Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי לאנטיס 2001 1800,

רציתי לדעת האם יש דרך לנקות ואיך את המסננים של המזגן, (אם בכלל קיימים), אני מניח שכמו מזגן בייתי,

גם מזגן ברכב חייב לנקות מדי פעם.

כשאני נוהג ברכב מיד יוצא אוויר קר ונראה לכאורה שהכל תקין, הבעיה שאני מרגיש שהוא לא מקרר מספיק,

למשל בשעות הערב אני קופא אחרי 5 דקות אם אין שמש, וביום המזגן עוזר אבל הרגשתי ברכב זהה שהמזגן אצלו מקרר טוב יותר.

האם יש דברים בגו?

אודה לעזרה :)

פורסם
שלום,

ברשותי לאנטיס 2001 1800,

רציתי לדעת האם יש דרך לנקות ואיך את המסננים של המזגן, (אם בכלל קיימים), אני מניח שכמו מזגן בייתי,

גם מזגן ברכב חייב לנקות מדי פעם.

כשאני נוהג ברכב מיד יוצא אוויר קר ונראה לכאורה שהכל תקין, הבעיה שאני מרגיש שהוא לא מקרר מספיק,

למשל בשעות הערב אני קופא אחרי 5 דקות אם אין שמש, וביום המזגן עוזר אבל הרגשתי ברכב זהה שהמזגן אצלו מקרר טוב יותר.

האם יש דברים בגו?

אודה לעזרה :)

תמיד כשמדברים הגיון יש דברים בגו'. במערכת המיזוג ברכב יש מסנן אויר שמסנן את האויר שמגיע מהמפוח, כשהמסנן הזה סתום כמות האויר שהמפוח זורק יורדת וזה משפיע על תחושת הקרור. יש במערכת מסנן נוסף הנקרא מייבש , הוא נמצא בתוך המעגל של הגז ותפקידו לסנן חלקיקים ונוזלים החודרים למערכת, גם סתימה כאן תגרום לירידה באיכות הקרור. במקרה שלך לדעתי פשוט חסר גז.

ובכל מקרה אם לא החליפו את המייבש מאז שהרכב עלה לכביש, אני ממליץ להחליף אותו בזמן מלוי הגז החסר אחרי ביצוע ווקום וניקויי כל המערכת.

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לפנות אל מוסך וינר אשר נמצאים ברחוב האיטלקים 5 בחיפה.

אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום!

• תוכן חדש...