Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה לכרית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לכותרת. יש לי בתקופה האחרונה כאבי צוואר לאחר שינה. בעבר השתמשתי בכריות נוצות עד שהחלפתי למשהו סינטטי (כרית פשוטה מאיקאה). לנוצות אני לא מתכוון לחזור מטעמי היגיינה (כל מיני טפילים יכולים להתפתח בכריות טבעיות). יש לכם משהו מומלץ? משיהו שמע על ויסקו ג'ל - האם זה כדאי?

פורסם

אני יושן על כרית לטקס של Dunlopillo שקיבלתי במתנה כשקניתי מזרון של סימונס. היא לא זולה אבל הכי טובה שנתקלתי בה וניסיתי גם כרית נוצות, כרית קפיצים, כרית סיבי סיליקון וכרית ויסקו. היא נותנת תמיכה מעולה.

פורסם

אני ישן על כרית כוסמת. אחרי שעברתי את כל הפטנטים.

אצלי הבעיה שאני ישן על הבטן והצד לסירוגין וצריך גובה משתנה.

פורסם

חשוב לדעת, אם אתה ישן על הגב/בטן או על הצד.

אני ישן על הבטן והכרית שאני משתמש בה עם רכה ודקה.

כאחד שגם סובל הרבה מכאבי צוואר, אני יכול להגיד שניסתי המון, אבל באמת המון כריות. לדעתי אי אפשר לסמוך על המלצה של איש והכל אינדיבידואלי.

אי אפשר אומנם לישון בחנות, אך לשים לשנייה את הראש על הכרית אתה יכול, רק כך תוכל לדעת עם הכרית בכלל בכיוון עבורך.

פורסם
אני יושן על כרית לטקס של Dunlopillo שקיבלתי במתנה כשקניתי מזרון של סימונס. היא לא זולה אבל הכי טובה שנתקלתי בה וניסיתי גם כרית נוצות, כרית קפיצים, כרית סיבי סיליקון וכרית ויסקו. היא נותנת תמיכה מעולה.

גם אני ישן על כרית של לטקס, אבל לא כרית שעשוייה ממשטח לקטס אלא פתיתי לטקס דגם אלוורה (לא זוכר של איזו חברה). מומלצת בחום.

נקנתה בחנות של דר גב.

פורסם
ב לנוצות אני לא מתכוון לחזור מטעמי היגיינה (כל מיני טפילים יכולים להתפתח בכריות טבעיות).

אולי הטפילים כבר חדרו לי למוח, אבל אני מעדיף כריות עם מילוי נוצות (פריד או דומות) - פה יש אחת רכה ואחת עם קושי בינוני - גם אחרי שימוש של שנים רבות - איני יודע מי נוחה יותר... פעם זו ופעם ההיא. בערך כמו אלו שמצטרפות לשינה...

מה שאפשר לומר - כריות הפיבר למיניהן וגם היקרות - אינן נוחות לי. אפילו לא לילדים.

איני מבין מיהם המיקרובים והטפילים. תוכל להרחיב? אני אוהב שמיכות פוך, אז אחד ועוד אחד? אצלי עדיין שניים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אוהווווווו, במקרה נפלת על המומחה, אני מושקע לפחות 3,000 שקל כריות בחיים שלי.

תקופה ארוכה הייתה לי את "חלומות של ד"ר גב ואתמול קניתי את SMART FOAM של HOMEDICS,

ד"ר גב משווקים אותה גם כן.

כרית מאוד טובה ונושמת, גבוהה יחסית (ככה אני אוהב) וקשיחה, טובה מאוד לשינה על הצד.

"חלומות" יותר נמוכה ורכה ולכן הוחלפה, קשה נורא לראות איתה TV לפני השינה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

ממליץ על הכריות של הספה בסלון

אחרי כמה פעמים שהצוואר מתחשל עליהם, כבר שום דבר לא יכול להכאיב לו יותר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תיכנס לאחד החנויות של דר.גב או AEROFLEX ותבחר לך כרית:

http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=249

http://www.aeroflex.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D_%D7%A0%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9D.asp

אני כבר 4 שנים ישן על כרית של AEROFLEX מלטקס - נוח מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ממליץ על הכריות של הספה בסלון

אחרי כמה פעמים שהצוואר מתחשל עליהם, כבר שום דבר לא יכול להכאיב לו יותר

או, סוף-סוף יש בפורום הזה אחד שמבין!:king:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...