Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

חזרתי למכשיר הישן שלי GALAXY I7500. הורדתי את הרום המקורי של סלקום (אני צריך תיון והם מסרבים לתקן ללא המקורי שלהם) ואני עם ריקוברי 6.2 שלDRAKAZ.

כשאני נכנס לRECOVERY MODE הוא נכנס לMINI RECOVERY MODE ואומרלי להכניס RECTOOLS.TAR.GZ. הקובץ קיין בכרטיס הפנימי, אבל כנראה הוא לא קורא אותו.

כרגע מותקן ANDROID 2.3.4.

לציין, שהמכשיר כבר לא עושה MOUNT לכרטיס כשהוא פועל - כלומר אין לי גישה לכרטיס. המכשיר עובד והמערכת עולה. הוא מגובה בננדרואיד.

אודה למי שיוכל לתת לי את הדרייבר של המכשיר, כדי שהוכל לצרוב את הרום עם ODIN, או מישהו שיכוון אותי מה לעשות.

תודה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

עדכון: דעכנתי את הסופר יוזר, והוא אומר לי שהוא לא מצליח להיכנס לרוט. מבדיקה שערכתי עולה שכנראה נדפק הרוט, ויש צורך להתקין קרנל חדש. מישהו יודע איך לעזור לי?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

למה לא להתחיל מצריבה רגילה של סטוק דרך ODIN? ואז להתקדם משם.

תוריד KIES בשביל דריוורים.

אודי A4

דימה.

פורסם

טוב. עכשיו הוא נתקע לי על בוטלופ.

מה עושים? אני לא מצליח לא עם אודין ולא עם כלום. מישהו יכול לעזור לי?

תודה.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

תפרט על מה אתה מדבר, מצליח להכנס לDOWNLOAD MODE? אם כן אז מה אתה צורב? אם איזו גרסה של ODIN? כמה קבצים? לא מצליח להכנס למצב הורדה, ניסיתה JIG ? מקיר את הקומבינציה של הכפתורים?

בקצרה מה אתה לא מצליח?

אודי A4

דימה.

פורסם
אהלן

חזרתי למכשיר הישן שלי GALAXY I7500. הורדתי את הרום המקורי של סלקום (אני צריך תיון והם מסרבים לתקן ללא המקורי שלהם) ואני עם ריקוברי 6.2 שלDRAKAZ.

נצל"ש,

חבר שיש לו את הגלקסי I7500 מחפש את הרום המקורי של סלקום. תוכל לשלוח קישור מאיפה הורדת בבקשה?

פורסם

טוב. תודה כולם דבר ראשון.

דבר שני - נכנסתי לדאונלואוד מוד ורק אז האוידן הצליח להתחבר למכשיר וצרבתי את האנדרואיד.

תודה רבה! :-D

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

טוב. תודה כולם דבר ראשון.

דבר שני - נכנסתי לדאונלואוד מוד ורק אז האוידן הצליח להתחבר למכשיר וצרבתי את האנדרואיד. בלי באזכור של המוד האמור לא הייתי מצליח.

תודה רבה! :-D

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...