Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורץ לרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי נתן את הרכב שלו (בלנו לבנה שרכש יום קודם, במקום אקסנט לבנה שהייתה לו) לחבר והא נסע לנתניה.

בשעה 23:00 החבר מתקשר ואומר לאחי שהרכב לא נפתח ולא מגיב לשלט. אחריי שאחי שואל אותו אלף שאלות ומבין שהרכב לא נפתח, הוא מחליט לנסוע איתי לראות מה הבעיה.

חמש דקות אחרי שיצאנו לכיוון של אותו חבר הוא מתקשר ואומר לנו שהוא הצליח לפתוח את הרכב- המטומטם לא שם לב שאחי החליף את האקסנט וניסה לפתוח אחת דומה לה עם השלט והמפתח. אני לא מקנא בו אם הייתה תופסת אותו משטרה, או בעל הרכב שאותו הוא ניסה לפתוח.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי קרה שנכנסתי לרכב אחר ונכנסו לרכב שלי אבל זה לרוב נגמר ב"סליחה" ולצאת מהרכב.

יום אחד אני עובר באחד ברמת החייל ורואה את בן דוד שלי. הוא לא קלט אותי אז אמרתי לו אני אלך להבהיל אותו (קטע שאנחנו עושים אחד לשני כבר עשר שנים). אני בא אליו מאחורה קופץ עליו ומתחיל בקריאות "מה קורה יא מניאק". הוא בבהלה גדולה ניער אותי, אני מסתכל עליו וקולט "רגע, אתה לא בן דוד שלי" :| . אנחנו מסתכלים אחד על השני כאשר הבחור מולי חיוור כמו סיד, ופשוט התחלנו להיקרע מצחוק :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

נזכרתי בסיפור שקרה לאבא שלי בשנת 1997. אז כך הייתה לאבא שלי סקודה פורמן שנת 92 אז הוא נסע לעבודה ברכב ושכח את המפתחות באוטו, כאשר הוא הגיע לעבודה הוא הוציא את המפתחות מהסוויצ' וסגר את החלונות ויצא מהרכב והדלת משום מה תמיד הייתה ננעלת בכל פעם שהיינו סוגרים את הדלת אז אבא שלי ניסה איכשהו להיכנס לרכב כי החלון לא היה סגור עד הסוף והוא לא הצליח אז אחרי כמה נסיונות של לפתוח את הדלת אבא שלי נאלץ לחזור לשדרות בשביל להביא את המפתח ספייר (מזל שהסיפור קרה באשקלון).:-D

Volkswagen POLO 6R

פורסם
...איזה רכב זה?

בלאט, זו שברולט כלשהי

לא, יש לו פנסים שחורים מוזרים...

האמת, לא הבנתי מה מצחיק כאן.

שאנחנו שומעים את השיחה הזאת במגה-פון :lol:

פורסם
מקרים מוזרים זה התחום שלי.

מקרה #1:

אני עוצר בצד הכביש ומחכה לאסוף חבר מהעבודה. בוהה בנתיים מהחלון.

נפתחת הדלת של הנוסע, מתיישבת לידי אישה שאני לא מכיר ומסתכלת עלי ככה :shock: אני בתגובה מסתכל עליה ככה :shock:

הרגשת WTF חזקה באוויר, אף אחד לא אומר מילה. אחרי 5 שניות של WTF אומרת "סליחה" ויוצאת.

:lol: :lol: :lol:

מקרה #2:

אני עוצר בצד הכביש ומחכה לאסוף חבר מהעבודה. בוהה בנתיים מהחלון.

נפתחת הדלת מאחורה, מתיישבת אישה שאני לא מכיר (אחת אחרת הפעם) ואומרת לי "קח אותי לקניון"

אני אומר לה "מה"? :shock: היא "קח אותי לקניון,נו!" ... "צאי מהאוטו, מהר אבל!":evil: . יוצאת.

ולא, לא היה לי אוטו שדומה למונית.

