Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[פתחתי כבר אשכול כזה ומחקו אותו. קראתי את החוקים ולא מצאתי שאני עובר עליהם. אם מוחקים, אשמח לקבל ה"פ עם הסיבה, תודה]

חברים,

אנחנו רוצים לקנות מכונית חדשה לבית. כרגע יש לנו מאזדה 626 (שנת 2000 או 2002 נראה לי).

אשמח לקבל המלצות

שימוש באוטו: נוסעים באוטו די הרבה ביום (בן אדם אחד לרוב, אבל צריך שיהיה מקום לחמישה נפשות)...לצורך העניין, מאשדוד לתל אביב (הלוך חזור) ואז לרחובות - כל יום.

תקציב: עד 200 אלף ש"ח.

עדיפות: אוטו מנהלים (אנחנו בכיוון של הונדה אקורד).

עדיפות: צורך כמה שפחות דלק.

דרישות סף: אוטו חדש.

תודה!

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה עובר על החוקים בכך שהכותרת שלך לא תקנית, זה פורם ייעוץ לקניית רכב אז כל השרשורים עוסקים בזה, בכותרת יכולת לכתוב משפחתית/מנהלים חסכונית ומרווחת עד 200 אלף שקל.

אם אתה מעוניין בעודף אני ממליץ לך לבדוק את הפלואנס דיזל, יש רמת גימור חדשה ומאובזרת עם גג נפתח וחישוקי מגנזיום בנוסף למערכת עם שליטה מההגה, דיבורית, חיבור USB, בקרת שיויט עם מגביל מהירות וחיישני חניה תאורה וגשם, המחיר 133 אלף שקלים. מדובר במשפחתית מאוד מרווחת ונוחה ונשמע שהיא מאוד מתאימה לדרישות.

אם זה לא מתאים אז אפשר לבדוק ג'טה/אוקטביה דיזל כשהג'טה מרווחת יותר ומודרנית יותר אבל רמת הגימור אחידה וענייה למדי יחסית ל-150 אלף שקלים.

במשפחתיות הגדולות יש יונדאי I40 דיזל בסביבות ה-175 אלף שקלים, היא מגיעה רק כסטיישן שהולם יותר משפחה ומציעה מרווח פנימי מעולה ותא נוסעים מאוד איכותי ונעים. באותו מחיר יש גם את האופטימה שבאה בסדאן אבל אני חושב שהיא מעט פחות מאובזרת בדגם הדיזל (בלי גג פנוראמי וחישוקי מגנזיום וזה רק ממבט חטוף).

יש גם סופרב דיזל שבעבודה תצטרך לנצל את כל התקציב אבל היא חמושה במנוע מאוד חזק עם 170 כ"ס וגיר רובוטי כפול מצמדים שהולם אותו מאוד והביצועים טובים.

בהצלחה.

פורסם

לפותח השרשור: לא ציינת מה גובה הנסועה שלך. אני לא בטוח שכדאי לך ללכת על דיזל.

יתכן שכדאי לך לקבל את ההמלצות של מייק 8008 אבל לגבי בנזין.

פורסם

שלום,

אתמול הלכנו לראות רכבים. ננעלנו על כמה אופציות, אשמח לקבל המלצות על מה לבחור:

honda accord luxury

Hyundai I40

pegugeot 508 premium

Ford Mondeo

שימו לב, פרט ל508 שהוא פרמיום, כל השאר בשלב הבסיס שלהם.

*תוספות שאנחנו בטוח מוסיפים - חיישן אחורי למרחק + תצוגה (לא מערכת מולטימדיה).

תודה!

פורסם

תיקנתי לך את הכותרת. מקווה שלהבא תבין מה לא בסדר בכותרת "ייעוץ בקניית רכב" בפורום שנקרא "ייעוץ ברכישת רכב".

מבין הבחירות שלך האקורד יקרה יחסית לתמורה (איזו הנחה קיבלתם?).

