Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בהמשך לנושא שפורסם בפורום רכב כללי : carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=434088&page=2

בקצרה, הצלחתי לאתר רכב שפגע ברכבי, זמן שהוא חונה, ולא השאיר פרטיו כ-3 שבועות לאחר המקרה.

יש לי הוכחות בצורת תמונות, וידאו ממצלמות אבטחה והודאה מהנהג הפוגע.

בעל הרכב מסר לי את פרטי הפוליסה שלו ע"מ שאתבע את הביטוח אך הסוכן ביטוח הבהיר שלא יפצה אותי על הזמן/עוגמת נפש שנגרם לי מהמקרה הזה.

האם אני יכול לתבוע את הביטוח של בעל הרכב הפוגע על הנזקים ובמקביל את בעל הרכב עצמו על הזמן/עוגמת נפש או שעדיף לי לתבוע את הכל (נזק+זמן/עוגמת נפש)בבית משפט לתביעות קטנות.

עצותיכם יתקבלו בברכה.

פורסם

אתה בהחלט יכול לתבעו אותו בתביעות קטנות אבל לזכות בתביעה זה כבר משהו אחר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כדי להוכיח נזק תצטרך להראות שרצת וביזבזת זמן וכי זה היה על חשבון העבודה שלך וכו

עוגמת נפש בבית משפט לתביעות קטנות 500 ש"ח זה גבוה מאוד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

500 שקל??

ככה מנסים להרתיע נהגים בישראל מלבצע תאונת פגע וברח??

:evil:

בכל מקרה, תודה על התגובות :-)

פורסם

אתה יכול להגיש תביעה נגד חברת הביטוח, בעל הרכב וגם נגד הנהג הפוגע (אם הנהג הפוגע אינו בעל הרכב עצמו) על הוצאות שאותן הביטוח לא מכסה. תצטרך להביא נתונים והוכחות על ביטול הזמן ואבדן ימי עבודה. בתביעות קטנות סעיף "עגמת נפש" לא מניב הרבה כסף.

• תוכן חדש...