Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי אמין וחסכוני, בתקציב של 45+- אין לי דעות קדומות לרעה או לטובה

אז ככה שאני מאוד פתוח להצעות, בנתיים ביררתי על שלושה דגמים:

א. סיטרואן C4 - לא הפידבקים הכי טובים ששמעתי.

ב. פוקוס - כאן יש כמה דגמים אם מישהו יכול לעשות סדר אני אשמח.

ג. מיצובישי לנסר - עליה קראתי דברים טובים גם בפורום, ושמתי לב שיש דגם "קלאסיק" ו-"הדור החדש"

מה ההבדל בניהם אם יש בכלל.

תודה רבה לכל העוזרים..

פורסם

הקפצה..

בנוסף לדגמי האלה ראיתי גם רנו מגאן שעליה יש אפשרות לקבל 3 שנות אחריות, כמה זה באמת צריך להיכנס לחישוב

הכללי?

והאם אין בעיה לקנות רכבים שעשו קילומטרז' של 100K-120K במכוניות מהשנתונים והדגמים האלה?

פורסם

אנסה לעזור.

פורד פוקוס - לפוקוס יש שני דגמים עיקריים, 4 דלתות סדאן ו-5 דלתות האצ'בק. שני הדגמים נמכרו בשלוש רמות אבזור - טרנד, טרנד X וגיאה. טרנד זאת רמת האבזור הרגילה, גיאה היא המפוארת. במהלך מודל 2008 הפוקוס עברה מתיחת פנים קטנה כך שחלק מהדגמים הם מהצורה החדשה וחלק מהישנה.

מיצובישי לנסר - דגם הקלאסיק של הלנסר נמכר עד 2009, עם מנוע 1,600 סמ"ק בלבד. בסוף 2008 נכנס הדגם החדש, בהתחלה רק עם מנוע 1,800 ואחר כך גם עם מנוע 1,500 סמ"ק שהחליף את הקלאסיק 1,600 סמ"ק.

ההבדל בין הקלאסיק ללנסר החדשה הוא גדול מאוד, מדובר ברכב שונה לחלוטין. לא רק המנוע אחר, גם העיצוב אחר לגמרי, האבזור, הכל.

בתקציב שלך יהיה אפשר למצוא פוקוס או לאנסר קלאסיק. לאנסר החדשה יהיה קשה מאוד למצוא במסגרת התקציב הזאת, אלא אם מדובר ברכב שעשה באמת הרבה קילומטרים. לשני אלו יש צריכת דלק סבירה וממוצעת יחסית למשפחתיות אחרות, רמת אמינות טובה ועלויות אחזקה שפויות. לדעתי שתי אלו צריכות להיות הבחירה הראשונה שלך.

סיטרואן C4 טובה יותר מהפידבקים ששמעת אבל היתרון העיקרי שלה לדעתי הוא העיצוב המיוחד. מבחינת ביצועים או נוחות היא לא נותנת משהו מיוחד.

פורסם

בתקציב הזה הייתי מחפש סיטרואן C4 מלובינסקי, עם שנתיים אחריות יבואן.

אפשר למצוא 2008-2009 עם ק"מ סביר.

הרכב מאובזר היטב, לרבות בקרת שיוט, והוא נוח מאוד.

לטעמי זו אופציה עדיפה על מגאן בגרסת הביזנס.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובות...

אני חושב ללכת על המיצובישי, השאלה שלי, כמה ההבדלים בין הדגמים גדולים וכמה הם שווים להבדלים במחיר?

אין לי בעיה לחרוג מהתקציב.

הפחד שלי מהסיטרואן זה ההיתרון שיש לה שהיא מאוד מאובזרת ומלאה "בחשמל" וזה פתח לבעיות שלעיתים מאוד מייקרות

את התיקון.

פורסם

בעניין הלנסר מהדור הקודם - לפני כ-6 שנים רכבים מהדגם הזה (מודל 2006-7) שימשו כניידות סיור בחברת אבטחה בה עבדתי.

יצא לי לנסוע הרבה על הרכבים האלה והתחושה הייתה טובה. מידי פעם נהגו במיצובישי להחליף את העיצוב של ההגה, את צבעו של פס קישוט בדש בורד או את עיצוב משענות הראש (לכאלה עם חור באמצע או שלמות). השינויים האלה שוליים. בזמנו הרכב הרגיש זריז דיו, נח ודי איכותי, למרות שאת העציוב החיצוני לא אהבתי במיוחד.

למיטב זכרוני הרכב לא היה חסכוני במיוחד והצריכה עמדה על קרוב ל-1 ל-10 כמו בכל המשפחתומטיות המקבילות פחות או יותר.

מציע לשקול אימפזרה משנת 2006/7 אחרי מתיחת הפנים האחרונה ולפני שהפכה ל-B3.

גם היא הרגישה לא רע ולמיטב ידיעתי הייתה אמינה כמו קודמותיה ואם אני לא טועה הייתה מאובזרת טיפה יותר (בקרת אקלים לדוג').

בנוגע למגאן אני אישית לא אהבתי. בכל הפעמים שהזדמן לי לנהוג על כזו (MEGANE II CLASSIC) הצטערתי על כל רגע. לא אהבתי את ההגה הרך והלא מתקשר, את איכות הפלסטיקה הירודה וההרכבה המוזרה עם מרווחים שונים ומשונים ובעצם שום דבר טוב לא מצאתי בה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אני כרגע מתמקד בלנסר וההבדלים בין הדגמים, בשביל להבין אם שווה לשלם את ההפרש.

יש מגרש "מתמחה" במיציבושי? כמו לובינסקי עם פז'ו.

הוא מגרש אמין שמחזיק מגוון.

פורסם

חברים שאלה אחרונה, אני אשמח לדעת מה ההבדלים בין לנסר ללנסר החדשה והאם ההבדלים

שווים להבדלים במחיר?

והאם יש היצע של הדגמים בליסינג?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סיטרואן c4 בטיחותית ומאד נוחה ומאובזרת בהשוואה לשאר המתחרות בקטגוריה.

המוניטין שלה אינו משובח (רכב צרפתי) אך בפועל – המצב לא נורא.

אותו דבר אפשר לומר, אגב, גם על רנו מגאן, שמתאימה לדרישותיך ולתקציב שלך.

מיצובישי לאנסר – רכב מעולה, הדור החדש לדעתי אינו בתקציב שלך.

הדור הקודם (קלאסיק) הוא רכב טוב, אמין, זול לאחזקה וישרת אותך בצורה מצוינת.

גם פורד פוקוס הוא אחלה רכב, אך הוא ירגיש לך קצת "כבד" בהשוואה לאחרות.

זה אולי טוב בנסיעות ארוכות ובינעירוניות, אל ברמזור יהיה קצת עצל. מבין השלוש, הרכב שיתן לך תמורה טובה יותר למחיר

(הן מבחינת שנתון מתקדם, האפשרות למצוא רכב עם קילומטרז' סביר, אמינות ועלויות אחזקה) – המלצתי היא מיצובישי לאנסר.

גיל מאוויס

• תוכן חדש...