Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל סליחה אם זה לא מתאים לפה לא ממש ידעתי לאן זה מתאים,

חבר קנה רנו מגאן ממגרש טרייד אין , והם אמרו לו שם שלרכב אין שום תקלות ושהוא במצב תקין לחלוטין ,

כעבור בערך 3 ימים , הוא מצא את עצמו תקוע בירושליים עם הרכב, כי התקלקל

הלך למוסך שם ושם נאמר לו בבדיקה שהגיר שחוק וצריך להחליף , שהפלאגים גמורים , ועוד כמה דברים

סך הכל עלות תיקון של כ10 אלף ש"ח

כשהוא התקשר למגרש הטרייד אין הם אמרו לו שאין שום אחריות שום כלום , ושהם שכחו מהנושא הזה של הגיר ושאר הדברים ,

עכשיו הם הציעו לו פיתרון אחד שזה להחליף לו את הרכב ליונדאי אקסנט שנת 95 ( המגאן שנת 2004 ! )

עכשיו , אני לא בקיא בנושא אך לדעתי הוא יכול להגיש תלונה על המגרש , האם כך הדבר ? או שאינו יכול ואין לו ברירה

אלא להסכים להחלפה\למצוא פיתרון אחר ?

האם יש מקום לתביעה כלשהי ?

פורסם

הוא לא לקח לבדיקה וגם לא הראו לו מסמכים שמאשרים שהכל תקין ( בניגוד לכך שאמרתי לו שיקח לבדיקה בעצמו )

פורסם

שיבדוק בהסכם הקנייה\הטפסים שמולאו. האם רשומה שם חובת אחריות כלשהי?

פורסם

מתי אנשים יפסיקו לרכוש ככה כלי רכב?!

כשיהיה פה מזג אוויר נעים בקיץ?

כשנפתח עיתון ולא יהיה בו אף אייטם על בר רפאלי?

כשדפני ליף תמצא דירה/עבודה?

אני פשוט לא מאמין שיש עדיין אנשים שקונים רכב ממגרש פרטי ללא בדיקת הרכב, או לפחות במינימום - טופס בדיקה של המגרש עצמו (שיהיה אח"כ על מה ואת מי לתבוע).

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

חסר מגאנים מחברות ליסינג (שלפחות לא מתלכלכות ברמאות נטו)?

בשביל מה לקנות ממאכערים נוכלים?

החבר הנ"ל אכל אותה, חזק.

אם הם מוכנים לקנות את הרכב חזרה ב2000-3000 ש"ח פחות אז שיחזיר להם אותו ויראה בזה שכר לימוד.

אם לא אז כנראה לתקן וזהו.

לגבי הגיר - כדאי לקבל הצעות מחיר ממכוני גירים.

המוסך בסה"כ שולח את הגיר לשיפוץ במכון גירים וגוזר קופון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

טוב דיברתי איתו שוב , אני כמעט בטוח שאין לו שום צ'אנס למשו יותר טוב מהאקסנט הזה ,

הוא לא מבין בכלל , וחתם איתם על זכרון דברים ובזה נסגר כל העניין

אם מישו עולה רעיון איך לצאת מהבעיה אשמח לשמוע

וכמובן שתודה לכולם על התגובות המהירות

לגבי ההצעה של המכוני גירים

יש עוד הרבה תקלות וליקויים ברכב שלי אישית אין מושג כמה מחיר תיקונם אבל המחיר במוסך זה היה כולל כל הלקויות האלה ,

פורסם
הוא לא לקח לבדיקה וגם לא הראו לו מסמכים שמאשרים שהכל תקין

סליחה על הבוטות אבל חבר שלך מפגר סוג א' והוא קיבל שיעור של פעם בחיים.

על מנת למזער נזקים כדאי לו:

1. לנסות להוציא מהם בהקלטה של שיחה טלפונית/שיחה כלשהיא איזשהיא הודעה/הבטחה על כך שהם באמת אמרו שהרכב במצב מצויין.

2. לפנות לעו"ד.

פורסם

כשהוא התקשר למגרש הטרייד אין הם אמרו לו שאין שום אחריות שום כלום , ושהם שכחו מהנושא הזה של הגיר ושאר הדברים ,

עכשיו הם הציעו לו פיתרון אחד שזה להחליף לו את הרכב ליונדאי אקסנט שנת 95 ( המגאן שנת 2004 ! )

מה פירוש מחליפים לו את הרכב ליונדאי אקסנט 95 - האם הוא מקבל חזרה את כספו ועושה עסקה חדשה לרכישת רכב אחר?

