Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למבינים

אני מחפשת יפנית או קוראנית (עייפתי מבילוי במוסכים),

תקציב של עד 15000 (אפשרי חריגה קלה מהתקציב),

חשיבות בסדר הזה :

אמינות (כבר כתבתי שנמאס לי להוציא זמן וכסף במוסכים) ויותר מזה להיתקע בכבישים.

בטיחות (אני חד הורית עם ילד ברכב והרבה נסיעות בין עירוניות).

חסכונית (נוסעת כ2000 ק"מ בחודש).

מנוע בגודל סביר (הרבה נסיעה בין עירונית ועליה לירושלים).

התקציב קטן, אבל אחרי פיליסה 95 , מאות שעות מוסך ואלפי שקלים רוצה לבחור נכון את הרכב הבא!.

גמישה בין אוטומט וידני אבל נוטה לכיוון ידני בעיקר כדאי לשפר שנתון, ולעצם הנהיגה.

תודה

פורסם

אם כבר אמין אז יפני , ואני משום מה נוטה מאוד מאוד להתחבר לצד ההונדה שבי , מסיבה כלשהי מעולם לא שמעתי על מישהו אחד שטיפל באוטו הזה באהבה וקרה לו משהו כמו רוב היפניות אבל מעבר לזה ראיתי לא מעט CIVICים שעשו 300 ק'מ ויותר ועדין ממשיכות לנוע , הבעיה שקשה למצוא את אותן השמורות . חפשי היטב היטב ואולי בתוספת סכום מועטה תוכלי לרכוש לך הונדה יפיפה וטובה:lol: גם אולי מאזדה חמודה תוכל להכנס בענין

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

• תוכן חדש...