Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי ג'לדה עור צבי שתפתי את הרכב וניקיתי אותו והג'לדה משאירה לי פירורים מוזרים של ג'לדה

השאלה שלי אם זה ככה בשטיפה הראשונה או שהג'לדה לא מקורית...

תודה אלמור :)

פורסם

כניראה שהיא לא איכותית,גילדה מעור צבי אמיתי לא משאירה כלום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני קניתי פעם ג'ילדה מעור צבי.

היא הייתה יקרה יחסית, יבשה טוב, אבל כושר הספיגה שלה ואורך החיים שלה היה קצר מזה של הסינטטית הטובה, היא התפוררה עם הזמן.

הג'ילדה הסינטטית (הטובות, לא אלו של ה-20 שקל) עושה עבודה מצויינת ומחזיקה שנים רבות.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

יש ספוגים וכפפות עם כיסוי כמו למכונת פוליש: סוג של שיערות בד עדינות. מחזיק הרבה זמן, לא משאיר סימנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני קניתי מעור צבי ומסכן הצבי שהפשיטו את עורו.

קניתי מטלית סנטטית לבנה כמו של המכוני שטיפה היא עושה את העבודה מצויין ומחזיקה זמן רב.

פורסם

לא חבל על הצבי? חיה יפה שלא עשתה רע לאף אחד.

המטליות האלה לא יעילות ואני מקווה שיעלמו מהמדפים בקרוב.

לייבוש הרכב מומלץ להשתמש במטליות מיקרופייבר שיעילות בהרבה.

http://www.ebay.com/itm/1pc-Microfiber-waffle-big-dry-towel-cloth-cleaning?item=390151468191&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI&itu=UCI&otn=5&po=LVI&ps=63&clkid=8950724732607637415

• תוכן חדש...