Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 205/60/16 - המלצות לקנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

שאלה בנוגע לצמיגים:

אני חייב עכשיו להחליף זוג צמיגים קדמיים למיצובישי לנסר X שלי. מידת הצמיגים היא 205/60/16.

עשיתי סקר שוק קטן וכרגע מבולבל לגמרי.

לאחר בדיקת מחירי צמיגים באתר tires4u נסעתי לאוטו דיפו וביררתי מה מחירי הצמיגים אצלם.

לפי המחירון של אתר tires4u צמיגים בגודל המתאים עולים בין 580 לבין 1100 ש"ח לצמיג בודד (מדובר על צמיגי DUNLOP ו-CONTINENTAL). באוטו דיפו מבקשים 1140 ש"ח על זוג צמיגים של KUMHO (מבצע 1+1).

לכן נשאלת השאלה האם עסקה באוטו דיפו משתלמת או לא? איזה צמיג יותר טוב מבחינת שרידות ועמידות בכבישי ישראל?

צורת הנהיגה שלי רגילה - לא פרועה ולא של זקנים (למרות שרכב שלי בעל 143 כ"ס מתחת למכסה מנוע).

חייב עזרת המומחים בנושא וכמה שדחוף (כמעט עשיתי תאונה לפי יומיים בגלל הצמיגים השחוקים).

אודה על עזרתכם מכל הלב!

פורסם

שלום,

אם אתה מחפש צמיגים לא יקרים, מניסיוני אני ממליץ לך על FALKEN ZE912:

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=395821&AreaId=0&ManfCountry=ארץ

יש לך אופציה אולי עוד יותר טובה - YOKOHAMA C.DRIVE:

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=401439&AreaId=0&ManfCountry=ארץ

KUMHO צמיגים סבירים, אבל אין להם שום יתרון על FALKEN, גם לא במחיר.

אני במקומך היתי קונה YOKOHAMA C.DRIVE2 ב 400 ש"ח לצמיג וסוגר עניין.

צמיגים מקוריים של הרכב שלך DUNLOP SP2050 טובים אבל יקרים משמעותית יותר.

שים לב - אם הצמיגים המקוריים בעלי קוד מהירות V, אסור לך לקנות צמיגי בעלי קוד H.

בנוסף, תבדוק תאריכי יצור המוטבעים על כל הצמיגים, שיהיו משנת 2012.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה.

תראה, אני לא מחפש זול. אני מחפש איכותי.

אני עוד צריך לבדוק את האות של הצמיגים המקוריים. על האחוריים אם אני לא טועה רשום W92.

אגב, מדובר על צמיגים 205/60/16 ואתה ממליץ על 205/60/15.

ואו, בדקתי מחיר של DUNLOP SP2050. רוצים עליהם 600 ש"ח ליחידה. קצת יקר הייתי אומר.

P.S. עשיתי השוואת מחירים הרגע והבנתי ש-600 ש"ח לצמיג זה ממש לא יקר. ומסתבר שחברת DUNLOP לא הכי יקרה.

עכשיו אני בדילמה נוראית - על איזה צמיגים ללכת.

פורסם

סליחה, טעות שלי - הסתכלתי על המידה הלא נכונה.

תתעלם מהודעתי הראשונה לגמרי.

עניין קוד מהירות W נראה לי קצת מוזר לרכב שלך.

תראה ברישיון הרכב או על המדבקה על שלדת הרכב, מה קוד מהירות הנדרש ע"י היצרן.

אם זה W, תהיה מוגבל למספר דגמים מצומצם מאוד ויקר, אבל אלה החוקים - אסור להרכיב צמיגים בעלי קוד מהירות נמוך יותר מהוראות היצרן בכל הרכבים, החל מ 2006.

צמיגים בעלי קוד מהירות W במידה שלך יעלו החל מ 700 ש"ח לצמיג.

לידיעתך, FALKEN, TOYO או YOKOHAMA אלה חברות יפניות, גם אם הצמיגים מיוצרים במדינות אחרות.

ממה שראיתי, DUNLOP SP01 או GOODYEAR EFFICIENT GRIP בעלי קוד מהירות W עולים החל מ 700 ש"ח.

אם תגלה שיש לך אופציה לקנות צמיגים בעלי קוד V, המחירים יירדו לרמה של 550 ש"ח לדגמים סבירים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

או.קי. ירדתי למטה וצילמתי מספר תמונות.

המלצת יצרן: צמיגים 205/60/16 H92

מה שיש לי כרגע: קדמיים - DUNLOP SP2050 H92, אחוריים - VERSO MARANGONI W96

אחוריים סבבה לגמרי ואין טעם להחליף אותם, למרות שאני בדרך כלל מחליף ישר 4 צמיגים.

אז, אל מה אתה ממליץ ללכת?

CAM000130.jpg

CAM000170.jpg

CAM000180.jpg

פורסם

שאלה נוספת, האם יש אפשרות לטרייד אין בצמיגיות/פנצ'ריות? :?:

כלומר, אם אני ארצה להחליף את כל 4 צמיגים, אני אוכל לקבל הנחה על הצמיגים האחוריים שלי שהם כמו חדשים?

פורסם

בכל מיקרה הייתי מעביר את האחוריים קדימה וקונה זוג לאחור.

בקיצור, מותר לך לקנות צמיגים בעלי קוד H.

אופציה זולה - FALKEN ZE 912 92H ב 400 ש"ח לצמיג.

תמורה טובה למחיר, שקטים, אוחזים לא רע ולא נשחקים מהר.

אופציה יקרה יותר - DUNLOP SP 2050 מקוריים ב 600 ש"ח.

בין שתי האופציות האלה יש לך את TOYO CF1, לא רעים.

פורסם

אני ממליץ לקנות פאלקן ולהשאיר 400 ש"ח בכיס.

גם מרגוני שיש לך כרגע מאחור לא פאר הצמיגים, אבל הם גם לא רעים, ולכן אין סיבה להחליף אותם.

פורסם

תודה רבה! עזרת לי מאוד!

שאלה אחרונה, כל כמה זמן רצוי/נהוג/כדאי/חובה להחליף צמיגים על מנת לא להגיע למצב שהם גורמים לכמעט תאונה?

• תוכן חדש...