Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לעדן קצת את הפגיעה באסטתיקה ע"י כך שתעשה לוגו על הרשת של השמשה האחורית ולא על צדי הרכב.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה לא רוצה להדביק, תביא מאופיס דיפו נייר A4 שבצד אחד הוא מגנט, ותדביק את הלוגו על הנייר הזה וגזור אותו, וכך תוכל לשים את הלוגו על ידי מגנט ולא הדבקה ישירה על הצבע.

פורסם

מגנט לדעתי פתרון פחות יעיל, ילדים תלשו לי את האנטנה, מגב, סמל. לחבר לקחו שמשה!!!

אז מגנט? סתם כי זה מציק להם בעין הם יקחו וישימו לאמא על המקרר.

לגבי החוק שדיברתם עליו, לדעתי הוא כבר תקף, ונקרא נוהל 6, כל רכב חברה (רכב שרשום ע"ש חברה) מחוייב לשם מדבקת "איך אני נוהג", זה החוק בגדול בטח יש סייגים והוראות נוספות שאיני מודע להן.

בכל מקרה, החלטתי להזמין מדבקות!

יש עכשיו קופון דיי משתלם של 10 מדבקות ב200 במקום ב400 בביז-קופון, מדבקות ויניל שעמידות בתנאי חוץ.

אחרי שאדביק, אעשה כמה סיבובים בת"א, ואחזור לעדכן האם מחלקת הזמנות קורסת תחת עומס הלקוחות החדשים שנוהרים אלינו.

פורסם

תבדוק היטב האם הקופון כולל גראפיקה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תבדוק היטב האם הקופון כולל גראפיקה!

מ"ז גרפיקה?

הגרפיקאי שהכין לי את כל המיתוג והלוגו השאר לי את כל הקבצי מקור, שלחתי להם את הלוגו בגודל המבוקש.

מה נותר להם לעשות?

הלוגו שלי מרובע, לכן אין להם חיתוכים או התאמות.

פורסם

הפתרון הכי טוב הוא מדבקות הצללה.

אתה מדביק אותן על החלון בצורה נורא פשוטה.

כאשר היא על החלון האחורי אתה יכול להוסיף גם טלפון וכל מיני דברים שתרצה-שטח גדול,על החלונות מאחורה גם אפשר אך עם זזאת רצוי שיהיה שם החברה,הלוגו והטלפון.

כשתרצה למכור את הרכב/לנקות אותו,אתה פשוט מושך את המדבקות מהחלונות,אם נשאר קצת דבקק אתה מוריד אותו עם מים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מ"ז גרפיקה?

הגרפיקאי שהכין לי את כל המיתוג והלוגו השאר לי את כל הקבצי מקור, שלחתי להם את הלוגו בגודל המבוקש.

לזה התכוונתי. אם כבר יש לך את הגראפיקה, הכל בסדר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אצלי יש על כל הרכבים כולל שלי ושל אבא שלי.

כשאנחנו מגיעים לפגישות או לשטח אין לנו מה להתחבא וככה ברור מאיפה באת. חוץ מזה זה גם עניין של תדמית וחוסן כלכלי של חברה. חברה שמחזיקה רכבים מטופלים ושמורים ומדגמים לא סטנדרטיים רק מעידה על עצמה שהיא רצינית ומסודרת ולא חאפרית.

היית קונה מוצר יקר שמצריך גם שירות ממישהו שבא עם טנדר סקודה חבוט ללא כל זיהוי של החברה העומדת מאחוריו?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מומלץ אולי אם יש לך באמת צורך בפרסום.

במקרה שלי הלקוחות לא נמצאים בארץ ואת הספקים מעניין שהכסף ייכנס לחשבון. הרכב כמובן עושה רושם מסוים אבל לא משחק תפקיד עיקרי ואפילו לא קרוב לזה. לוגו זה לא מה שישנה להם ולרובם אגב אין. חוץ מכמה חברות ענק עם ציים גדולים.

אגב בהסטוריה של החברה עוד לא קרה שהיו יותר משני רכבים (לא מיוחדים) ובשביל זה להחזיק מדבקות, מה גם שאין לי צורך בהגברת מודעות ואנשים שייכנסו בגוגל יכולים לגלות במקסימום שזו חברה יצואנית שאין להם בה שום צורך.

הרכב נשאר אסטתי ונקי מכל מדבקה שהיא, אין גם סימנים מזהים של חב' הליסינג ואני אוהב את זה ככה. לרוב בד"כ חושבים שזה רכב של אבא בכל מקרה.

לגבי מדבקות המלשינון... אין בכוונתי להפעיל שירות טלפוני לחב' בה העובד היחיד שנוסע עם רכב זה הבוס (אנוכי) והעוזר כשיש (פוטר לאחרונה). אני גם תוהה כיצד יידע השוטר שצריך לעצור אותי על חוסר המדבקה מלבד האפשרות שיציץ ברשיון הרכב ויגלה שהרכב רשום על שמה של חב' ליסינג (מצד שני מי אמר שלא לקחתי את הרכב בעסקת ליסינג מימוני פרטי?).

