Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BX16 GTI 1989

Citroën Visa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה אוטו!

הלבנה שלי 1.9 ידנית 1990 (אצלי כבר 13 שנים) (מותקן בה גם ABS),

יש לי עוד אחת 1991 כנ"ל ידנית 1.9 אך שחורה.

בהצלחה!

אלעד.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה BX GTI 1.6 היה דגם שהיה ייחודי לישראל ולעוד כמה שווקים מוכי מס (יוון ופורטוגל).

המנוע היה זהה לחלוטין לזה של ה 205 GTI עם 115 כ"ס.

הגיר היה זהה לזה של ה 1.6 הרגילה, למעט יחס העברה סופי קצר בהרבה, כמו בדגמי הסטיישן.

המיתלים היו מוקשחים לעומת אלו של הדגם הרגיל ומוטות המייצבים היו עבים יותר.

רמת האיבזור והגימור היו גבוהות אף יותר מבדגם ה TRS וכללו לוח מחוונים מפורט שכלל מד לחץ שמן ומד חום שמן, מושבים ספורטיביים עם ריפוד בדוגמת שטיח פרסי..

בנידוג לדגמי ה 1.9 של ה GTI, לדגם ה 1.6 היה גלגל הגה זהה לזה של ה BX הרגילה, ולא היו לה חישוקים קלים אלא צלחות גלגלים מפלסטיק שהיו שונות מבדגם ה TRS.

הביצועים היו טובים מה 1.6 הרגילה, אלא שזה בא על חשבון הגמישות בסל"ד נמוך.

עיקר המכירות היו בשנת 89', ובשנת 90' נמכרו מעט מאד כאלו.

מערכת הזרקה בעייתית ורגישה לדלק הישראלי המשובח באותה העת, הכריעה די מהר את גורל המכוניות, וחבל.

תתחדש ותהנה !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

איך אני מקנה!! איזה יפייפיה! בשנת 99 אבא שלי קנה כזאת GTI 1600 89 יד 1 בצבע תכלת שמורה ובמצב מדהים!! אחח איזה אוטו!!! כלכך חבל שהוא מכר אותה!!! שנה אחרי!! לצערי אני אין לי את המספר הרישוי שלה אבל היא נמכרה במצב תצוגה!

איפה מצאת אותה? אם אפשר לשאול?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אסף מזל טוב !!!

הפתעת בענק, BX , לא הייתי בכלל בכיוון !

אין ספק שתהנה, רכב עם המון ייחוד.

ככה בכזאת פשטות מחליפים סולקס/זניט ודוסלייר בבומבות, תמנונים ועכבישים?

מעניין מה הדודה מנאות וורשה אומרת על זה?

יש לי המון סנטימנטים ל-BX , כזוג צעיר ותפרן בזמנו, רכב החתונה שלי היה BX שנת 90

של ההורים.

תהנה מכל רגע ובבקשה תעדכן.

שי

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם

אוטו נהדר כשהוא נוסע, יחודי ומתכלה ולכן בסיס אספנות מצויין!

כמה כללים בסיסים לשמירה על הטריות.

סיטרואן עומדת היא סיטרואן מתקלקלת ולהיהפך, האוטו הזה חייב

לנוע בכדי לשמור על שלום המערכות.

החום הוא האויב מס' 1-2-3 שלו לכן חנייה במקום מוצל ומאוורר

כיסוי איכותי למניעת נזקי שמש והשארת קצוות החלונות פתוחים למניעת

עליית טמפ' מוגזמת בתוך הרכב!

טיפול תקופתי מקוצר, ללא קיצורי דרך, שמנים איכותיים, ורצוי לפנק את הרכב

בווקס וחומרים מונעי התייבשת.

מערכת דלק רגיזה, ולכן לנצל את ההזדמנות לניקוי מקיף שלה ושימוש בתוספים

יעודיים למניעת משקעיים.

מעבר לכך ורכב מהנה לנהיגה-תתחדש-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לפותח השרשור (אסף): מזל טוב ותהנה

אוטו מדהים תהנה, מי שואהב סיטרואן פשוט נאמן לרכבים שלו שנים ,חבר שלי קנה עכשיו CX מודל 73 או 74 לא זוכר בדיוק אבל במצב חדש כמו מהחברה ,אני נסיתי לשכנע אותו לקנות כמו שלך , תבלו יחד בהנאה .

לא היתה CX ב 73 ו 74, רק מ 75 (שיווק באירופה) אם זה רכב מהשנים הללו זו DS (הקודמת לה).

כך או כך רכב מעניין מאוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

אקזמפל יפה מאד, רכישה טובה ללא ספק :-)

גם אני רכשתי BX 1.9 TZS ידנית מיד ראשונה עם 121,000 ק"מ, אמנם קצת יותר מודרנית (1992) ולא GTI, אבל הרכב ממש תענוג :-D

המושבים של הBX הם ללא ספק מהטובים שישבתי עליהם, אני שוקל לקנות כמה גרוטאות ולעשות מהן מערכת ישיבה לסלון 8)

בכל מקרה, אם תזדקק, יש לי קצת חלקים קוסמטיים פנימיים, מעט מכאניקה, פנסים ואפילו הגה ספורט מקורי של סיטרואן :-D

אני בטוח שתהנה מהרכב :-)

כבר חתמתי...

פורסם

תודה לכל המגיבים, הרכב אכן יסע על בסיס יומי.

yairw, אשמח לכל סיוע מצידך, בהדרגה מאחר והתרוקנתי ממזומנים בגלל הנבלה הזו..:oops:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

בכלל לא הייתי אומר שהאוטו כבד מדי למנוע הזה- האוטו חצי עשוי פיבר וקל מאד, וממש טס (טוב- אני לא משווה אותו כמובן לאימפרזה טורבו המשופרת!)- כל חברי שניסו אפילו לעקוב אחריי עם רכבי 1.6 האחרים- אכלו אבק והגיעו כמה דקות אחריי, ולא ממש התאמצתי. לא יודע מה איתכם- לי הביצועים שלה הספיקו בהחלט בשביל להנות מהנהיגה, ואני לא צריך יותר. אגב גם 1.6 גרילה הייתה לא רעה בכלל!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בכלל לא הייתי אומר שהאוטו כבד מדי למנוע הזה- האוטו חצי עשוי פיבר וקל מאד, וממש טס (טוב- אני לא משווה אותו כמובן לאימפרזה טורבו המשופרת!)- כל חברי שניסו אפילו לעקוב אחריי עם רכבי 1.6 האחרים- אכלו אבק והגיעו כמה דקות אחריי, ולא ממש התאמצתי. לא יודע מה איתכם- לי הביצועים שלה הספיקו בהחלט בשביל להנות מהנהיגה, ואני לא צריך יותר. אגב גם 1.6 גרילה הייתה לא רעה בכלל!:twisted:

אתה צודק ב100%

ה BX שוקל בערך 1טון

הרכבים של היום שוקלים עשרות אחוזים יותר.

היום זהו המשקל המקובל לרכבים הקטנים כמו המזדה 2

• תוכן חדש...