:lol:

מסקנה מ2 הסיפורים הנ"ל:

להפסיק לאסוף חברים לעבודה? :roll:

מקרה #3:

די עדכני, כבר עם האוטו הנוכחי.

אני יוצא לאוטו במטרה לסוע לאנשהו, רואה ילד ערס יושב לי על המכסה מנוע כאילו זה ספה שלו בבית ומסביר לילדה פרחה שעומדת מולו על הפוקוס האצ' (בצבע "שחור ערס") שהוא קנה או שקנו לו לאחרונה.

אני מגיע לשם, אומר לו "זה לא ספה, קום", הוא עונה לי שזה האוטו שלו, אני פותח את האוטו עם השלט ואומר לו שאם הוא עדיין יהיה על המכסה מנוע אחרי שאני אתניע ואכניס להילוך, אני פשוט דורס אותו, ואז דורס אותו עוד פעם רק כדי לוודא. אז הוא בשלב זה החליט שעדיף לקום.

לאורך כל השיחה הפרחה הייתה ככה :shock: ולא הבינה איך זה שבן אדם זר כרגע הגיע ונסע עם האוטו של החבר שלה.

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

אל תעיז להפסיק עכשיו! אני נקרע פה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חובבנים... לפני כמה שנים ישבתי בבית שלי בסלון, פתאום מישהו פותח את הדלת של הבית, סוגר אחריו ומתחיל לעלות במדרגות! רק כשהוא הגיע לקומה השניה נפל לו האסימון שהוא נמצא בבית הלא נכון.

Way down the lane away, Living for another day

פורסם
אני מחכה לחברה מתחת לבית שלה.

שכן שלה באותו הרכב בדיוק מחכה מתחת לבית שלה.

מנחשים לאן אני הולך עם זה?

היא: "מה קורה מאמי?"

שכן שלה: "שלום גם לך 8)".

היא: "אהההה!! אני מצטערת איזה פאדיחה".

אחר כך קיבלתי בראש, כי היא חשבה שראיתי אותה הולכת לכיוון הרכבשלו ולא אמרתי לה כלום, מה שנכון :)

זה קורה לחברה שלי כל הזמן, אבל עם כל מכונית היא פשוט מקרה מיוחד.

כל פעם שהייתי אוסף אותה מהרכב היא פשוט הייתה באה ונגשת לרכב הראשון בשורה עד שהיא הייתה עוברת רכב רכב ומחפשת אותי בפנים.

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

פורסם
השרשור הזה גרם לי לתהות -

מה קורה לבנאדם עם נניח מאזדה 3 כסופה\מוזהבת בחניון של חברת הייטק?

או עם קורולה לבנה בחניון של אלביט... איך לעזאזל הוא מוצא את האוטו שלו?

מזכיר לי..

סחבק מחנה בחניון של העבודה. גרנדיס אפור עכבר דנדשה בת יומיים. בלי סמנים מחשידים (מדבקות חברה וכאלו.)

סחבק גם לא זוכר את מספר הרישוי שלו - אולי במעומעם את ההתחלה.

אחרי כמה שעות, צריך לצאת לאיזו פגישה במרכז. יורד לחניון ומגלה 4 גרנדיס אפור עכבר, אחד ליד השניה, מספרי רישוי עוקבים (ליסינג או לא?) וכל המניאקים האחרים גם בלי מדבקות חברה. גם הם קיבלו רכב חדש...

מאחר ולא קיבלנו את המפתח עם הנעילה המרכזית, אני מתחיל לגשש אחרי סימנים מזהים ולהציץ בחלונות ובסוף מתייאש ומנסה עם המפתח. אמממה, פדיחה. החניון הומה אדם. אז מה עושים?

ניגשים לרכב כמו אבו עלי, מכניסים את המפתח, ומסובבים.

אחד, שתיים, שלוש, ארבע, אף אחת לא נפתחת.

סעמק.

מנסה שוב, ושוב,ובאיזשהו שלב מקבל את הג'ננה ומנענע בכח את הדלתות.