בתעודת הביטוח אפשר לראות גם שם חברה אבל למיטב זכרוני כבר אין חובה להציג ביטוח.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

גם אצלי השם של החברה והמוצרים שלה לא מעניינים אף צרכן פרטי וקהל היעד בארץ מכיר אותנו טוב מאוד אבל עדיין זה עושה את שלו. כמו שאמרת, כשאתה בא חושבים שבאת עם האוטו של אבא שלך וזה לא מוסיף כבוד לחברה.

מה שכן, מדבקות לוגו צריכות להיות באיכות טובה ולא סתם זבל שנראה זוועה.

פורסם

מבחינת שיווק זה לא יעזור לעסק שלך.

אף אחד לא יראה "שמעון תקשורת" על רכב ואז ירוץ הביתה לגוגל לחפש "שמעון תקשורת".

אלא אם כן תצבע את הרכב עם מבצעים מיוחדים וטלפון בכל מקום אז אולי תשיג כמה לקוחות.

להרגשה העצמית אולי זה יעזור אבל חוץ מזה אין לזה שום משמעות...

פורסם

המקום היחיד שאני מסכים להדביק פרסום של עסק/אתר שאני משתמש בו הוא המסגרת של לוחית הרישוי.

הסיבה העיקרית היא שלא ניתן להשיג היום לוחיות כאלה ללא פרסומת של בית העסק שממנו רכשת את המסגרת של לוחית הרישוי אז המדבקה שלי מכסה את הפרסום שלהם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
גם אצלי השם של החברה והמוצרים שלה לא מעניינים אף צרכן פרטי וקהל היעד בארץ מכיר אותנו טוב מאוד אבל עדיין זה עושה את שלו. כמו שאמרת, כשאתה בא חושבים שבאת עם האוטו של אבא שלך וזה לא מוסיף כבוד לחברה.

מה שכן, מדבקות לוגו צריכות להיות באיכות טובה ולא סתם זבל שנראה זוועה.

כנראה לא הסברתי את עצמי טוב. בתחום העיסוק שלי יודעים מי אני וכשאני מגיע אין בכלל שום ספק. אני מנהל חברה (לא מתחבר להגדרה מנכ"ל), מגיע לעשות עסקים ו"מזהים אותי מרחוק". כולם מכירים את כולם מה שנקרא. יש חשיבות מסויימת על מה אתה מתגלגל, כמו גם איך נראה המשרד שלך, אם יש בו מקרר יינות ואם יש לך סוסים וכו' וכו'. בעיקר פוזה ונושא לסמול-טוק.

אנשים זרים ברחוב חושבים שזה רכב של אבא וגם אם היה לי לוגו של חברה כלשהי עדיין היו חושבים כך. אין הרבה מנהלי חברות או מנהלים בכירים בשנות ה-20 לחייהם (שנראים ילדים) ומסתובבים עם רכבים מקבוצה 5+. כבר יותר סביר לפגוש בן למשפחה מבוססת על רכב יוקרה מ"ילד" מנהל על סקודה כזו או "רכב מנהלים" טיפוסי... אגב אם תראה בחור צעיר על רכב יוקרה/פנאי מפואר לרוב תחשוב שקיבל אותו מההורים ולא שהקים עסק והרוויח. כנ"ל לגבי בלונדיניות בג'יפים נוצצים.

המקום היחיד שאני מסכים להדביק פרסום של עסק/אתר שאני משתמש בו הוא המסגרת של לוחית הרישוי.

הסיבה העיקרית היא שלא ניתן להשיג היום לוחיות כאלה ללא פרסומת של בית העסק שממנו רכשת את המסגרת של לוחית הרישוי אז המדבקה שלי מכסה את הפרסום שלהם.

אתה מתחכם :wink: אבל יש את המסגרות הדקורטיביות דמוי ניקל (או שאולי זה אמיתי) שלא רשום אליהן כלום. לי יש כאלה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

מסכים בהחלט.

המצב אצלך 'חמור' יותר, כי יש לך רכב של 'מבוגרים'.

במקרה שלי אני בכלל לא בטוח שאנשי עסקים מבוגרים יותר שמים לב שמדובר בקופרה וכנראה פשוט אומרים לעצמם - לאון.

בסופו של יום, בהחלט יש חשיבות לסוג הרכב, מצבו החיצוני ומראה המשרד (וכמובן לבוש...).

אבל אני מעריך שזה תופס פחות משקל כשלא מדובר בעסקאות של מליונים.

מה גם שהרבה מהפגישות מתקיימות במשרדים או אז הרכב בחניון גם ככה ואין לו משמעות.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

זהו שאצלי חלק לא מבוטל מהפגישות כולל יציאה לשטח או בכלל נערכות באתרי עבודה.

כעיקרון עדיף רכב צנוע ושמור מגדול ומוזנח אבל מבחינת משרדים בתעשייה לא תמיד המפואר יותר הוא הטוב יותר. הם צריכים להיות פרופורציוניים לגודל וגם אז כשמתפנה הסכום שתכננת להרחיב את המשרדים אתה תקנה מכונה חדשה.

גם לגבי לבוש, חשוב להתאים אותו לאדם ולסיטואציה בה הפגישה מתקיימת. כשאני מגיע לפגישה עם מנכ"ל או איש כספים אני אתלבש אלגנט אבל אם אני נפגש עם מהנדס ביצוע בשטח אבוא עם ג'ינס, חולצת T ונעלי עבודה.

• תוכן חדש...