Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מכיוון שאני לא מצליח למצוא תשובות באינטרנט, פורומי פוקט סגורים ובשירות של אורנג' אמרו לי פעם אחת כן ופעם אחת לא ויש כאן אנשים שמבינים בערך בהכל ,אז אני מוצא לנכון לשאול כאן:

קיבלתי קו ומכשיר מהעבודה עם מספר חדש.

יש לי את מספר הטלפון שלי שמלווה אותי כ12 שנים.

שני הקווים ברשת אורנג'

אני מעוניין לצרף את המספר שלי לסים של העבודה כך שאהיה זמין בשני המספרים בו זמנית ולא אצטרך להסתובב עם שני טלפונים.

השירות הזה קיים בוודאות בסלקום ("המספר הנוסף" ) ובפלאפון - השאלה האם יש עדויות לקיומו ברשת אורנג' ?

לא אכפת לי לשלם דמי מנוי חודשיים לשירות כזה, זה שווה לי.

תודה,

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, במקרה פיטרו השבוע את המזכירה ואיכשהו זמנית המחויבות המעפנה של קשר לקוח עם אורנג' התגלגלה למחלקת IT ואיכשהו- עליי:roll:

אז בגדול כן, זה אפשרי. תלוי בחברה שלך אבל אני מאמין שאין בעיה.

זה נקרא הצלבת מספרים, אתה תצטרך לחתום על טופס בחברה שלך והם מטפלים בזה. צור קשר עם איש הקשר של אורנג' מטעם החברה (בד"כ משאבי אנוש. בקיצור מי שהנפיק לך את הנייד...)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

זה בדיוק מה שקורה. הבעלות על המספר שלך נשארת שלך, ברגע שאתה עוזב אתה מגיש בקשה להצלבה חוזרת (בד"כ פשוט משאירים אותך עם הסים ממקום העבודה ומבטלים ממנו את המספר שלהם)

ההצלבה היא בעצם של כרטיס הסים עצמו ואת הטופס אתה צריך מאחר ולחברה אין אישור לגעת בחשבונות פרטיים, אז אתה חותם שאתה מאשר להם להצליב את המספר שלך לסים שעליו המספר שלהם יושב.

את המספר שלך תהפוך לטוקמן או משהו באיזור שם, כזה שלא יעלה לך כסף אבל יוכל לקבל שיחות.

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
איך נקרא השירות הזה באורנג' ?

זו לא הצלבה רגילה של מספר תמורת מספר.

ככה זה נקרא אצל אורנג', הצלבה.

הכי פשוט- גש למי שהנפיק לך את המכשיר ותתיעץ איתו. הוא יגיד לך בדיוק את מה שאמרתי לך עכשיו...

עריכה:

לא שמתי לב שכתבת שהנציג לא מכיר את זה.

זה מוזר, הוא גם מטפל בקשר סדיר עם אורנג'? (קשר סדיר הכוונה חבילות, תיקון מכשירים וכו')

אם אתם חברה גדולה כנראה שיש צוותון שמטפל בכם אצל אורנג', שיצור איתם קשר ויבדוק. הם בטוח ידעו לעזור.

פורסם

עד כמה שידוע לי, במצב כזה הוא יחויב בזמן אויר מהמספר שלו בנוסף הוא מחויב במכשיר עם הקו פתוח ודולק.

פורסם

הצלבת מספרים זה להלביש מספר פרטי קיים על חוזה (סים) מהעבודה כך שלמעשה לא מבוצעת העברת בעלות אלא רק מספר הטלפון מוחלף. מה שקורה הוא שהחוזה (סים) הפרטי מקבל את המספר שהיה על החוזה של העבודה. לכן זה נקרא הצלבת מספרים וזה לא קשור למה שאייל רוצה.

