Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חבר רוצה לקנות רכב (ליאנה 2006)במכרז.

לרכב יש בדיקה ממכון מורשה אך לא ניתן להוציא אותו לבדיקה עצמאית.

אני הצעתי לו להתרחק מהמכרזים האלו, אך הוא טוען שבגלל שזה ממשלתי אין חשש לקומבינות.

מה דעתכם?

פורסם

הקומבינות שהחבר שלך צריך לחשוש מהן יותר הן שהמכרז מכור מראש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם יש רכבים שחוטים בעולם זה אלו, אפילו רכבי של השכרה שכול 3 ימים מישהו נוסע בהם לאילת וקורע להם את הצורה יותר שמורים מהם.

פורסם

מעיכות בשילדה? מנוע "נוקש יותר מדיי"?

ממליץ להתרחק. אולי אין חשש לקומבינות, אבל הרכבים הללו עברו "נהיגה" (מצטער, אבל אני לא יכול לקרוא למה שהם עברו נהיגה בלי מרכאות) פשוט נוראית. מכיר את האלה שנוסעים על 80 בהילוך ראשון, בתוך ביצה, ויוצאים למשטח מלא סלעים שכמה רכבי קרוס-אובר היו מפחדים מהם, במהירות גבוהה ולא מתחשבים בכלום? אז זה כאלה רכבים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז ניתן לומר זאת גם על 80 אחוז מרכבי הליסינג/השכרה שנמכרים והם נמכרים כמו לחמניות טריות, מי קונה היום מאנשים פרטיים כולם קונים מליסינג

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

78000 ק"מ לרכב ממשלתי, נראה כמו רכב שהיה צמוד למישהו שלא אוהב לנהוג.אולי דווקא הרכב הזה יכול להתברר כמציאה.

עריכה:אני רואה שהמכרז כבר הסתיים והרכב נמכר ב-31,600 ש"ח.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לא תמיד יש הצדקה לדעה שלילית מוחלטת על מכרזים כאלו.

זהו הימור ועל הרבה כסף. או שמרויחים, או שמפסידים, ופה יש גם באמצע - האוטו בערך בסדר אבל לא משהו.

רכבי מינהל הרכב מדגם פרטיות הם דומים לרכבי ליסינג. יש כאלו שהיו צמודים אצל מי ששמיעטו בנסיעות, יש כאלו שכל המשפחה והחברים לעבודה או לבית נסעו בהם. לא יודעים בעת התימחור, וזה שונה מליסינג שלפעמים אפשר לראות רישום אצל מי הרכב היה (איש אחד או שהרכב עבר מעובד לאחר וכמה פעמים) ולקחת לבדיקה עצמית.

אבל בשונה מהליסינג - במכרז הממשלה אפשר לתת הצעות זולות מאוד. 50% ומטה, עם ההימור של חוסר בדיקה עצמית.

יש גם רכבים הכי רגילים ששימשו לנסיעות מאומצות ובתנאים לא רגילים. קשה לדעת בלי לבדוק קידוחי איבזור והתאמות אחרות. דווקא אלו מתוחזקים היטב כי המשתמשים בהם מגיעים למקומות בהם אסור להיתקע.

בעיה אחרת היא העדפת סוחרים, גם אם לא מצהירים עליה - יש למבצעי המכרז העדפה של קליינטים קבועים, וקשה לבוא אליהם בטענות בגלל זה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...