Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורץ לרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי פעם עם הג'אסטי בערד... הייתה לי ג'אסטי עם 4 חלונות שחורים וחור בגודל של תפוז באגזוז :lol:

טנדר של משטרה רודף אחריי,וקורא לי ברקע "סאלים,חלאס עם המשחקים... תעצור בצד". מכיוון שלא קוראים לי סאלים החלטתי שלא לעצור.

בסופו של דבר עצרתי לקנות סיגריות באיזה דוכן על הכביש,פתאום יוצא אליי שוטר... ומסתכל עליי בהלם ושואל "סאלים?"

"לא אחי,אני לא סאלים" אני מקס נעים מאוד 8).

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא זוכר מתי צחקתי ככה לאחרונה כמו שצחקתי למראה האידיוט שבמשך חצי

שעה הבריק רכב של מישהו אחר.

קבלו תיקון.

קרה לי פעם עם הג'אסטי בערד... הייתה לי ג'אסטי עם 4 חלונות שחורים וחור בגודל של תפוז באגזוז :lol:

טנדר של משטרה רודף אחריי,וקורא לי ברקע "סאלים,חלאס עם המשחקים... תעצור בצד". .

הרגת אותי מצחוק עכשיו ! :roflmao::roflmao::roflmao: אני בוכה מרוב צחוק !

Gn'f'R

פורסם

רוצה לשמוע משהו מצחיק יותר? באמת,שערד קוראים דברים הזויים....

עם הקאוואליר החדשה יותר,אני יוצא מרחוב דו סטרי בערד, ביציאה מאיזה פארק... וטנדר של המשטרה צועק לי ברקע תעצור... רק שהוא לא מזהה את הרכב :lol: וברקע שומעים את הלחשושים שלו עם השוטר השני במבטא רוסי כבד " שטו זה מאשינה?" "בלאט אטא שברולט קקויטה" "נייט אוניבו פנסים סטרניי צ'ורניי"

רק בגלל מסכת הצחוקים שתקפה אותי באותו רגע לא יכולתי להתרכז ולהפסיק לצחוק לו בפנים :lol:

הוא רק ראה את הפרונט של האוטו :)

פורסם
לחבר יש פורד פוקוס ,בסיום משמרת לילה בעבודה הוא נוהג לעבור עם ג'לדה על הרכב.

אני יושב על הספסל מולו עם כוס קפה ומביט בו כיצד הוא מלקק את הרכב כמו הכנה לתערוכה,

בסיום הליקוק הוא מוציא את המפתחות מהכיס בכדי להכנס לרכב.

ברגע שהוא לחץ על הנעילה המרכזית ,הרכב שהיה ליד ציפצף ונפתח , הפלא ופלא

הרי זה הרכב שלו שהרגע נפתח.

אני לא זוכר מתי צחקתי ככה לאחרונה כמו שצחקתי למראה האידיוט שבמשך חצי

שעה הבריק רכב של מישהו אחר.

רגע, אז מאיפה הוא הביא את הג'ילדה עם הוא ניקה רכב אחר? :?

Volkswagen POLO 6R

פורסם

השרשור הזה גרם לי לתהות -

מה קורה לבנאדם עם נניח מאזדה 3 כסופה\מוזהבת בחניון של חברת הייטק?

או עם קורולה לבנה בחניון של אלביט... איך לעזאזל הוא מוצא את האוטו שלו?

פורסם
השרשור הזה גרם לי לתהות -

מה קורה לבנאדם עם נניח מאזדה 3 כסופה\מוזהבת בחניון של חברת הייטק?

או בחניון של הקניון?! :shock:

(בעזרת הציפצוף בשלט, ידידי, בעזרת הציפצוף...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מקרים מוזרים זה התחום שלי.

מקרה #1:

אני עוצר בצד הכביש ומחכה לאסוף חבר מהעבודה. בוהה בנתיים מהחלון.

נפתחת הדלת של הנוסע, מתיישבת לידי אישה שאני לא מכיר ומסתכלת עלי ככה :shock: אני בתגובה מסתכל עליה ככה :shock:

הרגשת WTF חזקה באוויר, אף אחד לא אומר מילה. אחרי 5 שניות של WTF אומרת "סליחה" ויוצאת.

מקרה #2:

אני עוצר בצד הכביש ומחכה לאסוף חבר מהעבודה. בוהה בנתיים מהחלון.

נפתחת הדלת מאחורה, מתיישבת אישה שאני לא מכיר (אחת אחרת הפעם) ואומרת לי "קח אותי לקניון"

אני אומר לה "מה"? :shock: היא "קח אותי לקניון,נו!" ... "צאי מהאוטו, מהר אבל!":evil: . יוצאת.

ולא, לא היה לי אוטו שדומה למונית.

מסקנה מ2 הסיפורים הנ"ל:

להפסיק לאסוף חברים לעבודה? :roll:

מקרה #3:

די עדכני, כבר עם האוטו הנוכחי.

