Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז פגע לי אוטובוס באוטו, רשמים מחוויה דווקא מוצלחת

itaysamurai
שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום

ערב טוב,

סיפור שקרה כבר לפני חודשיים וחצי, אך המתנתי עם פירסומו עד שהכל ייסגר.

יום אחד אחרי הצהריים, קפצתי עם אשתי והבן שלנו לאכול גלידה. כבר מהבית אני שומע מנוע של אוטובוס ברחוב,

עניין יוצא דופן שכן אין תנועת אוטובוסים ברחוב שלנו ובטח שאין לו מה לעמוד ביציאה מהבית.

עם היציאה לרחוב התגלתה התעלומה - מדובר בהסעה שאגד מספקת למפעל בטחוני מהאיזור. מפונקים. עד הבית.

למה הוא עומד באמצע הרחוב, כמה ס"מ מאיימים מהאלפא המטונפת שלי?

כי השכנה הסתומה עומדת עם רכבה באמצע הרחוב הצר (רוחב של 3.5 מכוניות בין מדרכות) ולא מאפשרת לאוטובוס לעבור.

צועקים לה, מסמנים עם הידיים, צופרים - שום דבר לא חודר את הקליפה והיא ממשיכה לעמוד באמצע.

כבר ראיתי את הסכנה בהתהוותה ולפני שהספקתי להגיב, נהג האוטובוס התחיל בתמרון שהתחיל טוב והסתיים בזה:

12014.jpg

18032012928.jpg

18032012923.jpg

גילוח למשעי. כמובן שזה נזק קל יחסית מהפוטנציאל של בהמה של 5-7 טון שמנסה לז*** אלפא בתולה וזכה

ואין שום נזק לשלד ולמתלה, אבל זו תחושה מחורבנת לראות את הרכב שלך נדחק ע"י אוטובוס. מה גם שזה לא פאנל פריק והתיקון לא פשוט.

התעשתי מהר והתקדמתי לכיוון האוטובוס, רק שהוא נתן גז ועף משם תוך כדי פיזור ענן שחור לפרצוף שלי.

מאחר והיינו בדרך לגלידה, אז היו לי בכיס מפתחות של ה-mighty לאנטיס של אשתי.

בזעקת 1.6 אוטומט רדפתי אחרי האוטובוס שלא שם לב לרכב שנצמד אליו וצופר בעצבנות.

בפנייה הראשונה חסמתי אותו ואז כמובן התחילה מסכת ה"מה פתאום, זה לא אני, בכלל לא נולדתי כשקרה המקרה המזעזע".

תוך כדי שאני תלוי לו על החלון, התקשרתי למשטרה והם הפתיעו והופיעו אחרי 3 דקות!

אמנם השוטר הודה שאם אין נפגעים אז אין לו מה לעשות בעניין, אבל הנהג הבין שהוא נפל על התימני הלא נכון וחזר למקום הפגיעה.

שוב אותה התבכיינות שפסקה רק כשהוא ראה את הצבע הירוק שהתנוסס בגאון על האדום העמוק של האלפא שלי (ופיסות אדומות עלהפגוש שלו).

עם פרטי הנהג בידיי התחלתי בבירורים מול מחלקת הביטוח של אגד שכל שיחה או ניסיון בירור נענים בלאקוניות ואני כבר הרגשתי

איך אני נופל בסבך הבירוקרטיה של חברה גדולה. במקביל התחלתי אודישנים לפחחים וצבעים באיזור שלי.

שנים שאני רואה פה עבודות צביעה ופחחות סוג ז' ומאחר וגם עבדתי בחדר צבע עם צבעי רכב כמה שנים, אין סיכוי שאוריד את הסטנדרטים על הרכב שלי.

אלה שפסלתי אפילו לא שווים את השורותבפוסט הזה. בושה למקצוע. לעומתם, ביקור במוסך שזכרתי לטובה מתיקון שהעניקו לחבר

נתן את הבינגו. שימוש מינימלי עד כמה שניתן בחומר פחחים, עבודה עם כלים יעודיים ואיכותיים וצבעי-על אחד שעושה התאמות צבע מושלמות.

הבעלים שמע את הסיפור ושאל אותי אם אגד שלחו אותי אליו. "לא, באתי לבד. למה?" - "כי אנחנו מוסך הסדר שלו" (!!)

שיחה מהירה לשמאי מטעם אגד שאישר לבעלים שיש תביעה כזו ומחכים לשמאי הראשי שייתן החלטה.

תוך יומיים - שיחה מאגד. "מקבלים עלינו את האשמה והתיקון יעשה על חשבוננו לחלוטין".

whoot? ככה? בלי לריב? בלי איומים?

בחזרה למוסך. הבעלים (שני אחים יחסית צעירים ואביהם שמפקח מלמעלה) אדיבים ונחמדים לאללה, כמעט לא מתאימים לסצנה.

אני משתדל לא להעיק אבל לא מצליח לי, כי אני גם עובד קרוב אליהם והתייצבתי לחפירות כמעט כל יום.

דוגמא למקצועיות: הפח המעוך נמשך החוצה ע"י מכשיר שמלחים את עצמו לפח וע"י ידית שרצה עליו, מושכים את הפח החוצה.

לא חיתוכים, לא מילוי של 5 קילו בונדו. משיכה שלקחה שעות ארוכות ואז שיוף והשחזה עד שהכל במקום.

עוד: אתם רואים שגם הדלת והכנף צבועים ביסוד למרות שלא נפגעו. הבעלים התעקשו לעשות תיקון מה שנקרא "רחב"

כדי לטשטש עד כמה שניתן את האיזור המתוקן. אם התיקון היה מסתיים בדלת (כלומר רק הכנף היתה נצבעת),

עם כל המקצוענות של הצבעי, היה נראה הבדל בין הפאנלים.

