Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: השבוע אני קונה רכב חדש.

אחרי הרבה זמן של התלבטויות ומחקר, שני המכוניות (אלטו/ספראק) הגיעו למקום הראשון לפי הצרכים שלי ולכן אני אקנה את אחת מהם.

כרגע אני נוטע יותר לכיוון של הספראק בגלל שמרגיש לי מרובך הרבה יותר והגימור קצת יותר טוב.

צריכת דלת אצלי פחות רלוונטית כי אני לא מתכוון לנסוע הרבה (15 או 18 ק"מ לליטר - גם לטווח הרחוק לא יעשה לי את ההבדל).

מה שיקבע לפי דעתי זאת אמינות הטכנית של הרכבים. יש אחריות והכל בסדר אבל אין לי זמן (וכוח) להתעסק עם מוסכים ותקלות.

אני גר בחיפה, שני המוכסים הרשמיים של הרכבים נמצאים אחד מול השני ככה שגם זה לא פרמטר.

שאלת המיליון היא כמה המכוניות אמינות וללא תקלות?

ואם כבר תקלות - מה המחיר של הטיפולים והחלפים?

אשמח אם בעלי הרכבים יכולים לרשום את הדעה שלהם.

תודה לעזרים!

פורסם

הפיקנטו כמה רמות מעל שתיהן:עיצוב יותר יפה,יותר מאובזרת,יותר בטוחה,עם 7 שנים אחריות ובקיצור קנייה הרבה יותר טובה.

פורסם

אני לא בטוח שספארק ואלטו רלוונטיים כשיש את הפנדה החדשה והפיקנטו, במיוחד כשמדובר ברכבים חדשים מהסוכנות עם הפרשי מחירים מאוד נמוכים..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

טיפול ראשון עולה כ 500 שקל ממוצע.

הספארק היא רכב די חדש בשוק ולכן קשה לומר איך היא תזדקן,אותו דבר גם האלטו שאמנם יותר זמן בשוק,אישית לא שמעתי בפורום תלונות על הרכב,וזה הגיוני,הרכב מאוד פשוט מכנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נאמן אלטו והרכב הזה הפתיע אותי לחלוטין מהרגע שקניתי אותו. הספיק להיות בכל הארץ מאילת עד חרמון, טיפולים שוטפים בלבד, אין חגורת טיימינג אלא רק שרשרת כך שטיפולים גדולים וסיכונים נחסכים פה. מצתים מחזיקים 120 אלף קילומטר. אני כבר על מעל 40 אלף קילומטר וממליץ בחום רב! באמת אחלה אוטו שנותן תמורה לאגרה. את הספארק אני פחות מכיר אבל שברולט כבר אומר הכל, הן מבחינת האמינות והן מבחינת המחירים היקרים שהם גובים. פה בארץ אין על הרכבים היפנים.

פורסם
פה בארץ אין על הרכבים היפנים.

בהחלט, אבל רק אם הרכב מיוצר בהודו או טורקיה. צריך לדבר על דגמים ספציפיים ולא: "צרפתי זה ח$א", "אלפות מחלידות", "רכב אירופאי לא אמין", "יפני הכי אמין שיש" ועוד. כי אפשר להזכר גם בכמות ריקולים היסטרית ודוושת גז נתקעת של טויוטה, לחץ שמן נמוך בגלל בוצה ועוד.

לכל יצרן יש דגמים יותר מוצלחים ופחות מוצלחים. ברכב פשוט יותר יש פחות פוטנציאל לתקלות, אבל זה עדיין לא אומר הרבה.

לגבי ספארק, הוא עדיין חדש מידי מכדי לדבר על סטטיסטיקה של אמינות וכד'. אבל יש אלטרנטיבות נוספות והן סיטרואן C1 פיג'ו 107, טויוטה אייגו (שלושתן אותו רכב שמיוצר באותו מפעל תחת שלושת המותגים) וקיה פיקנטו. אני ממליץ לבדוק גם את הרכבים האלו.

מה התקציב? סיאט איביזה הרבה יותר מרווחת עולה משהו כמו 70K היום.

בכל אופן, אני חושב ששרשור מתאים יותר ליעוץ ברכישה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למה זאת שאלת המיליון? הכי יש לך 3 שנים של אחריות מלאה. אם לא תהיה מרוצה מהאמינות אחרי 3 שנים, פשוט... תמכור את האוטו!

ובלי קשר, גם האלטו וגם הספארק הן לא ממש ממובילות הקטגוריה... אני הייתי מעדיף לקנות מכונית טובה יותר אם כבר אני קונה חדש...

ועוד בלי קשר - שום סיבה לפתוח שני שרשורים זהים בשני פורומים שונים. איחדתי לך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז ככה: השבוע אני קונה רכב חדש.

אחרי הרבה זמן של התלבטויות ומחקר, שני המכוניות (אלטו/ספראק) הגיעו למקום הראשון לפי הצרכים שלי ולכן אני אקנה את אחת מהם.

כרגע אני נוטע יותר לכיוון של הספראק בגלל שמרגיש לי מרובך הרבה יותר והגימור קצת יותר טוב.

צריכת דלת אצלי פחות רלוונטית כי אני לא מתכוון לנסוע הרבה (15 או 18 ק"מ לליטר - גם לטווח הרחוק לא יעשה לי את ההבדל).

מה שיקבע לפי דעתי זאת אמינות הטכנית של הרכבים. יש אחריות והכל בסדר אבל אין לי זמן (וכוח) להתעסק עם מוסכים ותקלות.

אני גר בחיפה, שני המוכסים הרשמיים של הרכבים נמצאים אחד מול השני ככה שגם זה לא פרמטר.

אשמח אם בעלי הרכבים יכולים לרשום את הדעה שלהם.

תודה לעזרים!

היי,

הרכב אמין ולא נתקלנו בבעיות מיוחדות שחזרו על עצמן,

אם אתה מעוניין אנחנו תמיד שמחים לתאם נסיעת מבחן עם איש מקצוע שיעזור לך להוריד את צריכת הדלק ולמנוע תקלות,

הטיפול בספארק הוא שוטף ועומד על טיפול תקופתי כל 15,000 ק"מ או שנה.

בנוסף, לשברולט רשת מוסכים הגדולה במדינה האפשרת גישה נוחה לכל איזור בארץ.

באתר שלנו תוכל לקבל און ליין הצעות מחיר לטיפולים, ככה אין הפתעות, הכל שקוף.

אתה מוזמן לפנות אלי בכל שאלה,

גיא משברולט

• תוכן חדש...