Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובהצלבת מספרים שני הקוים נשארים פעילים.

הוא רוצה את שני הקווים פועלים בו זמנית בתוך מכשיר אחד.

אתה מדבר על הצלבת מספרים, משמע - שני סימים שונים, שני מכשירים שונים. הוא לא רוצה ללכת עם שני מכשירים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כרטיס SIM יכול להיות קשור רק לקו אחד. בראשית ימי ה-GSM היתה אפשרות תאורטית להתקין שני קוים על כרטיס אחד, ושני מכשירי ה-GSM הראשונים שלי (בשנים 1999-2000) תמכו בתכונה זו, אבל אורנג' לא תמכה בה. מאז התכונה נעלמה מהמכשירים, כנראה כיון שלא היתה לה דרישה (לפחות מצד המפעילות).

מעבר לכך - המכשיר מך בשני מספרים, אבללא בו זמנית, כלומר יכולת להפעיל את המספר האישי או ת המספר העסקי, אבל היית צריך למתג ביניהם ידנית והמספר הלא פעיל בזמן נתון גם לא היה זמין.

הפתרון היום הוא טלפון התומך ביותר מ-SIM אחד, נתקלתי כבר בדיווחים על מהשירים התומכים בעד 4 קוים. ראיתי אפילו פרסום למכשיר שיש לו שני פנים ואין גב, כלומר משני צידיו יש מסך ומקלדת, כל אחד מוקדש לקו אחר. הפרסום היה לפני כ-3 שנים באיטליה, בארץ מעולם לא נתקלתי במכשיר כזה, אבל אולי תוכל למצוא וליבא אחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאז תחילת ה GSM הרשתות השתכללו ותחנות הבסיס עוד יותר.

הכל מנוהל תוכנה ומעשית אפשר לחבר כל דבר עם כל דבר.

ראו שכבר ב2005 סלקום הציעה את השירות עליו אני מדבר:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3144701,00.html

אני מודה לכולם על העצות אבל אני לא מעוניין לקנות מכשיר LOW LEVEL.

קיבלתי גלקסי2 מהעבודה ויש לי גם אייפון, המטרה היא להתקדם ולא ליפול לתהום עם המכשירים הסיניים למיניהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שוב אני אומר, אנחנו עובדים עם אורנג' ובהצלבת מספרים שני הקוים נשארים פעילים.

יכול להיות שהצוותון שלנו עושה פעולה אחרת ופשוט טולרנטי כלפי טעויות ההגדרה שלנו, אבל שורה תחתונה זה אפשרי...

הסיבה היחידה שאני לא עשיתי את זה- במצב כזה אתה לא יכול לדעת אם המספר שאתה לא מכיר זה עוד מישהו מהעבודה שרוצה לאכול לך את הראש ביום שישי בערב, או חבר שהחליף מספר ובמקרה צריך ווינגמן לדאבל דייט:lol:

אתה מדבר על הצלבה בה עדיין צריך ללכת עם שני סימים\מכשירים בשביל להיות זמין בשניהם.

מאז תחילת ה GSM הרשתות השתכללו ותחנות הבסיס עוד יותר.

הכל מנוהל תוכנה ומעשית אפשר לחבר כל דבר עם כל דבר.

ראו שכבר ב2005 סלקום הציעה את השירות עליו אני מדבר:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3144701,00.html

אני מודה לכולם על העצות אבל אני לא מעוניין לקנות מכשיר LOW LEVEL.

קיבלתי גלקסי2 מהעבודה ויש לי גם אייפון, המטרה היא להתקדם ולא ליפול לתהום עם המכשירים הסיניים למיניהם.

השירות של סלקום זה איזשהי הפניה מורכבת שהם עשו במערכות המיתוג שלהם, אני לא מכיר שירות כזה בפרטנר.

אני במקרה זהה לשלך ומה שעשיתי הוא "עקוב אחרי" מהקו הפרטי לעסקי ודאגתי שיהיה ביניהם "קישור משתמש עסקי למשפחה" וכך השיחות ביניהם (כל שיחה בעקוב אחרי עולה כסף) בתעריף מוזל (12 אג' לדקה). בהתחלה זה עלה כמה ש"ח כל חודש ולאט לאט כמות השיחות מתמעטת. כל זה לא פותר לך את נושא הזמינות ל- SMS בקו הפרטי שמן הסתם ישאר בבית (אני שמתי אותו בתיק למספר חודשים ובדקתי כל כמה שעות).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בסלקום זה אפשרי ולא מספר פיקטיבי.

המספר הנוסף שלך "מספר דאבל" יהיה מספר שניידת מרשת אחרת כביכול...

אתה תקבל שיחות למספר הזה ותוכל גם להוציא ממנו, הכל באותה חבילה.

אני עושה את זה כבר שנים.

לגבי אורנג' גם אני קיבלתי פעם תשובות חיוביות ופעם שליליות.

פורסם

לאייפון יש התקן כזה.

אני בזמנו ביצעתי הצלבת מספרים ובאמת נתתי את המספר שלי למקום העבודה.

