחבר פורום יקר בתיקווה שישפץ אותו- היה במצב לא רע, עם חלודה אחת בקורה וזהו! אומנם שלי היה כנראה דגם יותר זול- ללא שלט לנעילה מרחוק וללא גלגלי המגנזיום- אך היה אוטו מאד מאד מהנה לנהיגה- שלצערי לא קיבל אצלי מספיק יחס ראוי עקב חוסר זמן ויכולת להתפזר מדי- ולכן נמכר, וכן נמכר גם ה-1.6 הרגיל שלי- גם לחבר חובב סיטרואנים ושייתן (וכבר נתן!) לו יחס הראוי! מי יודע- אולי פעם שוב יהיה לי- זה שמכרתי עוד לא אומר שהפסקתי לאהוב את הדגם הזה והסיטרואן בכלל!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תתחדש...נראית מדהים.

הרכב השני שלי היתה bx gti 1.6...

זכורים לי מגנזיום שונים, השחורים עם החורים המרובעים המקוריים של הbx כמו כן פסי קישוט אדומים על הפגושים וסמל gti באדום.

שלי היתה יבוא אישי עם צמד פנסי מורטי, וו גרירה מקורי והגה עץ מקורי. החזרת אותי עכשיו 15 שנים אחורה. כולי ירוק מקנאה.

מקווה שתקפיד לשתף...

בהצלחה

פורסם

אני מחפש ג'נטים מקוריים, היא יושבת עכשיו על ברזל עם טאסות אוטו-דיפו מחרידות.

גם של 205GTI 1.6 תופס במידה ומישהו מכיר או יודע על כאלה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

רכב יפה מאוד , ביצועים ... ככה ככה.. במיוחד במנוע 1.6 .

הוא כבד מדי למנוע הזה.

במיוחד אם משווים ל309GTI או ל205GTI בעלי אותו מנוע וכמה ק"ג פחות.

אם יש לך כוונה להחליף ג'נטים , אל תשלם עד שלא תרכיב אותם , אתה לא תוכל לשים כל אופסט שתבחר ,

תהיה לך בעייה במרווח של הגלגלים האחוריים.

יא אללה, יד ראשונה .. איזה כיף!

תמשיך לעדכן.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

אוטו מדהים תהנה, מי שואהב סיטרואן פשוט נאמן לרכבים שלו שנים ,חבר שלי קנה עכשיו CX מודל 73 או 74 לא זוכר בדיוק אבל במצב חדש כמו מהחברה ,אני נסיתי לשכנע אותו לקנות כמו שלך , תבלו יחד בהנאה .

• תוכן חדש...