Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה האיביזה זולה כל כך?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה הסיאט איביזה זולה כל כך ביחס למכוניות המתחרות שלה שיש להן את אותם הנתונים (אותה שנה נפח מנוע זהה אותה רמת איבזור וכו'...)

חוץ מזה שהיא מיוצרת בספרד לדעתי אין בה מגרעות ממש משמעותיות ואני לא מבין איך היא זולה כל כך בהשוואה לאחרות, היא גם די יפה לדעתי!!!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

חוסר איכות, אמינות גרועה, מחירי טיפולים/חלפים (בתקופה שלאחר בעלות פיאט) ומוניטין רע שהצטבר לאורך השנים תרמו לא מעט לכך שאנשים הדירו את רגליהם מקניית האיביזה ולירידת הערך (ולמען האמת המוניטין הרע משפיע על המכירות של סיאט עד היום ועל אף שהסחורה הנוכחית דווקא יחסית מרצה). בנוסף עניין הכבוד שברשותך מותג אורגינלי מאז ומעולם השפיע על הלקוח הישראלי (בכל התחומים ולאו דווקא בתחום הרכב) ולכן אנשים נמנעו (ועדין נמנעים) מלרכוש סיאט (וסקודה).

עם זאת אני חייב לציין שהאיביזות שלאחר המתיחה (כמדומני בשנת 00') דווקא עושות רושם טוב.

פורסם
חוסר איכות, אמינות גרועה, מחירי טיפולים/חלפים (בתקופה שלאחר בעלות פיאט) ומוניטין רע שהצטבר לאורך השנים תרמו לא מעט לכך שאנשים הדירו את רגליהם מקניית האיביזה ולירידת הערך (ולמען האמת המוניטין הרע משפיע על המכירות של סיאט עד היום ועל אף שהסחורה הנוכחית דווקא יחסית מרצה). בנוסף עניין הכבוד שבבעלות של מותג אורגינלי תמיד השפיע מאד על הלקוח הישראלי (בכל התחומים ולאו דווקא בתחום הרכב) ולכן אנשים נמנעו (ועדין נמנעים) מלרכוש סיאט (וגם סקודה).

עם זאת אני חייב לציין שהאיביזות שלאחר המתיחה (כמדומני בשנת 00') דווקא עושות רושם טוב.

עם כל הכבוד - ראשית, "קו פרשת המים" של האיביזה היה בשנת 1994, אז הגיעו לארץ ראשונות האיביזות המעוגלות שהחליפו את הדגם המרובע מהשנים 1985-1993. הדגם הזה ויורשו העכשווי הם פולקסוואגן פולו בתחפושת לטוב ולרע - מצד אחד המדובר ברכב טוב, אמין יחסית ובעל שלדה טובה ובטיחות סבירה ועמלה לשנתון שלו, מצד שני מחירי החלפים עלו משמעותית, הטיפולים אינם זולים והמנועים (מלבד ה-1600 100 כ"ס) אינם חזקים.

בסה"כ - רכב מרווח, אמין ונוח שבמחירו עדיף בהרבה על כל טויוטה סטרלט/דייהטסו שרייד ודומותיהן. קניה טובה, בייחוד לאחר מתיחת הפנים האחרונה בשנת 2000/2001, מאז פנים הרכב מעוצב טוב יותר ואיכותי בהרבה. אה, כן - ויש גם מנוע טורבו 1800 עם 156 כ"ס ובסיס מעולה לשיפורים, במחיר נמוך משמעותית מכל מתחרה אחרת...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לפי דעתי המחיר שלה זול בגלל איכות ההרכבה שלו.

אבל זה לא נכון שאיביזות לא מכוניות סחירות !

לי היה איביזה מנוע 1400 אותו אמין גדול יחסית לסופר מיני ..

הנוחות שלו לא משהו ... זה לא רכב לנסיעות ארוכות (אבל ב 1600 כן)

המנוע שלו קטן עליו ...

עם אתה רוצה איביזה אז רק 1600 שבאה עם הגה כוח (בדגמים האחרים יש הגה עם כוח)

כשרציתי למכור את הרכב שלי לא היתה לי בעיה בכלל ....אפילו היה לו ביקוש רב מאוד לא הפסיקו להתקשר אלי אנשים

פורסם

היום מכרתי את האיביזה שלי מנוע 1400 אוטו מודל 2003 . אין לכם מושג כמה שמחתי להיפטר ממנה . :razz:

הרכב אמנם נחמד אבל אכלתי ממנו קש בכמות מסחרית. :-x

היו לה בסך הכל 20,000 ק"מ ובתקופה של שנה וחצי הספקתי להחליף לה מחשב ניהול מנוע,שני

מנגנונים של החלונות הקדמיים שהחזירו את נשמתם לבורא,חיישן לדושת הברקס ופילטר של המזגן

שהעלה

ריח כמו של חתולה מתה ...:???:

מכיוון שהאחריות היתה לשנה אחת בלבד ,לא הייתי מוכן לקחת את הסיכון שיילך גיר או משהו כזה...

בקיצור אני יכול בהחלט להבין למה המחיר שלהן יורד בטירוף כזה. רק לידיעה כללית סיאט כמותג מכרו

בחודש שעבר בסך הכל שישים ומשהו מכוניות בלבד... :shock:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...