האם נהגתם במכוניות? חשוב מאוד לבצע נסיעת מבחן ולראות מה מתאים לכם יותר. כולן טובות וזה יותר עניין של התאמה אישית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תיקנתי לך את הכותרת. מקווה שלהבא תבין מה לא בסדר בכותרת "ייעוץ בקניית רכב" בפורום שנקרא "ייעוץ ברכישת רכב".

מבין הבחירות שלך האקורד יקרה יחסית לתמורה (איזו הנחה קיבלתם?).

האם נהגתם במכוניות? חשוב מאוד לבצע נסיעת מבחן ולראות מה מתאים לכם יותר. כולן טובות וזה יותר עניין של התאמה אישית.

רוני

תודה על התיקון :)

הנחה - בעיקרון, מ190 אלף ש"ח ירדנו ל178 אלף ש"ח.

לא נהגנו במכוניות עדיין...בעיקרון ההצעה של האקורד תקפה עד סופ"ש. בנוסף, על ה-508 יש הנחה משמעותית גם עד סופ"ש.

אגב, עד כמה נרגיש בהבדל אם היום אנחנו נוסעים על מכונית עם מנוע 2000 בעוד שב508 יש 1600 טורבו? (באקורד ובשאר יש 2000)

אגב2, האם בגלל שהמנוע 1600 הוא יתאמץ יותר -> הבלאי שלו עם הזמן יהיה גדול יותר משל ה2000?

פורסם

המנוע הקטן יהיה חזק הרבה יותר ממנוע גדול ללא טורבו (אקורד ויונדאי) ולא תרגישו בשום הבדל לרעה.

הבלאי של מנוע טורבו אירופאי מן הסתם גדול ממנוע אטמוספרי אסייתי, אבל לא נראה לי שההבדל קריטי.

אישית הייתי הולך על ה-s60 כמו שמישהו המליץ. יותר פוזה, יותר מנוע, יותר פרימיום - ולאו דווקא יותר צריכת דלק.

פורסם

מה עם מאליבו או אולי C5? מבחינת נוחות נראה לי שיהיו טובות יותר מהאחרות.

עבור נסועה גבוהה יחסית ובינעירונית בעיקרה לא הייתי שם דגש עיקרי על צריכת הדלק כי ההבדלים לא רציניים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
שלום,

אתמול הלכנו לראות רכבים. ננעלנו על כמה אופציות, אשמח לקבל המלצות על מה לבחור:

honda accord luxury

Hyundai I40

pegugeot 508 premium

Ford Mondeo

שימו לב, פרט ל508 שהוא פרמיום, כל השאר בשלב הבסיס שלהם.

*תוספות שאנחנו בטוח מוסיפים - חיישן אחורי למרחק + תצוגה (לא מערכת מולטימדיה).

תודה!

הונדה אקורד בחירה מצויינת, נוח, חסכוני, אמין ועוד..... בהצלחה!

פורסם

האקורד מציע חבילה ביזיונית במחיר גבוהה,אני לא הייתי מכליל אותו כאופציה במקומכם.

הסופרב (חביבת הפורום)רכב נהדר,מרווח ,מאובזר ובגרסת הדיזל יתן הרבה כוח וחיסכון בדלק.

הI40 ואחותה הטריה יותר קיה אופטימה בעלת עיצוב מעניין ואבזור לא רע - התאומות מקוריאה מצויידות במנועים אטמוספרים והציגו צריכ דלק טובה גם במבחני דרך.

ה508 מעניינת ,אל תפלו אחרי תכסיסים של אנשי מכירות,השוק רווי והם מעוניינים למכור,תבחנו ותבדקו עד שתסגרו.

המונדיאו מצויידת באחלה מנוע ומציעה די הרבה אבל משום מה אני סולד ממנה ,תבדקו את עניין צריכת הדלק.

• תוכן חדש...