Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להפסיק ללבוש סנדלים.. :)

תאכלס לא נתקלתי בבן אדם שכשהוא שם סנדל אין ריח של רגליים, תמיד היה.

ואם הוא עם גרביים ??

פורסם

לקנות זוג חדש

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה תמיד יכול לדרוך על חרא ואז לא ירגישו את הריח של הרגליים.

קנה ספריי דיאודורנט לרגליים של דוקטור שול ורסס את הסנדל לפי הצורך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כלום לא יעזור, זה חיידקים שחיים בחריצים של הפלסטיק.

העמדה ממושכת בשמש + פיזור אבקת כביסה בשכבה נדיבה ואז העמדה בשמש אולי יעזרו זמנית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הסנדלים רק יהפכו דביקים. מדובר לא רק בחידקים אלא גם בפטריות וכל מיני מיקרואורגניזמים אחרים, גן חיות שלם, ובודאי שאנטיביוטיקום אחד לא יכסה את כולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כוס אקונומיקה בדלי מים, טבול לרבע שעה והנח ליבוש.

לא צריך לשטוף.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...