Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש עזרה, גלגל הגה (אאודי 1985)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהגה הזה אין כריות אויר !

יש לי אוודי כזאתי 83 GL בשיפוץ כרגע .

אני יבדוק אולי אני יוכל להשיג לך את הבוקסות מפירוקיה שאני מכיר.

ישלך במקרה עוד חלקי פנים קונסולה ,כפתורי תאורה ועוד כל מיני ?

:-P:oops::-D

הפנים שלי שונה משלך עד כמה שידוע לי לא? הסדרה 85-86 שונה מ- 82-84, אני צריך לעשות חיפוש במחסן אולי אמצא משהו.

כי בעבר שהחלפתי כמה כפתורי תאורה זה היה בגלל שאצלי הם התקלקלו כמו המתג סוויץ שמפעיל את התאורה הראשית.

אם תצליח להשיג לי את הבוקסות תצא ענק! :wink:

פורסם
שלום,

אין צורך להחליף את גלגל ההגה.

ניתן להחליף את הבוקסות השבורות בנפרד.

זו תקלה מוכרת, הבוקסות נשברות כאשר מפרקים את כרית הצופר ולא נזהרים מספיק.

אם מושכים את כרית הצופר בעדינות ומפעילים לחץ הדרגתי, הבוקסות לא נשברות.

צירפתי כמה תמונות.

לצערי, אני לא יודע מה המק"ט של הבוקסה ואיפה ניתן לקונות אותן.

יתכן מאוד שבמכוניות אחרות של פולקסווגן מאותן שנים (גולף, פאסאט) החלק הזה מופיע גם.

איך מפרקים את הבוקסה השחורה הקטנה שנמצאת בחלק שעל ההגה?

פורסם

לוקחים בוקסה 7 מ"מ (הכוונה כמובן לכלי עבודה - מפתח גביע, להבדיל מבוקסת פלסטיק שנשברה) ופותחים את הבורג, שמהדק את הבוקסה לגלגל ההגה.

אם השגת בוקסות חדשות והרכבת אותן, עליך להוציא לפני הרכבה את החלקים השבורים של הבוקסות הישנות מכרית הצופר (החלק עליו אתה לוחץ כדי להפעיל צופר).

נתק את חוט החשמל ממנו, ושלוף את שאריות הבוקסות מאיפה שמחוברים הקפיצים של כרית הצופר.

עבור שוב על התמונות שצירפתי, רואים בהן הכל מצויין.

פורסם
לוקחים בוקסה 7 מ"מ (הכוונה כמובן לכלי עבודה - מפתח גביע, להבדיל מבוקסת פלסטיק שנשברה) ופותחים את הבורג, שמהדק את הבוקסה לגלגל ההגה.

אם השגת בוקסות חדשות והרכבת אותן, עליך להוציא לפני הרכבה את החלקים השבורים של הבוקסות הישנות מכרית הצופר (החלק עליו אתה לוחץ כדי להפעיל צופר).

נתק את חוט החשמל ממנו, ושלוף את שאריות הבוקסות מאיפה שמחוברים הקפיצים של כרית הצופר.

עבור שוב על התמונות שצירפתי, רואים בהן הכל מצויין.

אז כביכול לפני מה שאני מבין גם מהתמונות הבוקסות הבעייתיות שנשברות אלו הם שעל ההגה הקטנות השחורות.

עם הבוקסה 7 מ"מ אני יכול להוציא את בוקסת הפלסטיק השחורה בשלמותה החוצה?

פורסם
הבוקסות כבר אצלי אם תרצה תוכל לעבור היום בחמש במפגש בנשר אני יביא לך אותן

משה קודם כל תודה רבה, רק דבר אחד יהיה בעייתי שאני מאזור המרכז.

מה הסיכוי שתסכים לשלוח לי את הבוקסות בדואר?

שוב תודה!

פורסם
משה קודם כל תודה רבה, רק דבר אחד יהיה בעייתי שאני מאזור המרכז.

מה הסיכוי שתסכים לשלוח לי את הבוקסות בדואר?

שוב תודה!

:?:

אם מישהו נוסף יכול לסייע אשמח.

• תוכן חדש...