פתאום, צעקה: "הלו מה אתה עושה? גנב! הלו עזוב את האוטו הלו." ואני רואה איזה רוסי ענק שרץ אלי בטירוף.

סחבק נהיה לבן כמו מספר רישוי דיפלומטי.

אחרי שהבחור הבין מה קורה ושאני לא גונב לו את הרכב, (ליסינג אבל חברה אחרת בכלל) שמתי לב לאיזו גרנדיס אפורה שעומדת בכלל במקום אחר...

כמובן שהמפתח התאים:shock:

וכמובן שאי אפשר בלי אשתי.

מסתבר שגם היא סובלת מתסמין הכניסה לרכב הלא נכון.

אבל אצלה קרה משהו שחבל על הזמן.

הורדתי אותה ליד כספומט. ובינתיים עוצרת לפני מזדה 5 אפורה. גם ממנה יוצאת מישהי וניגשת לכספומט.

בינתיים אישתי חוזרת, ובלי להתבלבל נכנסת למזדה וסוגרת את הדלת.

אני מתחיל לצחוק אבל..פתאום המדזה נוסעת.:shock:

מרוב הלם חולפות כמה שניות עד שאני מתעשת.

בינתיים המזדה נוסעת איזה 30 מטר ואז נעצרת בבת אחת ואשתי נורית כמו כדור מהרכב כולה אדומה כמו עגבניה.

התברר שהנהג במזדה מעופף יותר ממנה, בכלל לא הסתכל מי נכנסה ופשוט התחיל לזוז עד שהעיף מבט וגילה משהו מוזר.

פורסם

גיסי היה בקבע עם 205 צבאית.

יום אחד נסענו יחד למצהל בגני התערוכה...מגיעים ראשונים ומחנים בחנייה ממול בגני יהושוע ראשונים.

בסיום היום יוצאים לחניה מלאת 205 צבאיות.

מוצאים עצמנו עוברים שורה שורה ומחפשים 3 ספרות במספר רישוי...זה לקח לפחות שעה וחצי.

פורסם

הרגתם אותי מצחוק חבר'ה..אנשים במשרד לא מבינים מה כ"כ מצחיק בפורום מכוניות :lol:

לי קרה משהו די מפגר ולא מצחיק עם פורד פיסאטה 96 כסופה שהייתה בבעלותי משהו כמו 5 שנים.

סיימתי בחינה בטכניון ויצאתי ממנה מוטרד בטירוף, נכנסתי לפיאסטה כסופה והתחלתי לנסוע..כל הדרך רק חשבתי על הבחינה ואיך פתחו לי ת'תחת.

כשהגעתי הביתה הבנתי שזה לא הרכב שלי :shock:

אין לי מושג איך המפתח הניע, אולי בגלל שהמפתח שלי היה טיפה שחוק..אבל בחיי שלא הרגשתי.

אז אם למישהו בטכניון הוזזה פורד פיאסטה כסופה מתישהו ב2008 מהחנייה שליד המעבר חצייה של חומרים - מצטער, לא התכוונתי...

פורסם
קרה לי משהו דומה,חניתי את הפנדה באחד הרחובות בנהריה,ובערב חזרתי לרכב,אני לוחץ על השלט לא פותח,מנסה לפתוח את הידיות,מציץ פנימה לראות הקודנית מקבלת חשמל ועוד מנסה כלום,ממול אני רואה בן אדם ברכב שמסתכל עלי כול הזמן, איכשהו אני מסתכל שמאלה ואז רואה את הפנדה שלי,הסתבר שפנדה שחורה כמו שלי חנתה כמה מכוניות לפני הרכב שלי.:oops:

מקרה מלפני שנה (במיוחד בשבילך HM) :

רק כמה ימים לפני זה קיבלתי את המאזדה מבאדג'ט.

נסעתי לקניון רננים, החניתי ב"חניון הגג"- זה עם הקומות...

חוזר לאוטו, מכניס מפתח לדלת (זה מלפני השרשור עם התקנת שלטי הנוחות אצלי :)), פותח, מתיישב, ופתאום שומע צעקות "גנב,גנב!! מה אתה עושה" ומישהו בא אליי בריצה.

