Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובר בפעם הראשונה לדירה שכורה ומחר אמור לקבל את המפתח ורוצה להיות בטוח שאני לא מפספס שום דבר.

אני מדבר כמובן מה לשים לב ומה עלי לרשום מבחינת שעון החשמל, מים ואולי עוד דברים שאני לא מודע אליהם כדי שלא יהיו לי בעיות וחיובים שלא אמורים להיות על שמי.

אשמח לקבל את עצתכם רבת הניסיון

פורסם

יש לבדוק , מים , ארנונה , חשמל , ועד בית שאין חוב קודם, גז .

תרשום את מה שמופיע לך בכל מונה על דף ,(מים , חשמל ,גז) שאתה מתקשר לנציגי שירות להעביר לדוגמא את החשמל על שמך תרשום מספר פנייה ומתי התקשרת כי לי חברת החשמל אמרו לי שלא התקשרתי עד שאמרתי להם תאריך ושעה מדוייקים והם הקשיבו להקלטות , ויצאתי צודק כמובן.

פורסם

תוודא שבעל הנכס הוא לא חלאת המין האנושי.

אם יש לך הזדמנות לפגוש את הדייר הקודם שגר בנכס, תשאל אותו איך בעל הנכס מטפל בתקלות כגון סתימה (אם קרתה) או בעיות במוצרי החשמל בנכס (אם קיימים).

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

במידה וקיבלת את הדירה במצב שאינו מושלם - צלם. אם נניח קיבלת את הדירה ויש חור בקיר, בלטה שבורה, עובש בתקרה או השד יודע מה - צלם. אתה אף פעם לא יכול לדעת מה בעל הדירה ידרוש ממך לתקן כשתצא מהדירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צא מנקודת הנחה שכל נזק שקיים בדירה כשנכנסת אליה ולא דיווחת עליו ״ייפול עלייך״ ואתה תשא בהוצאות התיקון שלו כשתעזוב את הדירה.

ממליץ ביום חתימת החוזה לעבור עם בעל הדירה חדר חדר ולרשום כל נזק שיש בקירות, רצפה, דלתות, כיורים, אמבטיות, אסלות, שיש באמבטיה ובמטבח וכן הלאה.

לוודא תקינות כל מוצרי החשמל בדירה-מזגנים, דוד שמש\חשמל, תנור, מקרר וכן הלאה.

את כל הליקויים לרשום בדף אותו תצרף כנספח לחוזה ותוודא שבעל הדירה חותם על הנספח הזה ובמידת הצורך מתחייב לתקן את הליקויים כתנאי למימוש החוזה.

בהצלחה ומאחל לך למצוא בעל דירה נורמלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תנסה לסכם עם הבעלים, שמקרה של תקלה אתה מזמין בעל מקצוע, משלם לו ומקזז את הסכום משכר דירה על פי חשבונית.

זה עדיף על כל מיני בעלי מקצוע "חברים", שבעל הדירה ישלח אליך.

בדוק אם אין חובות לוועד הבית.

• תוכן חדש...