Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת מערכת ב 18-15 אלף ש"ח

vini5
שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום!

צריך עזרה בייעוץ למערכת חדשה. אני אוהב לשמוע חזק ואיכותי מחפש סאונד קר יחסית אבל שיהיה נקי ומדוייק ,חשבתי על סט של פוקל K2P 3 WAY אם משהו מכיר ? נא לעזור! התקציב שלי לכול המערכת הוא 15 אלף ש"ח פחות או יותר פלוס התקנה

כרגע יש לי קומפוננט של בוסטון אקוסטיק הסידרה הגבוה וראש של קלריון 855 מגבר JL AUDIO וסאב של SOUDSTREAM RUBICON.

תודה על העזרה !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדגם של הרכב שלי הוא סיטראון ברלינגו,הדגם של המגבר הוא לדעתי 400\4 צריך לבדוק מה יש לי מאחורה...

מגבר מונו שלי לסאב הוא CUTINGADGE זה מגבר מאוד ישן. הסט הקידמי הוא בוסטון פרו 6.5".

רוצה להחליף את כול הרכיבים במערכת אולי אני אשאיר את הסאב .

חשבתי על הסטאפ הבא:

סט של פוקל K2P 3WAY עם מגבר אולי של AUDISON

סאב של הרץ או אם אשיג במחיר טוב סאב JL W6 מגבר מונו גם AUDISON

ויחידת ראש שאני מחפש של פיוניר P9

אם למשהו יש המלצות לסטאפים אחרים? נא עזרו לי!

לגבי חיווט צריך גם עזרה.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...