Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין חוש כיוון - מה הפתרון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עד לכך שהברווז באמת עושה עבודה מעולה בחוסר התמצאות תוך כדי שהוא מצליח לקחת אותנו לאיבוד פעמיים בחצי שעה כשהוא מונחה ע״י gps:p

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל אחד ויכולותיו, לי יש מזל - אשתי ואני משלימים זה את זו: בניווט עירוני אשתי עולה עלי בכמה מונים, במבט אחד מזהה רמז כלשהו שנתקלה בו ומובילה אותי. לעומת זאת בניווט מחוץ לעיר היא מנותקת לחלוטין, בעוד שאני מתמצא יחסית בקלות.

פעם שמעתי כי נשים וגברים (בהכללה כמובן, יש חריגות לכאן ולכאן) מנווטים בצורה שונה. נשים נסמכות הרבה יותר על תכסית וגברים נסמכים יותר על תבליט. מכאן הרבה פעמים לנשים יכולות עדיפות בניווט עירוני ולגברים בניווט מחוץ לעיר.

חוץ מזה, לנווט על מפה אילמת זה גברי :lol:

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
מכאן הרבה פעמים לנשים יכולות עדיפות בניווט עירוני ולגברים בניווט מחוץ לעיר.

נשמע לי די מופרך, יש הסבר פשוט יותר -

כשאתה מקבל הדרכה מאישה, היא בד"כ תיראה ככה:

"סע עד שאתה רואה 'קסטרו' מצד ימין,

שמה תפנה שמאלה ל'משביר',

אחרי המשביר יש איזה שלט של 'זארה' עם גדר צבעונית,

זה קצת אחרי זה".

אני לא ממציא את זה, בחיי!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל התגובות פה נראות לי קצת הזויות :-D אציין רק כי לאחר קבלת הרישיון לדו-גלגלי לפני כמעט 10 שנים (לאוטו היה עוד הרבה לפני) התחלתי לחרוש את כל הארץ.

מה שעשינו היה פשוט מאוד: 1 תיק מיכל (כזה עם מגנטים שנצמד למיכל הדלק) ו-1 מפה שנכנסת לכיס שקוף בתיק. אתה שם את העמוד הרלבנטי ומנווט לפי המפה.

אחרי כמה שנים אתה רואה שאתה מכיר את כל הארץ בעל-פה ודי מגחך על משתמשי GPS (בניווט, כן? ל-WAZE לדוגמה יש עוד שימושים כמו מכמונות ועומסי תנועה).

לכן עצתי היא זו - קנה מפה של "מפה" בכל חנות ספרים, בדוק היכן אתה גר והתחל לתכנן נסיעות לפי המפה.

הסתכל גם בגוגל-מפיות, שם אתה יכול כמובן לתכנן מוצא ויעד ולראות את הדרך וללמוד אותה. עבור ויזואלית על הדרך המסומנת, זכור נ.צ. כמו צמתים, מחלפים וערים שונות לידן אתה עובר.

בסופו של דבר כבר תזכור הכל לבד.

לשמחתי (אולי זה בא כפק"ל קיבוצניק) אין לי בעיית התמצאות, לרוב גם במקומות חדשים לפי "האף". כמו שנאמר יש כאלו שאכן לא יודעים כל-כך לנווט למרות שנים של נהיגה - לאלו אגיד שאין טעם לעשות את החיים קשים וכן להשתמש ב-GPS.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
האמת שאני מאוד רוצה סמארטפון, אבל המחירים יהיו גבוהים. יש סמארטפון בעלות של פחות מאלף שקל שיהיו לו מצלמה טובה וGPS ...

סמארטפןן - חוואווי אידאוס שנמכר ברמי לוי עולה פחות מאלפייה לחדש וממש בסדר.

יד 2 מלא משומשים בתקציב כמו גלאקסי s1.

מכשיר ניווט - המכשיר מ pandawill שחצי פורום פה קנה עןלה משהו כמו 60 דולר, כולל המשלוח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שמה תפנה שמאלה ל'משביר',

זה קצת אחרי זה".

גדול, מזכיר את המערכון של הגשש :"זה לא שוטר. זה בנק".

אני מדבר על רמזים אמיתיים - כמו מבנה של רחוב או פיצ'ר של בנין. הדוגמא הקלאסית היא ביציאה מתחנת רכבת תחתית - בעוד שאנ ימתחיל לחפש את השמש כדי לקבוע איפה הצפון (טוב לא בדיוק, אבל מתחיל לחפש שלטי רחוב או דברים דומים) אשתי קולטת איזה מבנה כללי של הרחוב ויודעת לאן לפנות. התנאי הוא שביקרה במקום קודם, אפילו אם הביקור חטוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שמה תפנה שמאלה ל'משביר',

זה קצת אחרי זה".

נו? זה בדיוק שימוש בתכסית!

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

חבל שאין בארץ תרבות של שתיה בחוץ - אחרת גם אתה היית יכול לנווט לפי פאבים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה אני היחיד שמשתדל לזכור את כול הפניות שאני עושה\או שלא עושה בלי קשר לרחובות וכו?

באמת שמצאתי את עצמי מסוגל להגיע לכול מקום ולחזור מבלי שאני יודע איפה היתי(מבחינת כתובת) או איפה עברתי.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני גם לא ממש זוכר כתובות, אני פשוט יודע להגיע למקומות לפי מבנים\חנויות או דברים בסגנון.

יש לי לא רחוק מהבית אולם ארועים שאנשים לא יודעים להגיע אליו אף פעם, אני לעולם לא זוכר כמה רמזורים צריך לספור עד להגעה לצומת שפונים ימינה לאולם, אני פשוט אומר להם "שאתם רואים מצד שמאל שופרסל, תפנו ימינה!"

באולם אחר אני פשוט אומר להם בצומת עם התחנת דלק...

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בעניין הרמזורים - כמה עיריותעשו דבר יפה, ומספרו צמתים מרומזרים. מקל מאוד על הדרכת אורחים ("סע עד רמזור מס' 5 ושם פנה ימינה"). הכרתי את הסידור לראשונה בראשל"צ ולפני כמ שנים הותקנו שלטים דומים בנשר. בכלל, הדרכה לפי סימנים תהיה יותר נוחה מספירת פניות, כיון שלעתים יש סימטאות, או רמזורים כפולים, ואז הספיקה משתבשת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נדפק לכולם השכל. מה אתם ממליצים לו על מפות? על לצאת חצי שעה יותר מוקדם? על להדפיס דברים מגוגל מאפס? אנחנו חיים בעידן הרבה יותר נוח.

את ה-GPS הזה קניתי לאמא שלי לפני כמה חודשים. עולה כ-300 שקל, עובד מצוין ויש הסברים בפורום איך למצוא ולהתקין עליו מפות מעודכנות (חפש GPS תחת שם המשתמש שלי בחיפוש מתקדם בפורום). קנה ותהנה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...