Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוז טי או נסטי? מה ההבדל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הדברים המוצלחים שיוצא לי להכין בבית בקייץ זה אייס-T ביתי

לוקחים סיר, מכינים בו תה באיזה טעם שרוצים, ממלאים בבקבוקי זכוכית מגניבים מאיקאה ומאחסנים במקרר

באמת, לא חבל על הכסף?

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
נשמע קצת מוזר, אבל יצא לי לטעום עם חברים את הפיוז טי, שאמור להיות אותו דבר בדיוק כמו הבקבוק הישן (חוץ מהעיצוב המכוער שנראה הרבה פחות טוב ומזמין והעיצוב של הנסטי) וכולנו ישר אמרנו שמרגיש קצת פחות מתוק.

חבל רק שקוקה קולה לא הורידו קצת מחירים כדי להיכנס לשוק מחדש.

הכל בראש.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

איך אומרים באנגלית?

you asked for it

רציתם יבוא חופשי, לפזר את הריכוזיות...

אוסם מיבאים נטסי מאיטליה.

אותם אנשים מרויחים יותר כסף על חשבון התעשיה בישראל.

IMG_1169.JPG

אייל

פורסם

אפשר לצרף את זה לחרם על אוסם, ולא לקנות לא את זה ולא את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
איך אומרים באנגלית?

you asked for it

רציתם יבוא חופשי, לפזר את הריכוזיות...

אוסם מיבאים נטסי מאיטליה.

אותם אנשים מרויחים יותר כסף על חשבון התעשיה בישראל.

מענין למה נסטי לא מפרסם שהוא על בסיס מים של סן פלגרינו .ייתרון על מי ברז של הפיוז.ליטר וחצי מי סן פלגרינו עולה יותר מ ה- 6 ש"ח.

פורסם
הכל בראש.

אני לחלוטין חולק על דעתך ידידי.

ישנם יחידי סגולה אשר מסוגלים להבדיל בנקל בטעמים של משקאות שונים.

אני למשל מסוגל להבדיל בין קוקה קולה לפפסי ול-RC. לא טמפו, כי לא שתיתי טמפו כבר בערך 20 שנה, לא זוכר את הטעם.

יש גם הבדל בין בקבוק קולה שקורר בפריזר לבין בקבוק קולה שקורר במקרר לאורך זמן.

ואפילו יש הבדל בטעמים של מים מינרלים. נביעות למשל מר לי, אבל מי עדן טעימים לי.

כך שלא הכל בראש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם יש מים שאני לא מסוגל לשתות זה אקווה נובה. מוסיפים לשם משהו שגורם לך להיות צמא אפילו שגמרת בקבוק שני ליטר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני לחלוטין חולק על דעתך ידידי.

ישנם יחידי סגולה אשר מסוגלים להבדיל בנקל בטעמים של משקאות שונים.

אני למשל מסוגל להבדיל בין קוקה קולה לפפסי ול-RC. לא טמפו, כי לא שתיתי טמפו כבר בערך 20 שנה, לא זוכר את הטעם.

יש גם הבדל בין בקבוק קולה שקורר בפריזר לבין בקבוק קולה שקורר במקרר לאורך זמן.

ואפילו יש הבדל בטעמים של מים מינרלים. נביעות למשל מר לי, אבל מי עדן טעימים לי.

כך שלא הכל בראש.

גם אני מסוגל להבדיל בין כל הטעמים שציינת. לא שמעתי על אדם שלא מבדיל בין סוגי הקולה, או בין טעמי מים מינרליים שלעתים המליחות בהם שונה מקצה לקצה. את מה זה סותר ? מדובר פה על אותו משקה בדיוק, עם אותו מתכון בדיוק.

אין שום שינוי במתכון, לכן אין שום הבדל אמיתי. אם אתה חש הבדל בטעם, כאמור, זה הכל בראש.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
גם אני מסוגל להבדיל בין כל הטעמים שציינת. לא שמעתי על אדם שלא מבדיל בין סוגי הקולה, או בין טעמי מים מינרליים שלעתים המליחות בהם שונה מקצה לקצה. את מה זה סותר ? מדובר פה על אותו משקה בדיוק, עם אותו מתכון בדיוק.

אין שום שינוי במתכון, לכן אין שום הבדל אמיתי. אם אתה חש הבדל בטעם, כאמור, זה הכל בראש.

המים,המים. כנראה שמים מבני ברק לא כמים מהדולומיטים.כל ההבדלים עליהם גאות חברות וויסקי/וודקה איריות/פולניות/קנדיות וכו הוא ב"מעין הפרטי הסודי שגילה רועה גמלים קווקזיים במרכז סקוטלנד ,ממשפחתנו במאה ה-11"...

פורסם

אני חולה על השטויות האלו. אהבתי מאוד נסטי (ובמיוחד את המבצע של שני בקבוקים קרים ב-15 ש"ח) והייתי לוגם כמה ליטרים בשבוע.

הנסטי נעלם, הפיוז מרגיש לא אותו הדבר (אני יודע שזה בראש) ואני מת להשיג את הנסטי החדש(?)!!

האם יימצא הצדיק שיספר לי איפה לעזאזל אפשר להשיג נסטי באזור מעלות-עכו-נהריה?

• תוכן חדש...