Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורץ לרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הזוי

אני מחנה בחניה של קניון איילון איפה שהאוטובוסים,

יצאתי מהרכב וסתם התחלתי לשטוף את החלונות,

משום מקום מגיע בן אדם וצועק פורץ פורץ אתה פורץ לרכב

אני אומר לו שזה הרכב שלי ושיתחיל להירגע,

הוא בשלו פורץ, זה לא הרכב שלך וכו וכו אני מתקשר לעירייה/ למשטרה

להתלונן עלייך שאתה פורץ

בסוף הוא עשה טלפונים ובטלפון הוא אמר לאן שהתקשר מס רכב ושפורצים

התחלתי להתעצבן ולקלל אותו עוד שניה לא הייתי יודע מה עושה לו

וכול זה קרה בצהריי יום

שמעתם כזה דבר?

לאזרחים משעמם?

משהו חדש?

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז היית מחכה שם עד שתגיע ניידת, מראה לשוטר את הרשיונות עם השם שלך ואותו אזרח מודאג היה חוטף על הראש מהשוטרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מזכיר לי משהו אצלי...

לפני 15 בשירותי הצבאי, אחד החיילים אצלנו ביחידה, בני"ש, התחרפן, ומסתבר שהיה לו עבר נפשי שהחביא שהגיע אלינו.

אחרי שעלה לגג עם חלוק והתחיל לצעוק דברים הזויים, הביאו לו אמבולנס, תפסו אותו, ושלחו אותי יחד איתו לאשפז אותו בכפייה בבית החולים לחולי נפש בטירת הכרמל. שם לא הסכימו לקבל אותו, ושלחו אותנו עם מונית לבית חולים זהה בבאר יעקב. השעה היתה כבר 15:00, וכל זה לאחר שלילה שלם קודם לא ישנתי בגלל שכל הלילה ניסינו להרגיע אותו. שהגענו לבאר יעקב, והפסיכיאטר המראיין שאל מי זה *****(השם שלו), הוא הצביע עלי ואמר "הוא". בהתחלה עוד צחקתי, אבל בשלב מסויים מחוסר שינה והעובדה שהפסיכיאטר באמת התחיל להאמין שזה אני, ועוד שניה 2 אחים גדולים היו באים וכופתים אותי ומאשפזים אותי, הוצאתי חוגר והראתי לו מי אני באמת. :-D

הסיפור שלך נשמע כמו מתיחה של חבר'ה משועממים, אל תתפלא אם תראה את זה כסרטון ביוטיוב או משהו בסגנון.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אם יהיה סרטון באינטרנט שמתויג תחת השם "פרוץ נתפס" או משהו בסגנון, ויהיה סרטון שלו מנקה את השמשות של הרכב שלו, הוא הולך לעשות הרבה כסף בתביעה עד הוצאת דיבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זה הזוי

אני מחנה בחניה של קניון איילון איפה שהאוטובוסים,

יצאתי מהרכב, הלכתי לרגע למלא מים בדלי וסתם התחלתי לשטוף את החלונות,

משום מקום מגיע בן אדם וצועק פורץ פורץ אתה פורץ לרכב

אני אומר לו שזה הרכב שלי ושיתחיל להירגע,

הוא בשלו פורץ, זה לא הרכב שלך וכו וכו אני מתקשר לעירייה/ למשטרה

להתלונן עלייך שאתה פורץ

בסוף הוא עשה טלפונים ובטלפון הוא אמר לאן שהתקשר מס רכב ושפורצים

התחלתי להתעצבן ולקלל אותו עוד שניה לא הייתי יודע מה עושה לו

וכול זה קרה בצהריי יום

אני בא להכנס לרכב ומגלה שהוא לא נפתח....

שיט! זה באמת לא הרכב שלי!

שמעתם כזה דבר?

לאזרחים משעמם?

משהו חדש?

התחילו לנקות לשכנים את השמשות?