למה כוונתך "שכחו מהנושא הזה של הגיר ושאר הדברים". האם שכחו לדווח לו שיש בעיה? האם התכוונו שהוא יכול לשכוח מהכסף ששילם?

בעיקרון יש לסוחר רכב חובת גילוי נאות, כלומר הוא צריך להודיע לבעל הרכב על כל תקלה ותאונה הידועה לו.

במקרה זה מכיוון שחברך לא חכם, הוא קנה רכב מבלי לבצע בדיקה ומבלי לקבל מן הסוחר טופס גילוי נאות. ייתכן גם שאישר שהוא מקבל את הרכב במצבו. סיכוייו להצליח בתביעה אינם מזהירים שכן הסוחר יכול לטעון כי הגיר היה תקין עד למועד בו קיבל את הרכב.

פורסם
סליחה על הבוטות אבל חבר שלך מפגר סוג א' והוא קיבל שיעור של פעם בחיים.

על מנת למזער נזקים כדאי לו:

1. לנסות להוציא מהם בהקלטה של שיחה טלפונית/שיחה כלשהיא איזשהיא הודעה/הבטחה על כך שהם באמת אמרו שהרכב במצב מצויין.

2. לפנות לעו"ד.

כן את זה שהוא מפגר כבר אמרתי לו ,

ואני יגיד לו לנסות זאת , תודה רבה

מה פירוש מחליפים לו את הרכב ליונדאי אקסנט 95 - האם הוא מקבל חזרה את כספו ועושה עסקה חדשה לרכישת רכב אחר?

למה כוונתך "שכחו מהנושא הזה של הגיר ושאר הדברים". האם שכחו לדווח לו שיש בעיה? האם התכוונו שהוא יכול לשכוח מהכסף ששילם?

בעיקרון יש לסוחר רכב חובת גילוי נאות, כלומר הוא צריך להודיע לבעל הרכב על כל תקלה ותאונה הידועה לו.

במקרה זה מכיוון שחברך לא חכם, הוא קנה רכב מבלי לבצע בדיקה ומבלי לקבל מן הסוחר טופס גילוי נאות. ייתכן גם שאישר שהוא מקבל את הרכב במצבו. סיכוייו להצליח בתביעה אינם מזהירים שכן הסוחר יכול לטעון כי הגיר היה תקין עד למועד בו קיבל את הרכב.

הם אמרו לו במגרש שהם מוכנים להחליף לו את המגאן ביונדאי אקסנט שנת 95 , (ללא תוספת ו\או החזר )

והכוונה היא שהם שכחו לדווח לו על התקלות ,

שורה תחתונה , עדיף לו ללכת על העסקה הזאת של האקסנט ולסגור עניין ?

פורסם

האם הוא קיבל טופס גילוי נאות?

שיתייעץ עם עו"ד, ויפה שעה אחת קודם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מה פירוש "ללכת על העיסקה" - הוא כבר ביצע את העיסקה וקיבל את הרכב. האם הועברה הבעלות?

על פניו, לא כדאי להחליף לרכב נחות משנת 1995. גם הרכב השני הוא חתול בשק.

האם התקלה בגללה נתקע הרכב היא התקלה בגיר?

אם כך, מציע לחברך לחפש מכון גירים אמין ולהעביר אליו את הרכב.

אחר כך, יגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות כנגד הסוחר וינסה לקזז את עלות התיקון.

פורסם
האם הוא קיבל טופס גילוי נאות?

שיתייעץ עם עו"ד, ויפה שעה אחת קודם.

הוא לא קיבל כלום , הוא הלך בצורה הכי חסרת אחריות שיש ,

חתם להם על זכרון דברים ונסע עם האוטו פשוט מאוד , שיא הטמטום ,

מה פירוש "ללכת על העיסקה" - הוא כבר ביצע את העיסקה וקיבל את הרכב. האם הועברה הבעלות?

על פניו, לא כדאי להחליף לרכב נחות משנת 1995. גם הרכב השני הוא חתול בשק.

האם התקלה בגללה נתקע הרכב היא התקלה בגיר?

אם כך, מציע לחברך לחפש מכון גירים אמין ולהעביר אליו את הרכב.

אחר כך, יגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות כנגד הסוחר וינסה לקזז את עלות התיקון.

אני לא יודע אם הועברה בעלות אני רק יודע שהוא חתם איתם על זיכרון דברים ,

והרכב לא ממש נתקע אבל בקושי נוסע עקב התקלות ,

ואמסור לו את ההצעות בתקווה שיעשה בשכל ויקשיב

תודה רבה ,

• תוכן חדש...