לפני חודש, כשרציתי לעשות הצלבה חוזרת, הסתבר שלא ניתן לקבל את המספר של מקום העבודה (היום הוא שייך למישהו אחר שעובד איתי), אז הזמנתי סים חדש בתוכנית clear max והכנסתי את המספר החדש לחברה, בתמורה למספר המקורי שלי.

אם אתה עושה הצלבה, תיקח את המספר של העבודה איתך ותכניס אותו לתוכנית כלשהי (בקליר מקס משלמים 35 ש"ח לחודש מינ').

פורסם

בעקבות התוצאות המאכזבות של הבדיקה הזו והעובדה שמסתבר שאורנג' החברה היחידה שלא תומכת בשירות כזה,

החלטתי להכניס את המספר שלי ל CLEAR MAX ולשמור אותו בבית במגירה ליום שאחרי.

בתקופת המעבר אפעיל את שירות עקוב אחריי אשר עלותו תהיה בגובה זמן אוויר במכשיר ממנו מופנות השיחות (25 אג' לדקה בתוכנית הCLEAR MAX)

לדעתי גם ככה מאחר וה CLEAR MAX הינו 35 ש"ח מינ' גם עם כל העקוב אחריי עדיין לא אגיע לזה בתעריף של 25 אג' לדקה...

כמו כן בחודש חודשיים הראשונים אחזיק אותו זמין באיזה מכשיר קקמייקה רק כדי לוודא שלא פוספסו SMSים.

עכשיו נשאלת שאלה אחרת : האם יש דרך להבדיל בין שיחות שהגיעו בעקוב אחריי לבין שיחות רגילות?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עכשיו נשאלת שאלה אחרת : האם יש דרך להבדיל בין שיחות שהגיעו בעקוב אחריי לבין שיחות רגילות?

זה תלוי מכשיר.

יש מכשירים שממש בהתחלה שנכנסת שיחה קופצת הודעה על המסך שמציינת שזאת שיחה מופנית ולא שיחה ישירות לקו שיש בתוך המכשיר (אצלי בגלקסי מופיעה הודעה "שיחה שהועברה" לכמה שניות), יש מכשירים שהתצוגה הגרפית מסביב לחלון השיחה המזוהה נראה שונה כשמתקלת שיחה מופנית ויש מכשירים שלא רואים שום אינדיקציה.

בכל מקרה, ביומן השיחות לא חושב שתראה אינדיקציה אם זו שיחה שהגיעה בעקוב אחרי או שיחה ישירות לקו במכשיר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נתקלתי במקרה בו מכשיר הראה שהמספר שלך (שעליו מופעלת ההפניה) הוא המתקשר. כך שלמעשה אתה מבין שלא אתה מתקשר אלה שזו שיחה מופנית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בעקבות התוצאות המאכזבות של הבדיקה הזו והעובדה שמסתבר שאורנג' החברה היחידה שלא תומכת בשירות כזה,

החלטתי להכניס את המספר שלי ל CLEAR MAX ולשמור אותו בבית במגירה ליום שאחרי.

בתקופת המעבר אפעיל את שירות עקוב אחריי אשר עלותו תהיה בגובה זמן אוויר במכשיר ממנו מופנות השיחות (25 אג' לדקה בתוכנית הCLEAR MAX)

לדעתי גם ככה מאחר וה CLEAR MAX הינו 35 ש"ח מינ' גם עם כל העקוב אחריי עדיין לא אגיע לזה בתעריף של 25 אג' לדקה...

כמו כן בחודש חודשיים הראשונים אחזיק אותו זמין באיזה מכשיר קקמייקה רק כדי לוודא שלא פוספסו SMSים.

לא עדיף להעביר להוט ל-10 אג' לדקה ללא דמי מנוי?

כאן כתוב שהעברת שיחה זה ללא חיוב:

https://www.hotmobile.co.il/ServiceSupport/Pages/PriceList.aspx

פורסם

שקלתי את זה אבל עוד לא שכנעתי את עצמי.

נכון לעכשיו אני והוט זה שני קווים מקבילים שלעולם לא ייפגשו, לא משנה כמה זולים הם יהיו.

לפי המחירון שלהם זה נראה שפעולת ההפנייה לא עולה כסף , אבל יתכן חיוב בזמן אוויר. אני אבדוק זאת, הבנתי שהשירות שלהם בלתי ניתן להשגה (שזה לא חדש בהוט)

כספר המכשיר שלי הוא גלקסי S2 ככה שאתה עונה לי על השאלה בצורה מדוייקת. תודה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נכון, רק שבהוט זמן אוויר הוא 10 אג' לדקה בניגוד ל-25 אג' באורנג' + מינימום 35 ש"ח בחודש.

אני העברתי שני קווים לתוכנית הזו והכל היה חלק.

פורסם

שירות הפנית שיחות עולה כמו הקטע מהקו המפנה לקו המקבל. כל זה בכל רשת הטלפונים הישראלית. בהוט תשלם 10 אג' לדקה, או, אם יש לך חבילה ללא הגבלה, לא תשלם תוספת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...