Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוז טי או נסטי? מה ההבדל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מענין למה נסטי לא מפרסם שהוא על בסיס מים של סן פלגרינו .ייתרון על מי ברז של הפיוז.ליטר וחצי מי סן פלגרינו עולה יותר מ ה- 6 ש"ח.

רק בישראל עולה ככה. כי אנשים משלמים.

רוצה לדעת כמה עולה בקבוק ליטר וחצי באיטליה? בסופר אקראי - בין 15-40 סנט. כלומר 0.75 - 2 ש"ח. כולל הרווח של החנות.

גם לבקבוק בודד, גם בשישיה שאני קונה ושם באוטו. יש גם מקוררים שעולים אותו דבר או כמה סנטים יותר.

התה בבקבוקים הכי טעים ששתיתי שם היה של סן בנדיטו. אבל לישראל לא מייבאים את התה שלהם, רק מים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור אחד ששתה המון אבל המון נסטי לפני הבלגאן, אני יכול להגיד בוודאות שהטעם של הפיוז טי הוא אותו הטעם ב 100%.

אין שום שוני בינהם לא במתיקות ולא בכל דבר אחר.

לא טעמתי את הנסטי החדש אבל מבחינתי גם אין צורך, נסטי ישן=פיוז טי.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם
גם אני מסוגל להבדיל בין כל הטעמים שציינת. לא שמעתי על אדם שלא מבדיל בין סוגי הקולה, או בין טעמי מים מינרליים שלעתים המליחות בהם שונה מקצה לקצה. את מה זה סותר ? מדובר פה על אותו משקה בדיוק, עם אותו מתכון בדיוק.

אין שום שינוי במתכון, לכן אין שום הבדל אמיתי. אם אתה חש הבדל בטעם, כאמור, זה הכל בראש.

יחי ההבדל הקטן, כמו שאומרים.

אוקיי, מקבל את התיקון.

אגב, האם הבקבוק עבר גם כן שינוי?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האם יימצא הצדיק שיספר לי איפה לעזאזל אפשר להשיג נסטי באזור מעלות-עכו-נהריה?

איפה זה?

צילמתי ביינות ביתן וראיתי שיש גם במגה בעיר.

זה בטח יגיע לכל הארץ בקרוב ויצרני התה קר האחרים יתחילו לצמצם עובדים

אייל

• תוכן חדש...