אייל, האפשרות שאני מכיר בפרטנר להיות זמין בסים עבור התקשרות לשני מספרים שונים הוא שירות הצלצול הכפול שבמקורו נועד לתת מענה לבעיות קליטה כך שהבכל שיחה נכנסת למספר נייד גם הטלפון הנייח בבית יצלצל. בעבר ניתן היה להגדיר במקום קו נייח קו נייד מאותה רשת וגם למעשה מגיעים לתוצאה שרצית. אני חושב שבשנים האחרונות פרטנר חסמה את האפשרות להגדיר מספר נייד בשירות הזה ולכן תבדוק איתם מה הנוהל נכון להיום.

בכל מקרה זה לא פותר לך את הבעיה לשיחות יוצאות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אתה סגור על זה שלא מציעים את זה כיום ? כי הבנתי שזה משהו יחסית חדש. (סלקום מציעים זאת מ2005 ומירס מ2007 בערך)

אין לי בעיה שהשיחות היוצאות ייצאו מהמספר של העבודה, אפילו יש לי אינטרס מובהק לכך כי העלות על המעסיק.

חשוב לי שגורמים שמדברים איתי לא בשוטף, אלא פעם ב... (מילואים, בנק וכו' ) ימשיכו להתקשר למספר הישן

כדי לא להתחיל להחליף שם מספר ובימינו מקום עבודה זה משהו לשנים בודדות כך שלא מתחשק לי להתחיל לבצע החלפות מספרים ובסוף נופלים בין הכסאות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קספר, לא בהכרח. אצלנו מבצעים הצלבה ומשאירים את שני הקוים פעילים, גם הפרטי וגם של העבודה.

העובד ממשיך להשתמש בקו הפרטי עם חבריו שמתקשרים אליו ובמקביל כאשר מתקשרים לקו של העבודה- גם מגיעים אליו.

אפילו טרחתי לסרוק את הטופס

orangex.png

עריכה:

סעיף 1: לא תקף, מאחר ומדובר בקו של אורנג' לאורנג' בלבד. אין אפשרות להצלבה כזאת (לפחות אצלנו) מקו של חברה אחרת.

סעיף 2: מדבר על המימון של הקו, כפוף להסכם השכר של העובד בקיצור.

סעיף 3: הקו הפרטי ממשיך כרגיל ובמקביל לקו העסקי, החברה לא תשתתף במימון הקו. לכן המלצתי להעביר את הקו לטוקמן חינמי.

סעיף 4: בסיום התפקיד, הקו יוחזר לבעליו.

פורסם

הצלבת מספרים לא תעזור לך אם אתה רוצה שני מספרים.

זה פשוט אפשרות להשתמש במספר שלך בקו של העבודה.

אם צוותון לא יודע. יש גם מנהל תיק מעליהם

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

שוב אני אומר, אנחנו עובדים עם אורנג' ובהצלבת מספרים שני הקוים נשארים פעילים.

יכול להיות שהצוותון שלנו עושה פעולה אחרת ופשוט טולרנטי כלפי טעויות ההגדרה שלנו, אבל שורה תחתונה זה אפשרי...

הסיבה היחידה שאני לא עשיתי את זה- במצב כזה אתה לא יכול לדעת אם המספר שאתה לא מכיר זה עוד מישהו מהעבודה שרוצה לאכול לך את הראש ביום שישי בערב, או חבר שהחליף מספר ובמקרה צריך ווינגמן לדאבל דייט:lol:

פורסם

חשבת על קנייה של מכשיר עם שני סימים?

ישנם מכשירים סיניים שניתן להשיג ב250 דולר שיכולים לענות לך על הצורך. חפש ב-EBAY את המעבד mtk6577 והחיפוש כבר יתן לך כמה טלפונים שממש יצאו בימים האחרונים.

המעבד 6577 הושק בסוף חודש שעבר, והוא כפול ליבה. הוא מורכב למעשה משני 6575 שיש לו המון REVIEW ביוטיוב.

היות והמכשירים מתחילים להגיע עם אנדרואיד 4 תוכל למצוא גם מכשירים שיגיעו עם עברית מובנית במכשיר ללא צורך בהתעסקות מיותרת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...