תיקנתי לך8)

פורסם

קרה לי משהו דומה,חניתי את הפנדה באחד הרחובות בנהריה,ובערב חזרתי לרכב,אני לוחץ על השלט לא פותח,מנסה לפתוח את הידיות,מציץ פנימה לראות הקודנית מקבלת חשמל ועוד מנסה כלום,ממול אני רואה בן אדם ברכב שמסתכל עלי כול הזמן, איכשהו אני מסתכל שמאלה ואז רואה את הפנדה שלי,הסתבר שפנדה שחורה כמו שלי חנתה כמה מכוניות לפני הרכב שלי.:oops:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קרה לי משהו דומה,חניתי את הפנדה באחד הרחובות בנהריה,ובערב חזרתי לרכב,אני לוחץ על השלט לא פותח,מנסה לפתוח את הידיות,מציץ פנימה לראות הקודנית מקבלת חשמל ועוד מנסה כלום,ממול אני רואה בן אדם ברכב שמסתכל עלי כול הזמן, איכשהו אני מסתכל שמאלה ואז רואה את הפנדה שלי,הסתבר שפנדה שחורה כמו שלי חנתה כמה מכוניות לפני הרכב שלי.:oops:

קרה לי אותו דבר! אחת הפדיחות :lol:

פורסם

אני מחכה לחברה מתחת לבית שלה.

שכן שלה באותו הרכב בדיוק מחכה מתחת לבית שלה.

מנחשים לאן אני הולך עם זה?

היא: "מה קורה מאמי?"

שכן שלה: "שלום גם לך 8)".

היא: "אהההה!! אני מצטערת איזה פאדיחה".

אחר כך קיבלתי בראש, כי היא חשבה שראיתי אותה הולכת לכיוון הרכבשלו ולא אמרתי לה כלום, מה שנכון :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לחבר יש פורד פוקוס ,בסיום משמרת לילה בעבודה הוא נוהג לעבור עם ג'לדה על הרכב.

אני יושב על הספסל מולו עם כוס קפה ומביט בו כיצד הוא מלקק את הרכב כמו הכנה לתערוכה,

בסיום הליקוק הוא מוציא את המפתחות מהכיס בכדי להכנס לרכב.

ברגע שהוא לחץ על הנעילה המרכזית ,הרכב שהיה ליד ציפצף ונפתח , הפלא ופלא

הרי זה הרכב שלו שהרגע נפתח.

אני לא זוכר מתי צחקתי ככה לאחרונה כמו שצחקתי למראה האידיוט שבמשך חצי

שעה הבריק רכב של מישהו אחר.

Gn'f'R

פורסם

לי היה מקרה יותר יפה - לפני למעלה מ-10 שנה היתה לי רנו 14 לבנה. יום אחד יצאתי מהבית, פתחתי את הדלת במפתח וניסיתי להניע. אבל, שומו שמים - המפתח לא מסתובב בסויץ'. ואז שמתי לב שהדאשבורד בהיר, ואני רגיל לכהה. מתברר שהמפתח למכונית שלי התאים גם למכונית מאותו דגם של השכנים. למזלי הם היו חברים טובים, לא כעסו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא זוכר מתי צחקתי ככה לאחרונה כמו שצחקתי למראה האידיוט שבמשך חצי

שעה הבריק רכב של מישהו אחר.

:lol: הבחור מספיק חולני כדי "ללקק" את הרכב, אבל לא מספיק בשביל לזהות את הרכב שלו :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

זה מה נקרא "אוקסימורון" בלעז. או סתם "מורון" :lol:

קרה לי משהו דומה.

בעברי הייתה לי פיאט מריאה זהובה, כרכב ראשון.

ליל שישי אחד, אני ואשתי מסתובבים באיזור מרכז הקונגרסים בדרך חזרה מסרט (או אל הסרט? לא זוכר) ומדברים. אני רואה מריאה זהובה חונה, מתבאס קצת, מדבר לרגע על שלי כשאני עומד ליד הפיאט, משנה נושא, נשאר לעמוד לרגע, ואומר לאשתי "טוב, יאללה, בואי נזוז".

אז היא באה לפתוח את הדלת של הפיאט...

איזה ביאוס קיבלתי, אחרי שדקה לפני זה אמרתי לה כמה אני מתגעגע לאוטו הזה :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בזמן שאני מתגלגל על הרצפה הוא רץ אליי במבוכה " ערן ,ביננו כן? אל תספר לאף אחד ,בסדר "

, " כן כן ביננו ,מה אתה מתרגש ,בקטנה "

למחרת כולם התייצבו עם הרכבים שלהם בתור אצלו על הבוקר :lol:.

Gn'f'R

• תוכן חדש...