אני יוצא לאוטו במטרה לסוע לאנשהו, רואה ילד ערס יושב לי על המכסה מנוע כאילו זה ספה שלו בבית ומסביר לילדה פרחה שעומדת מולו על הפוקוס האצ' (בצבע "שחור ערס") שהוא קנה או שקנו לו לאחרונה.

אני מגיע לשם, אומר לו "זה לא ספה, קום", הוא עונה לי שזה האוטו שלו, אני פותח את האוטו עם השלט ואומר לו שאם הוא עדיין יהיה על המכסה מנוע אחרי שאני אתניע ואכניס להילוך, אני פשוט דורס אותו, ואז דורס אותו עוד פעם רק כדי לוודא. אז הוא בשלב זה החליט שעדיף לקום.

לאורך כל השיחה הפרחה הייתה ככה :shock: ולא הבינה איך זה שבן אדם זר כרגע הגיע ונסע עם האוטו של החבר שלה.

V5

פורסם

בזמנו הייתי לוקח לאבא שלי את הקורולה פעם בכמה שבועות, לקחתי אותה ערב אחד ונסעתי להופעה ליד בקניון איילון, חניתי עם הפנים למדרכה כך שרואים את הבגאג' כשעוברים ליד האוטו, בזמנו הייתי מזהה את הקורולה שלנו כי הטמבון האחורי היה מתקלף במקום צבע כסף, היה פלסטיק שחור ומגעיל, אני וחברים מחפשים את האוטו ומטיילים בכל החניון הענקי של קניון איילון כבר כאבו הרגליים ואמרתי איזה טיפש אני שאני לא זוכר איפה חניתי? מה קורה פה, באמת גנבו את האוטו? מחפש מחפש ומחליט להודיע לאבא שהאוטו נגנב, מתקשר אליו ומספר את הסיפור, אבא שלי בשוק וזה אומר לי קח מונית הביתה, לבסוף ראיתי קורולה אחד לא עם הסימני זיהוי שאני מכיר על הטמבון והחלטתי להתקרב אליה להסתכל, פתאום אני קולט שהאוטו של אבא שלי :shock: אני מתקשר לאבא שלי אומר לו אבא?? למה הטמבון חדש? הוא אומר לי שהוא צבע אותו לפני כמה ימים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
רוצה לשמוע משהו מצחיק יותר? באמת,שערד קוראים דברים הזויים....

עם הקאוואליר החדשה יותר,אני יוצא מרחוב דו סטרי בערד, ביציאה מאיזה פארק... וטנדר של המשטרה צועק לי ברקע תעצור... רק שהוא לא מזהה את הרכב :lol: וברקע שומעים את הלחשושים שלו עם השוטר השני במבטא רוסי כבד " שטו זה מאשינה?" "בלאט אטא שברולט קקויטה" "נייט אוניבו פנסים סטרניי צ'ורניי"

רק בגלל מסכת הצחוקים שתקפה אותי באותו רגע לא יכולתי להתרכז ולהפסיק לצחוק לו בפנים :lol:

הוא רק ראה את הפרונט של האוטו :)

מה עם תרגום לצברים האומללים?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

...איזה רכב זה?

בלאט, זו שברולט כלשהי

לא, יש לו פנסים שחורים מוזרים...

האמת, לא הבנתי מה מצחיק כאן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם ראשונה אני רואה את הסרטון שמעלי. באמת יפה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בזמנו כשהשתמשתי ברכב הראשון שלי שרייד 92, היה קורה לי הרבה שהייתי נועל את הרכב כשהמפתחות בסוויצ'.

בגלל שכיחות המקרים כבר הייתה לי שיטה - ניתן היה לעקם מעט את הדלת ולפתוח את הכפתור של הנעילה.

באחת מן הפעמים ננעלתי מחוץ לרכב ליד בית של חבר אז ביקשתי ממנו שיעקם את הדלת בעוד אני מושיט יד לכפתור.

שכן ערני כפי הנראה צפה במעשה והחליט שבזה הרגע מתבצעת פריצה לרכב, האמת אני לא מאשים אותו, אפשר היה להתבלבל בקלות.

התוצאה - 5 דקות מאוחר יותר בעודי חולף על פני כיכר, 2 ניידות גלויות עם סירנה פועלת מזנקות מאחוריי בעוד ניידת בילוש דואגת לחסום אותי מקדימה ושני בלשים עם אקדחים שלופים (!) רצים לכיווני. יש לציין שהחזות המזרחית של הבלשים גרמה לי לחשוב למספר רגעים שבעצם נקלעתי לאירוע פלילי/פח''עי בין הניידות שמאחוריי לבין הרכב שחסם אותי מלפנים. כדי לעשות סיפור ארוך לקצר (באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב) לאחר ששלפו את המפתחות מן הסוויצ', תוך כמה שניות ומספר מילים השוטרים הבינו שקרתה כאן פאדיחה, בכל זאת, ילד בן 17 (נראתי פחות) עם חזות אשכנזית (לבן כמו טיפקס) ומבט מבוהל על הפנים סגרו את הסיפור בלי נפגעים לכוחותינו.

האמת? מגיעה מילה טובה לשוטרים.

• תוכן חדש...