Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

יש לי קליאו בי 2 שנת 2002 נפח מנוע 1100.

היום בבוקר מלאתי מים רגילים במקום שממלאים מים ושמן 10w/40 של prestone (יש מצב ששמתי קצת יותר שמן מהמקסימום שרשום) ולא ניסיתי להתניע.

אחרי כמה שעות באתי לאוטו לסוע הוא עושה את הרעש של הסטרטר רגיל אבל לא מגיע להתנעה של הרכב.

מישהו יודע להגיד לי מה הבעיה? יכול להיות שזה בכלל לא קשור לשמן?

תודה!

פורסם
שלום...

יש לי קליאו בי 2 שנת 2002 נפח מנוע 1100.

היום בבוקר מלאתי מים רגילים במקום שממלאים מים ושמן 10w/40 של prestone (יש מצב ששמתי קצת יותר שמן מהמקסימום שרשום) ולא ניסיתי להתניע.

אחרי כמה שעות באתי לאוטו לסוע הוא עושה את הרעש של הסטרטר רגיל אבל לא מגיע להתנעה של הרכב.

מישהו יודע להגיד לי מה הבעיה? יכול להיות שזה בכלל לא קשור לשמן?

תודה!

דבר ראשון- יש להשתמש בנוזל קירור איכותי ולא במי ברז,במיוחד במכוניות צרפתיות שדורשות יחס ופינוק מיוחדים :evil:

לעניין,כדי להתחיל לבדוק מהיכן הבעיה יש לבדוק ראשית ניצוץ והאם מגיע דלק.בנוסף, אם קיימים אמצעי מיגון כמו קודן/אימובילייזר יש לבדוק שאינם מונעים את התנעת הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא כל כך ברור מה מילאת, איפה ולאן?

הוספת מים למנוע עצמו או ברדיאטור? הוספת שמן למנוע?

תנסה להסביר בדיוק מה עשית ומה היתה הסיבה שבכלל חשבת שצריך היה לגעת?

פורסם

עשיתי בדיקה שיגרתית של מים לרדיאטור ושמן למנוע.

הייתי צריך להוסיף קצת מים וקצת שמן, אחרי שהוספתי הוא לא התניע. כמו שאמרתי הסיבוב של הסוויץ' בסדר אבל כשאני מסיים את הסיבוב והוא אמור להתניע הוא לא מצליח. את הרכב קניתי לפני מס' חודשים, מים מלאתי כבר כמה פעמים אבל שמן זה פעם ראשונה שאני ממלא (לאוטו הזה). כמו שזה נראה לי אולי יש לזה קשר לשמן בגלל שזה קרה אחרי שמלאתי אותו (אני לא מבין גדול במכניקה של האוטו). הדגם (10W/40) של השמן מתאים לרכב הזה?

פורסם

לא צריך להיות קשר בין המילוי עצמו לחוסר התנעה

אולי שיחררת נגעת באיזו צינורית ואקום. תבדוק את זה.

תבדוק שיש סטרטר(אם חלש תעזר בכבלים) שמגיע ניצוץ לפלגים ומגיע דלק.

אם יש לך שכן מכר שמבין תעזר בו.

אחרת תזמין שירות דרך שיניעו לך או גרור למוסך

פורסם

קודם כל כמו שכתבו מעלי, המנע משימוש במי ברז. כמו כן הוספה של מעל המקסימום לא מומלצת לשמן המנוע.

וכמובן שלא אמור להיות קשר בין התקלה לבדיקה שביצעת אלא אם כן באמת ניתקת משהו בטעות.

יש סטרטר חזק או עייף ?

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אם היית צריך למלא מים כבר כמה פעמים אז יש בעיה. מערכת המים היא סגורה ולא צריכה לנזול. סע למוסך (כשהרכב יניע שוב).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...