משום מה, זו התמונה היחידה שאני מצליח להעלות מהתהליך.

001016.jpg

001020c.jpg

בתום שבוע, כפי שהתחייבו - "בוא לאסוף את האוטו".

001021z.jpg

001024l.jpg

001025.jpg

001026.jpg

את האוטו קיבלתי אחרי ווקס וביום שמש בהיר כך שהיו לי כל האמצעים לבדוק, להתרשם וממש להתרגש מהעבודה הקפדנית והאיכותית, מהאהבה של העובדים למקצוע שלהם, מהעקשנות שלא ליפול לחאפריות הפשוטה. מהפחד שהאוטו יראה כמו פולו ארקלינו ביום טוב, לא הכנסתי לתיקון חלקים נוספים שנפגעו מעט עם השנים כמו הדלת האחורית ופגוש קדמי שאכלו כמה שפשופים, ולמראה התוצאה די התבאסתי על זה. לא נורא, נשמור את הכסף לשיפורים שתכננתי להכניס.

מילה טובה בהחלט לאגד. החוויה הישראלית כוללת גם המון מלחמות עם החברות הגדולות, כולנו מכירים את זה. למעט הנהג והסדרן שניסו לערבב (ואחרי ששמעתי על העונשים שמשיתים עליהם, ממש ריחמתי על הנהג), הטיפול היה מהיר, ענייני ולא מתחמק.

השכנה עדיין סתומה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמח שנגמר כך, התוצאה לא פחות ממדהימה.

אשמח לקבל את פרטי המקום בו בוצעה העבודה.

אני מתכנן פחחות וצבע לפיג'ו בזמן הלא כלכך רחוק וזה נראה כמו המקום לעשות את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למעט הנהג והסדרן שניסו לערבב (ואחרי ששמעתי על העונשים שמשיתים עליהם, ממש ריחמתי על הנהג), הטיפול היה מהיר, ענייני ולא מתחמק.

שמח לשמוע שהתיקון יצא מוצלח ומדוייק - רק מילה אחת על הנהג:

אל תרחם על הנבלה ! הוא ברח לך עם האוטובוס ועוד הכחיש את המקרה. מצידי שיחגגו עליו 4 כושים חרמנים.

אם הייתי המעסיק שלו - זה היה היום האחרון שלו בעבודה. נהגים כאלה שעובדים בחברה כמו "אגד" וכך הם מייצגים אותה - עדיף שישבו בבית.

מזלך שהצלחת לתפוס אותו על חם - אחרת הפוסט שלך בפורום גם היה נראה אחרת לגמרי.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ירוק אגד לא מתאים לאלפא שלך... :roll:

התיקון לפי התמונות נראה מעולה, תוצאה יפה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

תודה חברים.

כיאה לחוקי הפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3504041&postcount=507

אני מסכים שהיה פה צירוף מקרים רציני. לא הייתי אמור להיות בכלל במקום וברור שאם זה היה ההיפך, הייתם רואים פה פוסט נאצה ומעשי נקמה לרוב. הילד רצה גלידה, מי אני שאתווכח עם בן שנתיים אחרי יום עבודה? :-) הכל בזכותו, כפרה עליו.

ברור לי שהנהג לא היה עוצר מיוזמתו ולכן הייתי נשאר עם אוטו דפוק וקנס של 5-6K ש"ח לטובת התיקון,

או לחילופין עם פוליסה פגועה ותיקון חאפרי במוסך שהוצע לי מטעם הביטוח.

הפניתי כלפיו מעט רחמים רק בגלל שזה נגמר חיובי, העונשים שם קשים (לעיתים בגובה משכורת, כך לפי חבר+חבר פורום יקר

שאביו פנסיונר אגד).

אני מניח שהייתי מסיק שאוטובוס פגע ברכב (גובה הפגיעה + צבע) ובגלל שעוברים רק שניים ביום (הסעת בוקר וערב),

הייתי גם יכול להצליב מידע, אבל ברור שהייתי נתקל בחומה בצורה. פה היה לי את הפוגע ממש בידיים (תרתי משמע).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת נראית עבודה לתפארת. אפילו תפוזיות לא רואים!

העובדה שהחליטו לתקן את כל הצד מעיקה לי קצת, אמנם כמובן היתרונות ברורים אבל אני לא יכול להתנער מהעובדה שאולי עשו את זה רק כי היה "צ'ק פתוח" מאגד. מיותר לציין שזה לא מוריד במאומה מאיכות העבודה, רק טיפ-טיפה מיושרם של בעלי המוסך (בכל זאת ישראלי, אני אמצא על מה להתלונן :lol: )

רעיון טוב להעמיד את הרכב עם הצד "החדש" למדרכה, שיסדרו גם את הצד השני אם כבר :lol:

*השורה על השכנה: גאונות

מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמח שהכול הסתדר,אני מקווה שיפתרו את הנהג,גם נסע מהמקום ועוד התחיל להכחיש:evil:

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכבוד הוא לאגד, לא לנהג שמייצג אותה.

רק כשאני מסתכל על הצורה ששחזרו אצלך את ה"קוים" של הרכב, במיוחד את ה"קנט" מעל הגלגל..

אני מבין את רמת העבודה.

אצלי לפני חודש הפחח עשה עבודה זהה והקו המשוחזר יצא הרבה יותר מטושטש, שלא לדבר על התפוזיות אצלי.

you get what you pay for

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...