שתי חניות ממני חונה עוד מאזדה דומה ל"שלי" באופן מחשיד.

צריך להמשיך?

נגמד בזה שנראיתי ככה: :oops: +התנצלויות חוזרות ונשנות שלי.

מזל שלי שלא נפלתי על איזה חמום מוח חמוש, שהיה מחסל את ה"גנב החוצפן" ללא נוהל מעצר חשוד מסודר.

מאז (נשבע בהן צדק) אני מסתכל על המספר רישוי בכל פעם בדרך לפתוח את הדלת.

הרי לא חסרות מאזדות בצבע "שמפניה"...

דא"ג- עד עכשיו אני לא מבין מה שווים הצילנדרים של מאזדה אם זה נפתח כ"כ בקלות עם מפתח של מאזדה אחרת...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
השרשור הזה גרם לי לתהות -

מה קורה לבנאדם עם נניח מאזדה 3 כסופה\מוזהבת בחניון של חברת הייטק?

או עם קורולה לבנה בחניון של אלביט... איך לעזאזל הוא מוצא את האוטו שלו?

ראה סיפור למטה... ;)

אחת לחודש אני מגיע למשרדי החברה שלי בנתניה, בחניון התת קרקעי יש גם שירות לשטיפת הרכב.

החניתי את הרכב ליד ונקלעתי לשיחה עם מנהלת קשרי לקוחות של החברה בעוד היא מחכה שיסיימו לשטוף את המכונית.

באופן מפתיע - מאזדה 3 ליסינג.

הבחור מהשטיפה צועק "מאזדה" והיא ישר קופצת ואומרת שלי.

מקבלת את הרכב (כבר מונע) נכנסת ונוסעת הביתה...

אתם כבר מנחשים מה קרה, נכון?!

אז היא לא ניחשה!! :)

רק יום למחרת בהגיעה ביציאה לכיון המשרד התברר לה שהחליפה מכוניות עם מישהי מחברה אחרת בבניין...

זאת רק בגלל שהקוד לא עבד והרכב לא הניע...

:roflmao::roflmao:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בצבא הייתי נהג בוס של קצין בכיר (היום הוא עוד יותר בכיר). נסענו יום אחד לקריה, הוא יוצא מהרכב ו'פוקד' עליי להיות פה באיזור

עוד חצי שעה. רק מה?! היה כנס של קצינים בכירים באותו היום!

אחרי שלושת רבעי שעה אני רואה אותו הולך במהירות לכיוון הרכב, אני נכנס לאוטו, מתניע, שם מזגן, והופ! הבחורצ'יק נעלם.

אחרי כמה שניות אני רואה אותו יושב ברכב ממולי וחייל צעיר מנסה בעדינות להגיד לו שהוא טעה ברכב!

הוא יצא בעצבים על הפדיחה, אני הדלקתי אורות, צפירה קלה, והוא נכנס לאוטו.

עוד לפני שאמרתי משהו הוא אומר לי: "שתוק וסע!". ואני פשוט נקרעתי מצחוק....:-)

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

תמישכו. תמשיכו. קרעתם אותי מצחוק :sissies:

1. אני נכנס לתחנת רענון בכביש 6 ומחנה את הרכב בחניות האחרונות ממש ליד הבית קפה.

קונה קפה וחוזר לאוטו,

מסמס תוך כדי הליכה, ניגש לרכב ופותח את הדלת,

:shock: למה המושבים שלי בצבע אדום???

חוזר כמה צעדים לאחור ומגלה שזו פורש באותו הצבע.

כנראה שבעל הפורש לא נעל את הרכב.

2. לא יודע אם זה קשור אבל, יום אחד עליתי לרכב במטרה לנסוע לקנות כמה דברים בסופר הקרוב שנמצא בכרמיאל, אחרי חצי שעה אני מוצא את עצמי בצומת יגור, תוהה לאן לעזאזל אני צריך להגיע ואיך הגעתי לפה. :lol:

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...